Minecraft PE PoolHej alla! Detta är min allra första Minecraft tutorial! Jag kommer att visa dig hur man gör en pool på Minecraft PE Version 9.0. Det är en mycket lätt, kul sak att bygga och jag använda den när jag behöver för att bygga en pool. Jag hoppas du gillar det och njut!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Folkmassor i Minecraft Pe

Jag har spelat Minecraft ett tag nu, och jag har varit att vänja sig gamla folkmassor. Men sedan de lagt till några nya mobs som jag var mycket glada över!Steg 1: Typer av Mobs I Minecaraft PE finns det tre olika typer av folkmassor:Passiv:•Passiv mo...

Uppvärmd pool i Minecraft

För Minecraft tävlingen byggde min lilla hjälpare (hon är 4, och besatt av Minecraft!) och jag en härlig pool. Till skillnad från de flesta av poolerna ser du om platsen, är detta en uppvärmd för din komfort. Golvvärme och en varm sandstrand läge gör...

Hur man gör en Cool Minecraft Pool!

I den här videon kommer jag visa dig hur man gör en awesome minecraft pool. Som ser bra ut i alla världen. Det tillför en touch av fin natur till din minecraft sfären....

Minecraft PE Tutorial snabbis: Liten Pool båt

så detta är en mycket enkel handledning om hur man gör en mycket liten pool båt i minecraft!Steg 1: Gör båten... Detta är en mycket lätt handledning, så följ bara bilderna och du kommer att vara OK!Steg 2: Så det var allt. Så det var allt för denna t...

Hur man gör en Minecraft Auto-fyllning Pool.

Detta använder kolvar och redstone för att göra en pool som du kan täcka upp. Pool auto nivåer själv.Steg 1:Steg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:Steg 7:Steg 8: Upprepa detta steg på båda indragna sides.gSteg 9: Upprepa detta steg på båda indragna sidor...

Ta sig runt i Minecraft

Det finns några sätt att hitta runt i spelet. Du kan bara vandra runt, hålla reda på dina koordinater, craft upp en båt, eller ens zooma runt i en Minecart. Spana in detta sätt att hitta runt i Minecraft.Steg 1: koordinaterKoordinaterna är mycket pra...

Din kompletta Guide till Minecraft PE

så, naturligtvis, jag gjorde min typiska bläddra-igenom cykel av Instructables, som jag bara om en gång i timmen eller så, när jag såg en av mina favorit medlemmar hade postat nyligen ännu ett Minecraft tutorial (denna medlem var Austydude). Jag klic...

Minecraft: bybo Arcade: bågskytte

Jag tror de flesta av oss här på Instructables som spela Minecraft kan enas om en sak: byborna är mestful (har du sett deras näsor?)ömkligt (om du har, du kommer att förstå)korkad (allvarligt, allt de gör är gå runt i cirklar...)konstiga (har ni hört...

Wolf utbildning Minecraft P.E!

Är du trött på din patetiska wolf på minecraft P.E? Också följa denna guide för utbildning till göra din varg fantastiska!Steg 1: häck Häck är bra för wolf hastighet och hoppa utbildning. För att bygga platsen stack två ull block bredvid varandra sed...

Minecraft PE djur Launcher

Detta är en stor minecraft skapelse. Det är en djur launcher som fungerar och är mycket effektiv. Du kan ändra hur långt du vill djuren att flyga och det kräver en catcher att fånga djuren om du vill att de ska leva. Jag hoppas du får en kick av det...

Minecraft enkel hus uppgradering

HejDetta är en guide till stigning min tidigare instructables, "minecraft enkelt house". I minecraft vill du alltid ha en större, bättre hus. Eller åtminstone även om dess små, det skulle har nog rum för allt:Bibliotek, lagring allrum, sovrum oc...

Hur man bygger en Fortificated stad i Minecraft

Hej, och Välkommen till min första Instructable som har skapats för "Minecraft tävling". Detta Instructable, istället för att bara visa dig något som jag bara gjorde med ett par vänner utan att ge dig något jagnstructions, jag trodde jag skulle...

Hur man gör en awesome minecraft och trampolinen!

Hur man gör en minecraft pool och trampolinen verkligen enkelt och riktigt snabb och det är riktigt bra för parterna i minecraft för nya år 2015 och bara för att ha lite kul och jag hoppas ni gillar detta och besluta att göra det själv eftersom det ä...

Tips för att göra moderna hus i Minecraft: Exteriör

Jag har några spännande nyheter! Jag har officiellt ändrat mitt Minecraft användarnamn! Jag är nu Panda_Creeper12! Om du vill ha en Instructable i hur man gör detta berätta i kommentarerna! Så nu kan komma igång! Detta är ett modernt hus jag designad...

Minecraft ingången med Bonus

jag gjorde detta för min gigantisk poolSteg 1: Första steget Göra 5 staket detta sätt---> och utgör 1 staketSteg 2: Upprepa för andra sidanSteg 3: takSteg 4: BONUS MEH MINECRAFT MECH...

Hur man gör Minecraft Dream house

Hi! Idag ska jag visa dig hur man gör en minecraft drömhus (min dreamhouse). Okej! Låter komma igång!Steg 1: Hitta rätt ställe Först och främst måste du hitta en plan yta. Det behöver inte vara helt platt.Steg 2: Komma igång Göra en kvadratisk form p...

Lilla blåval: Minecraft skapelser

så du vill bygga en blåval, tycker du? Fantastiskt, låt oss göra det!Detta awesome liten whale är söt och super lätt att göra. Och tar 10 minuter eller mindre.Jag använde Minecraft PE (i kreativa) att göra detta, men jag har också gjort det på min ko...

Minecraft: Tekkit Instructables; Oljeraffinaderier.

Hej och Välkommen till, en lång instructable om hur man bygger ett oljeraffinaderi i Tekkit. För dem som inte vet, rekommenderar jag inte du fortsätter om inte du vilja lära dig en hel del information i mycket korta perioder i en fråga som du kanske...

Minecraft-steve yatch

Bygg en Yacht för steve...Steg 1: bas för att bygga en yatch behöver du en stor slätt land. i minecraft pe Skriv detta utsäde-(platt mark). och du kommer att få mycket vanlig mark.1. bygga en bas som i pic-1.2. nu börja bygga struktur som visas i bil...