Mini 64 ZE Nintendo 64 bärbar Zelda tema

detta är för närvarande en av de minsta N64 bärbara på webben med full funktionellt utbytbara minne/rumble pak slot, inbyggd expansion pak och interna batterier som sist en fin 2,5 timmars speltid.

Jag kunde göra detta mindre med hjälp av några Lipo batterier men tyvärr de är inte lätt tillgänglig i Storbritannien och är också mycket dyrt.

Relaterade Ämnen

Hur man bygger ett Nintendo N64 bärbar spelkonsol System

N64 emulatorer fungerar inte bra, förvänta stamning med video, framerate frågor kompatibilitetsproblem. Det enda sättet att spela N64 spel ordentligt är på original hårdvara; faktum.Att göra en handheld bärbar i grunden innebär följande:* ta bort all...

Nintendo uppgradering: Bärbara Retro gaming konsolen.

Hej killar, detta är min första instructable!!! Hur som helst, jag presenterar för er, Nintendo uppgraderingen. Detta är i grunden en raspberry pi powered, retro gaming konsolen som kan spela alla möjliga spel från sega till nintendo till mame spel....

Zelda tema tre ringpärmar

Detta är en present till min frus födelsedag. Hon är avundsjuk på den fiffiga läder plånbok som jag gjorde för mig själv så jag bestämde mig att göra henne en bindemedel typ sak för henne att ta till skolan. Designen är Zelda inspirerad... det är typ...

Hur man gör en handheld bärbar Nintendo 64 N64 spelkonsol - iNto64

någonsin velat göra din Nintendo 64 (N64) gaming konsolen till en handheld bärbar enhet för "på språng" spela?Detta system kör av Li-ion batterier som är kraftfull nog att köra systemet och är även laddningsbara celler.Med denna serie av omfatta...

Bärbar Nintendo 64

i denna tutorial får du lära dig att göra en Nintendo 64 bärbar, detta gjordes inte av mig, den är gjord av borjaus på http://www.inventosunicos.com.Jag kommer bara posta det här!Steg 1: Vad vi behöver -LCD screen-En ursprungliga N64-N64 Controller-V...

Nytt liv för en gammal bärbar dator

Jag ber om ursäkt för att inte ha bilder i framsteg eller jämförelse data. Jag var inte planerar att göra en Instructable förrän efter det gjordes. Detta visar bara möjligheterna av vad man kan göra...Så min kusin gav en äldre bärbar till denna lata...

Bärbar Xbox 360 slim

Hej alla, detta är min första instructable, och jag kommer att visa dig hur jag gjorde en bärbar xbox 360. Den slutliga poduct kommer att se ungefär som en bärbar dator med strömförsörjningen i fallet. Skärmen som jag använde bärgades från en gammal...

Super Nintendo dator ARTiGO

det är fantastiskt vad jag hittar på min vind. I en låda ligger samlar damm min gamla Super Nintendo. Jag tillbringade sätt till många timmar på den lilla maskinen, jag kunde inte bara kasta bort. Men alla patroner förstördes och SNES ville inte slå...

Hur man gör en triforce Legend of Zelda halsband

idag, jag betonar över tänker vad att blogga om idag. Min underbara pojkvän spelade Legend of Zelda och sa, "gör den triforce sak!" Jag hade ingen aning vad han pratade om, så sa han, "Google det!" Så jag gjorde, och var som, "Oh!...

Mini Bartop Arcade

Hej allaHär är en bartop arcade skåp jag skapat i en helg för under £50 (plus en trött gammal laptop).Steg 1: Verktyg och materialVerktyg:• en vice• en jigg såg• en trä rakapparaten• en skruvmejsel• en borr• Diverse borr inklusive en spade lite diame...

Hur man gör Zelda's Bow

Min fru och jag arbetar på att skapa Zelda och länk kostymer för cosplay. Enligt min mening är det coolaste vapen som Zelda använder fören som hon har i Twilight Princess och Super Smash BrosAlla versioner av Zeldas båge som jag var att hitta online...

Programmera Arduino Mini 05 med FTDI Basic

När du behöver en liten arduino med en bra mängd I/O pins, är Arduino Mini för dig. Detta är en av mina favorit mikrokontroller för bärbara tech projekt på grund av dess storlek.Steg 1: material Arduino MiniFTDI BasicManliga headersStartkablar eller...

Woodburned Legend of Zelda box

Pojken och jag är stolt ägare till en ostadig Ikea soffbord som vi hittade på sidan av vägen. Det stora problemet med denna tabell är att den har en praktisk-dandy hylla, som gillar att samla in nästan alla små objekt i lägenheten. Det ser illa ut, v...

Min skum byggt husbil

Jag har beslutat att bygga ett hårt skal campingvagn som ger mig den maximala mängden interiör rum möjligt och fortfarande passar i mitt garage.Jag vill att det ska lätta vikt, väl isolerad mot värme och kyla, och jag vill packa så mycket funktion oc...

DIY-bärbar verktygslådan Grill - förbättrad!

Min idé för en stor familj semester inte inkludera fancy hotellrum eller fina restauranger. Gubbe och jag är bokstavligenglada och lyckliga sov under ett tak av stjärnor och en lugn lägereld att tända på natten.Varje höst, tar vi en roadtrip söderut...

Bärbar lounge swing

Detta är min design för en bärbar och ljus vikt lounge sving. Utformad som ett lusthus har en sexhörning form och linor som går till en enda punkt att efterlikna ett lusthus tak. En annan design funktion är något genomskinligt tyg remsorna som avbryt...

Geek örhängen: Instructables Robot, Totoro, Gir, Triforce och Wiimotes!

jag ville göra några mycket anpassad och funky örhängen att ge till min lillasyster. Hon älskar alla klassiker--Zelda, Totoro, Nintendo, Invader Zim, robotar, etc., och allmänt älskar att bära något som skriker högt och stolt över att världen "Jag äl...

Mario bror inspirerade LUMA kuddar! Lätt present för barn att ge!

Vi älskar Super Mario Brothers!Jag är en gammal-skola Nintendo tjej.Jag älskade att killarna till mitt hus när jag vari gymnasiet... och helt sparka deras rumpor påspel som Mario Brothers 3, Contra och Zelda.Så, av naturen, mina barn älskar Nintendo...

Nybörjarens guide: hur du använder sky3ds flashcart?

Vad är den bästa 3ds flashkort för Nintendo 3DS bärbara konsolen?Förmodligen är en av de bästa korten som någonsin gjorts för Nintendo 3DS Sky3ds. I förflutnan, 3ds flashcart användare kan spela 3ds spel på firmware v4.1-4.5 konsoler, men nu sky3ds f...