Mini Lego Tac-50hur man gör min mini lego tac-50 prickskyttegevär (sorry bilderna kommer till ljusa)
Se Steg
Relaterade Ämnen

A-1 kraftfulla Mini Lego armborst

detta är min senaste armborst, A-1 ljuset. Denna armborst är ganska liten, men det är extremt kraftfull för sin storlek, beroende på vad du använder gummiband. Jag fick en 2 x 2 lego tegel att gå 30 fot! Armborst är bara ungefär 8 inches lång. Det kr...

Hur man gör en Mini Tic Tac Power Bank / handledning

https://www.youtube.com/watch?v=yLVG9OcHP9c&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en Mini Tic Tac Power Bank du behöver! I dagens video ska jag dela en fantastisk idé om hur man gör en bärbar laddare eller en power bank som massor av människor kallar...

Min LEGO VTOL flygplan

detta är min LEGO VTOL (Vodrätt TÅke Off och Landing) flygplan. Om jag får tio röster säger ja, kommer jag göra en instructable om hur man gör detta flygplan. Rösta i kommentarerna om du vill ha en instructable på detta flygplan.Steg 1: Fram och bak...

Mini Lego Wheeler

detta är en steg för steg Instructable av en Mini Lego 18 Wheeler ser lastbil! Det krävs främst legos/bitar som du hittar i en diverse låda med legos, som inte är så svårt att hitta om du har ett barn, bror eller syster som har en gigantisk lego saml...

Hur man gör en Mini Lego Sherman Tank

Jag kommer att visa dig om hur man bygger en mini lego Sherman som kommer att dominera slagfältet, förstör allt i sin väg!Steg 1: Material för din ShermanFör att göra denna awesome tank, måste-4 1 x 4 runda technic bitar-3 2 x 3 bitar-3 1 x 1 sluttan...

Mini LEGO vapen

om dess en sak som folk gillar, det är mini LEGO vapen som kan hållas av LEGO killar (tror jag: P)Jag kommer att visa dig hur man gör några sorter som jag gjort upp mig själv (för det mesta)Steg 1: material Obs: detta är bara tillräckligt PEICES att...

Mini Lego båge + pil

hur man gör min lego båge + pil. Detta är inte att starkt det kan skada det får inte men inte vara dum och försök inte att skjuta folk ögon ut eller djurs ögon med detta. Det är min varning för detta. Och jag kanske kommer ut med en annan version av...

Mini Lego skrivbord

detta kommer att visa dig hur man gör en Mini Lego skrivbord. Den främsta orsaken till detta projekt är att göra en liten Lego Ställ. Följ de enkla stegen och läsa bild anteckningar för att göra denna Mini Lego skrivbord!Vänligen PM mig om du har pro...

Mini Lego gitarr

detta är hur man gör en mini Lego akustisk gitarr.Steg 1: Bitar Bitar behövs listas ovan.Den huvudsakliga färgen jag använt är orange, men du kan använda vilken färg du vill använda.Steg 2: Nacken Först du fästa gångjärn plattan till 1 x 6 som visas....

Min Lego skapelser

Ok så här är min Lego skapelser berätta i kommentarerna om du vill veta hur man gör enSteg 1: Lego bild jag har en kan instruera för dettaSteg 2: Sand sköldpaddaSteg 3: Top hatSteg 4: KepsSteg 5: Iron manSteg 6: Våningssäng...

Min Lego hus inre delar

min Lego hus är inte klar ännu, jag har bara insidan gjort. Detta är bilder på den.REDIGERA ***Tråkigt nog föll huset isär. DX...

Min Lego maskin

360 syn på min lego varuautomatSteg 1: Operationen jag först få en amerikansk kvartal att placera den i slot, push slot, pull slot, sedan öppna dörren till få en airhead!Steg 2: Mekanismen The machine cannot be cheated or jiggled out. Kvarteret låser...

Cool mini lego arbetsbänk

Hej alla detta är en cool mini lego arbetsbänk jag gjortvänligen kommentera och prenumerera på...

Detta är hur man gör en mini lego ubåt

detta är hur man gör en mini lego ubåt. och det är så lätt att göra.Steg 1: steg ett.Steg 2: steg tvåSteg 3: steg treSteg 4: steg fyraSteg 5: steg femSteg 6: steg sexSteg 7: steg sjuSteg 8: steg åttaSteg 9: steg nioSteg 10: färdig...

Min LEGO transformatorer hittills

Detta är min LEGO transformatorer så långt...Autobots:* LAM (live actionfilm) Optimus Prime* G1 Optimus Prime w / trailer* G1 Beachcomber* G1 Wheeljack* Fortress MaximusBedrägerier:* G1 Megatron* G1 starscream* G1 Sunstorm* HM (rektorer) Soundblast w...

Min Legos!

Här är min Legos!Steg 1: Jag har en Lego Tow Truck RV Sunset Racer och en Skidoo! Alla i en rad lolSteg 2: Bye Bye! Se ya!...

En Mini LEGO boll

I denna tutorial kommer jag lära dig hur man gör en mini LEGO bollen!Steg 1: Delar och saker om bollenSjälvklart, bollen är gjord av LEGO och använder SNOR (dubbar inte på topp). Den är gjord av 6 rutor med plattor staplade på det som ger bollen unik...

Mini LEGO Mario & Luigi

Hej!Detta är min 2: a Instructable. Denna guide lär dig hur tillgör miniatyr versioner av Mario och Luigi från LEGO!Steg 1: Bitar The LEGO tegelstenar som du behöver för detta projekt är:6 gul 2 x 23 blå 2 x 23 blå 2 x 42 röd 2 x 22 röd 2 x 41 grön 2...

Mini Lego helikopter

hur man skapar en enkel mini helikopter av legos.Steg 1: Bygga basen Använda en platta 4 x 4 x 1/2 lego som basen av helikoptern. lägga till en tydlig 2 x 1 x 4 bit främre mitten av basen. Detta är vindrutan på helikoptern. Placera en 2 x 1 x 1 lego...