Mini ninja armborstjag hade gjort en ninja kit och ville ha något som kunde skjuta. Jag såg för en stund på instructables men kunde inte hitta något som matchade vad jag ville. Jag bestämde mig att bara göra det själv och det blev bra så jag ville dela min idé. Detta är en enkel, förvånansvärt kraftfull armborst som är endast 12 cm. lång.
Se Steg
Relaterade Ämnen

A-1 kraftfulla Mini Lego armborst

detta är min senaste armborst, A-1 ljuset. Denna armborst är ganska liten, men det är extremt kraftfull för sin storlek, beroende på vad du använder gummiband. Jag fick en 2 x 2 lego tegel att gå 30 fot! Armborst är bara ungefär 8 inches lång. Det kr...

40 pund Mini PVC armborst

Hej alla! Här är ett riktigt enkelt och roligt mini armborst jag byggde ett par år tillbaka. Det drar 40 pounds på 6 inches och är bra för fotografering på kartonger eller aluminiumburkar. Det är förvånande hur exakt du kan få även utan sevärdheter....

Min Bullpup armborst.

Detta är min Bullpup armborst jag skapade idag.Jag vet inte spänna, jag tänka dess likadana 20 meter.Det är inte bäst utlösa, men funkar det!: DOm du vill att jag ska posta bara kommentera :)...

Min Knex armborst 2

detta är min gamla armborst med några ändringar somen ny faten ny båge+ en ny handtag...

Min Knex armborst 3

detta är min andra armborst med nya handtag, båge och trigger.Bedöm...

Mini Flipper armborst

här är Mini Flipper armborstDet är inte riktigt en hur man gör som hela bågen församlingen är tryckt på en (upp)!Steg 1: Fören dess består av 2 flyglar och en kropp.Jag la notch till slips sticker vidare till.Steg 2: kroppen jag använda glass pinnar...

Mini Scorpyd armborst! Vansinnigt kraftfull!

Mini men vansinnigt kraftfulla Scorpyd armborst.Vänligen lämna en kommentar och följa mig om du är ny på denna kanal!,► Följ mig på Twitter! http://goo.gl/9rojwg► Som mig på Facebook! http://goo.gl/JnpUu7Det tog mig två veckor och av för att göra den...

DIY Mini kontorsmaterial armborst

Hej! Detta är min 1: a instructableIdag ska jag visa dig hur man gör en penna armborst.Här är materialet:-4 pennor-1 penna-8-10 medelstora till stora gummiband-1 medelstor storlek bindemedel klipp1. wrap gummi band runt 2 pennor 3 - 4 gånger,sedan Vi...

3 min kraftfulla armborst

jag insåg inte hur stark denna sak var tills jag slutade, med det sagt du bör verkligen vara försiktig där du pekar här sak och vara säkert!:) Dess verkligen lätt att göra, och im förvånade det var inte en bra tutorial på hur man gör en av dessa här....

Hur man gör en mini trä armborst

Hej, detta är min första instructable, så om du märker några misstag, Svara gärna. I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en kraftfull, små trä armborst av saker som inte borde vara så svårt att hitta.Steg 1: du behöver:Steg 2: Ta t...

Full storlek Lego gevär med Mini arbetar armborst

jag gjorde detta lego gevär när jag var ca 10. Jag har precis lagt mini armborst för skojs skull.Steg 1: lager Beståndet veck fram och tillbaka. Jag använder 1 x 2 x 4 tunna square på både toppen och botten för att hålla det på plats.Steg 2: Red Dot...

Min killer armborst

jag har inte blivit av att instruktionerna... ännu men jag förmodligen kommer snart. Berätta för mig om jag ska lägga upp instruktioner Vänligen!Steg 1: Titta på en bild av effekten Denna bild beskriver hur det påverkar och jag fejkar inte detta! vän...

Mini trä armborst

Låter göra en mini armborst med glass-minnen!Steg 1: materialSteg 2: Steg 3: Steg 4: Video förklara:)Glöm inte att prenumerera på kanalen---> herr användbar kanal finns det en hel del videos som denna:)Hoppas Njut detta instructable!...

Min frist armborst

jag och min bror gjort är första Armborst och dess kraftfulla.min bror har glasögon på och jag har inte glasögon.Jag gjorde första Armborst och vi gjorde bara små armborst.Steg 1: första armborst sorry using a phoneSteg 2: andra armborst the brother...

Min Knex armborst

detta är ett bildspel med min båge pistol att jag bara tillbringade en dag gör. Det kan eld över 100 fot! Den har riktigt bra kraft. Det kan avfyra rakt igenom en metall parti platta!!!...

Min killer armborst instruktioner

mina instruktioner kom äntligen. Detta är min första instructable så vänligen vara trevligt. det bränder ca 10 fot eller mer.Steg 1: Steg ett butt Sorry om mina instruktioner är inte klart men dess beacause jag är ny på instructables.1. bygga första...

Mini vikbara armborst

en liten vikbar armborst från popsicle pinnar och tandpetare. Jag kommer att göra en instructable om tillräckligt många människor frågar....

Min ninja knivar

Steg 1: normal kniven Steg 2: dubbel kniven Steg 3: weirdo kniven...

Mini Popsicle armborst

Steg 1: Blötläggning Popsicle pinnarBlötlägg 1-2 Popsicle pinnar i en kopp eller skål med vatten, detta kommer att hjälpa dem att böja.Steg 2: böjning Ta pinnar ur vattnet och böj dem över två andra Popsicle pinnar tynger båda ändarna för att säkerst...