Mini pajer Rosebud (äpple) - med en gluten fria alternativetmin man inte har en söt tand (eller fyllningar!) men plågas av en vete allergi. Så, kommer med en alla hjärtans dessert kan vara lite av en utmaning--särskilt eftersom jag inte vill konsumera smaskig efterrätt kalorier ensam.

Genom att kombinera rosebuds tillverkad av apple skivor i en pie crust, jag kan skapa en vacker dessert som vi både kan njuta av på alla hjärtans dag!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gluten fri Gnocchi med get ostsås och grönsaker

jag kunde inte tro min lycka när jag hittade gluten fri gnocchi, av ett företag som heter Delallo, i butiken denna vecka. Detta är en av de italienska livsmedel jag missade ofta efter att ha gått fri gluten. Detta recept är mycket mångsidig, så känn...

Mini pajer Pi

mitt kontor har pizza paj och paj varje år för att fira Pi-dagen. Varje år försöker jag tänka på något nytt och i år gjorde jag Mini Pi pajer - jag gjorde mini pajer som är enklare för att servera paj på jobbet och i stället för traditionella pålägg...

PULL-A-del GLUTEN fri PIZZA bröd

BÄTTRE ÄN; PIZZA? KANSKE; och jag är villig att satsa på att när du börjar dra isär bitar av denna Gluten Free Garlic-Flavored Pizza bröd med Pepperoni och mozzarellaost kommer du inte att kunna stoppa!Steg 1: ingredienser 1/3 kopp din bästa smaksatt...

Kentucky Derby Mini pajer

en kombination av toasty nötter (valnötter eller pekannötter), choklad, bourbon och en awesome smörig skorpa, "Derby Pie® " är så läcker det är varit varumärkesskyddade. Liknar baby pajer pecan, dessa Kentucky Derby Mini pajer är fyllda med bäst...

Gluten fri tunnbröd för smörgåsar/hamburgare

jag har arbetat på detta recept under lång tid, men det kom aldrig exakt så som jag hoppats på. Jag försökte en gång (lägga lök denna gång) och de var perfekta! Jag älskar ost hamburgare och ville komma med en gluten fri bulle jag kunde göra från gru...

Gluten fri cashewnötter måltid Mini banan munkar med mörk choklad ringla

som inte älskar munkar? Jag har blivit kär med Trader Joes nya cashewnötter måltid. Det tillför en touch av sötma och hjälper till att hålla gluten fri bakning torkar ut. Jag känner ofta skuld att göra söta behandlar för mina barn så att lägga till e...

Söta Mini pajer: Äpple och körsbär

MMMMMM... Färska paj. Som inte njuta av hemlagad paj! Särskilt när de är rätt ur ugnen.Mitt mål för detta Instructable var att göra en liten, 1-2 person paj. Detta var ett experiment till mig som visade sig vara en stor framgång. Jag använde färska s...

Gluten fri Pizza med A blomkål skorpan

10-10-13: Jag vill tacka alla som röstade på min pizza i Gluten-Free Contest. Jag fick mitt pris idag! Detta är min allra första Instructable, så det var en riktigt cool överraskning. Tack igen!Jag älskar pizza och jag vet en hel del människor som äl...

Gluten fri pizza, toppad med tonfisk, knipplök med en skvätt thai grön curry & hur man gör en platt pizza bas med glutenfritt mjöl - och inte har det hålla sig till allt!

ta ca 300g fritt mjテカl fテカr gluten, nypa salt, nypa bakpulver och lite vatten. mix att tillsätta vatten långsamt. sluta innan det blir gloopy.Jag varning du nu använder inte antingen torr eller våt jäst, det kommer att smaka manky.Gluten fri degen är...

Rustik Bacon äpple Mini pajer

Jag älskar en äppelpaj. Det är det första jag bakar när lokala Ohio äpplena är klara, och eftersom äpplen finns tillgängliga året runt, det gör en perfekt efterrätt nästan när som helst. Min farfar brukade sätta en skiva ost på sin äppelpaj, och jag...

Mini pajer med Cream Cheese, jordgubbar & Kiwi

jag gjorde detta recept upp när jag gick. Det fanns några jordgubbar i kylen och jag var inte säker på hur man använder dem. Jag hittade några fler ingredienser som jag trodde skulle gå bra tillsammans och började blanda dem.Pajskalet:1/2 pinne av sm...

Gluten fri pumpa krydda pannkakor med Maple kanel glasyr

Steg 1:Ingredienser:Maple kanel glasyr3/4 dl florsocker socker1 msk ren lönnsirap2 tsk kanel1 msk mandel mjölkI en liten skål Vispa ingredienserna tills slät. Om blandningen är för tjock för en glasyr, lägga till mandel mjölk en tesked i taget tills...

Gluten fri Apple ostkaka

Jag älskar hösten eftersom jag älskar äpplen och vissa andra saker som går med äpplen som kanel och kola. Nyligen kom jag över flera recept som var variationer på ett tema. Temat var äpplen och ostkaka. En av dessa recept kan hittas här: http://delic...

Gluten fri Key Lime Pie

så min pappas fäder dag överraskning, jag letade efter lite inspiration till pajen, hans favorit dessert. Min mamma sa att hon skulle hjälpa mig alltför. Eftersom jag bor i en gluten fri familj, behövde vi en gluten fri skorpa för våra paj. Så använd...

Pi dagen djupa skålen och Gluten fri Bärpaj

I ära av Pi-dagen (3.14.15), ville jag sätta ihop en Pi (e)-centrerad måltid, komplett med två Chicago style deep dish pizza pajer (både vanlig och glutenfri) och en gluten fri Bärpaj!Nyligen har jag varit på en pizza gör kick, så Pi-dagen presentera...

Gluten fri Dump Cake

En av våra kiddos har alltid varit glutenintolerant, och medan vi aldrig gjort några uppenbara ändringar till allmänna hushållet diet på grund av det - bara ta ett slags inget tjafs, inget kladd, inga bry inställning till icke-vete måltider (skrev äv...

Göra en gluten fri socker fri mejeri fria (och ännu fortfarande läcker) chokladkaka

jag har varit off rörsocker under många år och hade nyligen att sluta äta vete och mejeriprodukter, så istället för att bara döda mig själv jag anpassade ett en pan choklad brownie recept för denna läckra, lätt kaka.Det brukar vara fluffiga kakan i v...

3.14 snabb och lätt Mini pajer

om du är lik mig runt semester, då du springer runt som en kyckling med huvudet avskurna att göra 10 eller fler rätter för ett dussin personer. Glädjen av att ha en stor familj:). Så jag bestämde mig att göra en efterrätt att jag kunde göra det mesta...

Gluten fri Pizza Crust

denna pizza crust är magiska! Det tar bara några minuter att Vispa ihop, smakar fantastiskt, är full av små små luftiga fickor och faktiskt håller upp väl till pizza pålägg. Jag gillar smaken av detta så mycket som jag brukar äta det vanligt (som bre...