Minsta survival kitJag ville ha något litet som kunde göra upp eld, har en ljuskälla, en blade, papper med kontakt information (det kan fungera som bränsle för elden), piller och lite tejp.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Världens minsta Survival kit V2.0

Möt världens minsta survival kit V2.0! Om du inte har en chans att kolla in ursprungliga Följ denna länk: V1.0Denna version har varit helt nedsänkt i vatten för över en timme, fryst in i ett block av is, och mycket mer. Detta är en generell guide att...

Världens minsta survival kit

Boy Scout motto: vara beredd. Eftersom du vet aldrig vad som kommer hända eller hur livet kommer att kasta på dig. Några av dessa du kanske behöver dem som en backup survival kit, men de flesta av dessa överlevnad kit är ganska stor. Små kan vara en...

Världens minsta DIY Survival Kit

Jag har skapat vad jag tror att vara världens minsta survival kit. Medan detta kit inte är verkligen det enda du bör räkna med, är det mycket användbart och tätt packade. Jag kan säga säkert att en av sakerna på hyresavtalet skulle hjälpa i nästan al...

Kall Survival Kit - Sucrets Tin

har du någonsin befunnit dig med en kall, men kunde inte hitta eller hade inte din kall medicin/leveranser, och hade inte tid att omedelbart springa till apoteket för att få lite? Eller kanske bara behövs ett bekvämt sätt att transportera en dag värd...

10 euro Survival Kit (Challenge)

Hej Instructables gemenskapen,först av allt jag ber om ursäkt för att hoppa sista veckor utgåvan men det har varit en hektiskt två veckor så jag hoppas förlåt mina abonnenterna mig för det ;)Denna gång jag visar dig min strategi 10€($10) Survival Kit...

Starta Survival Kit

Hej igen! Jag är tillbaka med en annan survival kit för y'all!Om du har någonsin fruktat att du inte var redo för en överlevnad situationen [såsom att gå vilse i skogen] eller kanske du vill ha extra redundans i du överlevnad systemet eller kanske du...

Den enda Survival Kit kommer du någonsin behöver

Ja titeln är ett djärvt uttalande - men jag står fast vid det :)Statistiskt sett de flesta som går förlorade, finns inom 24 timmar. Längre än som och dina odds att överleva börjar släppa i förhållande till det område som du är vilse i. Vilse i snö el...

Den ultimata Altoids Survival Kit

Dess alla kul och spel till din förlorade... det börjar bli mörkt... du har ingen vatten... och ingen plats att bo. Det är aldrig roligt att tänka på, men för alla er friluftsentusiaster, är det klokt att överväga. En dag får du befinner dig i ett li...

Survival Kit i en Tic-Tac box

Hej! Detta är min första Instructible, så snälla rösta på mig i första gången författare och överlevnad tävlingar!Jag får inte att campa ofta, men när jag gör, jag gillar att vara beredd på allt. Det innebär att ha något på min kropp som hjälper om j...

Hur man gör en bugg väska (Bob) eller lång sikt Survival Kit

IntroduktionI detta instructable jag hjälper dig göra din egen personliga bugg ut väska eller Bob för korta. Först ska ut jag berätta vad bob är. En bob är en väska som du sätter tillsammans så om en nödsituation inträffar kan du få ut av ditt hus el...

Pocket sized survival kit

jag vet att detta har gjorts tidigare, men jag tänkte jag skulle lägga min $.02 och göra en väg. Efter att ha tittat på en hel del av dessa survival kit insåg jag att de saknade en hel del saker, och att lägga värdelös vikt.Steg 1: material För detta...

Farbror AZ: s Altoids Survival Kit

ALTOIDS SURVIVAL KITOK, låt för att starta, mig säga att detta faller i kategorin "bättre än ingenting", men med lite av tanken och massor av upplåning av goda idéer från andra kit och andra Instructables®, jag tror jag kom med en ganska användb...

Pocket Survival Kit

en begåvad person kan överleva med bara kläderna på ryggen och vad de har mellan öronen, men det är trevligt att ha lite hjälp. Till skillnad från en GPS, satellittelefon, tält, cook spis, ryggsäck, första hjälpen kit och mer tills du drar 200 pounds...

Liten burk survival kit

OK lång sikt lyssnaren första gången ringer, om du får min drift.Det här är mitt försök att komma med en förnuftigt storlek survival kit. Det är inte det största och det är inte det minsta. Det är nog en 3: e större då en Altoids tin. Jag fuska! Jag...

Hur man överlever i vildmarken: Altoids (STR8) Survival Kit + kompakt kaminer & jakt.

Har du titta på några fina överlevnad videor på youtube om att göra ett skydd, primitiva vapen (bow & pil, slangbella, etc), hur man får vatten, idéer av kompakt kaminer, göra ett metspö säkerhetsnålar, rep eller w/e du har och en träbit?Eller du bar...

Introduktion till byggnad enskild survival kit

Hej Instructables gemenskapen,Tack så mycket för den positiva svar och återkoppling, favoriter & abonnemang för mina tidigare projekt. En sak jag insåg genom meddelanden och kommentarer för min tidigare Pocket Survival Kit Deluxe och omfattande Altoi...

Den "Everyman" varje dag bära (EDC) Survival Kit

jag har sett dussintals Altoid Tin och liknande survival kit här på Instructables och på andra håll. Många av dem är ganska bra, medan andra--både hem byggda och off-the-shelf--lämnas saknar några viktiga komponenter. EDC kit är lika skiftande som mä...

Den stora varför efter 72 timmars Survival Kit objekt

när en katastrof inträffar, din överlevnad verktyg är vad-du-vet, vad-du-har-på-du, eller vad kan du nå.Varför bära en 72 timmar Survival Kit? (även känd som "få hem påsar" - bra BOBs < få av Dodge eller Bug-Out-väskor > är oftast större o...

Kompakt Survival Kit - 78 stycken!

Så efter titta på många Altoid och andra mini överlevnad kit, fick jag klådan att göra en av mina egna. En sak som verkar vara utbredd är hur minsta innehållet oftast är för att inte slösa värdefullt utrymme i kit, men jag tror att med hjälp av mest...