Mjuk Molasses Cookiesdelen av detta recept det är för mig är cookies är mjuka utan mina tänder de är lätta att äta. Min fru och min son har diabetes, osötad desserter är svårt att hitta som dyrt så jag gör osötad eller socker reduceras fester för min familj. Jag använde Splenda brunt socker blandning för detta recept, det är 50% mindre socker för min fru och söner diabetes. Detta recept gör 60 3 x 1 tum cookies.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Gamla mode mjuk Pumpkin Cookies

detta är en steg för steg handledning om hur man bakar gamla mode mjuk Pumpkin Cookies. Receptet är artighet av VeryBestBaking.com. Detta är en stor behandla göra för Halloween, Thanksgiving, fotbollsspel, eller alla fall tillfällen! De är en mer "br...

Holiday Molasses Cookies

Dessa Molasses Cookies är perfekta ur ugnen--krispiga, Sega och full av smak. Perfekt semester. Använda detta för melass Cookie glass smörgåsar, i min andra instructables inlägg: melass Cookie glass smörgåsar har kul bakning!Steg 1: ingredienserIngre...

Molasses Cookies

jag ville röra runt med cake pops och melass cookies, men först behövde jag molasses cookies. Jag kunde inte riktigt hitta ett recept som jag gillade så jag konsulterat min mamma och hon gav mig receptet min stora mormor används.Steg 1: ingredienser...

Gamla hederliga Molasses Cookies

Jag har gjort dessa cookies i över 35 år. Dessa gammaldags Molasses Cookies har en krispigt utanför och en Sega inuti, med en hit av kanel och ingefära.Dessa gammaldags Molasses Cookies är en onekligen en familj favorit! Oavsett om det är för familj...

"Antika" Holiday Molasses Cookies

dessa är nära kopior av Archway molasses cookies. De är Sega, sentimental, och ett perfekt komplement till alla semester fest. Pilgrimerna skulle ha varit ett gladare gäng om de hade haft dessa liggandes.Ursprungliga receptet innehåller denna folklig...

Ginger Molasses Cookies

jag älskar ingefära och för mig en ingefära melass cookie är ungefär lika bra som det blir. Så jag bestämde sig för att hitta en stor en och kom över detta recept som jag kommer mestadels vara trogna här med några förändringar.En inte så stora föränd...

Michelle's Super mjuka Pepparkakor Cookies

som en liten flicka, var en av mina favorit saker om semester att göra pepparkakshus med min mor. Min mammas pepparkakor var tjock och kryddig, och jag kunde inte vänta att bygga mitt hus bara så jag kunde dra sönder hela konstruktionen och äta den.D...

Mjuk Pumpkin Cookies

dessa cookies är något annorlunda ochbra för efter skolan med ett stort glasmjölk.2 1/2 koppar alla ändamål mjöl1 tsk bakpulver1 tsk bakpulver1 tsk malen kanel1/2 tsk riven muskot1/2 tsk salt1 1/2 dl strösocker1/2 kopp smör (1 stick), mjuknat1 kopp L...

Mjuk, fuktig Sugar Cookies

jag vet att det finns en hel del socker cookie recept där ute. Vissa människor gillar krispigt, hårt de som människor ger kring jul. Jag hålla alltid dem tills min gäst lämnar och sedan kasta dem bort. Andra, som jag, vill ha deras socker cookies mju...

Holiday Cookie Tray

Snart dags för cookie-utbyte med din familj, vänner och grannar!En låda till flyer leverans person, en låda till brevbäraren, en låda till läraren, eller vem du skulle vilja ge några underbara godis. Det är dags att sprida lite cheeriness :)Steg 1: R...

Lätt ögongloben Cookies

En snabb och rolig variant på cookies för att ge dig in i Halloween semester säsong. Jag hittade godis ögonglober i mataffären häromdagen och tänkte de skulle kunna vara ett roligt tillägg till några hembakade halloween behandlar. Då slog det mig, or...

Urban Legend Cookies

historien bakom Urban Legend Cookie recept har att göra med en kvinna som får debiteras $250 dollar oväntat för en cookie recept... som hämnd, hon passerar receptet gratis för alla.Oavsett historien (det är falsk!), det gör en ganska bra cookie. Det...

Cookie Ice Cream Sandwich

Cookie glass smörgåsar är min favorit fryst glass behandla, men de kan bli så dyrt. Jag hittade ett enkelt sätt att göra en perfekt personlig cookie glass smörgås med cookies eller glass du vill!* Detta är min billiga alternativ till Ice Cream Sandwi...

Pumpasoppa, Chocolate Chip Muffins & Cookies

Det är en gammal tradition i min familj att använda allt du kan och slösa lite eller ingenting av vad du använder. Om du skär ner ett träd för virke kan rester bränns som ved eller flisas för landskapsplanering och boskap sängkläder.Vi gör samma sak...

Melass Cookie glass smörgåsar

en stor twist på glass smörgåsar--melass Cookie glass smörgåsar. Allt du behöver göra är göra cookies, och sätta på glassen, som jag visar på bilderna nedan. Här är mitt recept för melass cookies på instructables: Holiday Molasses Cookies.Ha kul bakn...

God Karma kakor... och 25 sätt att dela kärlek

bra Karma Cookies:I mer än 25 år har jag använt detta särskild cookie recept för att baka läckra choklad chip cookies. Vad är så speciellt med chocolate chip cookies du frågar? Först, det är noga utvalda ingredienser i detta recept som gör vuxit vuxn...

Ruby's Gingersnaps

Detta är en gingersnap recept som både jag och min mamma brukade göra med min mormor. Tyvärr, hon gick bort för några år sedan. Vi gör dem alltid under semestern; delvis som ett sätt att minnas henne, och dels eftersom de är läckra.Detta recept börja...

Saiyan stövlar från DragonBall Z

Någonsin önskat ett par de vita stövlar med spetsiga guld tån som Vegeta alltid bär? Ja nu kan du göra din egen!Steg 1: Samla ditt materialDu behöver:-Vit slöfock/ridning stövlar (jag började med dessa, de går till storlek 11 kvinnor som = 9,5 män)-C...

Maräng Cookie "Mjuk tjäna" kottar

lära sig att göra smälta-fri mjuk tjäna kottar och överraska din familj och vänner. Tricket att få dessa kottar inte att smälta är att de inte är gjorda av glass alls! Dessa mil hög virvlar av choklad/vanilj mjukglass är faktiskt maräng cookies, leda...