Mjukpapper snöflinga korthar du massor av mjukpapper kvarleva från uppackning alla dessa julklappar? Har du skjutit skriva din Tackkort? (Som jag.) Tja, förhala det längre! Här är snabbt och enkelt sätt att förvandla dina överblivna rester av mjukpapper till vackra kort.

Vad du behöver:

* Mjukpapper (minst två olika färger.)
* Cardstock
* Sax
* Gluestick

Och det är det. Låt oss börja snipping!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Snöflinga kort

Semestern är här!Ah, måste skicka holiday gratulationskort!Men lagra-köpt kort kan vara så opersonliga (och så överskattat)...så...Gör din egen!Steg 1: material 1) tidskrifter (för din snöflinga)2) tjock Craft papper eller konstruktion papper (jag an...

Henna tatuering handledning

Lär dig att tillämpa henna med denna enkla steg för steg handledning!Henna är Mehndi en rödbrun pasta gjord från bladen på växten Henna, som har använts i tusentals år för att göra hårfärgningsmedel och tillfälliga kroppskonst. I vissa kulturer (särs...

SNÖFLINGA stämplat akvarell kort

Detta vackra snöflinga akvarell kort kan göras i en blixt trots att det ser ut som ett mini konstverk. Jag älskar den blå akvarell tvätten under guld spritz:)Steg 1: Samla leveranserPAPPER - 4 1/2 "* 6" blå kortpapp, 9 1/2 "* 6 1/2" vi...

Hur man gör en dubbel acetat snöflinga Shaker kort

Denna Kortmakeri tutorial är för mycket populär stil med shaker kortet, jag har sätta min egen snurra på det och gjorde detta en dubbel acetat shaker kort komplett med snöflingor & snö, den här demon får du se hur lätt det är att göra och hur imponer...

Hur man gör en snöflinga Pop Up-kort (Kirigami 3D) vinter hälsningar!

Dela på FACEBOOK: http://on.fb.me/15TrVYfTWEET: http://bit.ly/15Ts5P6REDDIT: http://bit.ly/16qHt5LTUMBLR: http://bit.ly/10K8fhzHämta det gratis mönstret här: http://www.popupology.co.uk/galleries/15/items/96Mer om kirigami:Kirigami (切り紙?) är en varia...

Snöflinga Cloud mobil

hur man gör ett läskpapper moln med belysning och snöflingor. (Med hjälp från min flygande vän)Steg 1: mjukpapper Cloud material Behöver du:-Mjukpapper-Wire-SaxSteg 2: Folding mjukpapper Steg 2: ta 8 ark av papper och gör en accourdian gånger av 1 1/...

LED snöflinga dekoration från billiga effekt ljus

En sak som jag absolut älskar ökar den bang-for-the-buck av billiga armaturer. Kalla det "e-upcycling". Trolling eBay, Alibaba, Amazon, etc kan du ofta få anständigt billiga ljuseffekter i en hemsk paket som bara behöver en reflektor, bezel, bak...

Snöflinga stämplar

Frimärken är bra för semester. De kan användas för att dekorera kort, inbjudningar, omslagspapper, även tack anteckningar. Eftersom snöflingor sådan universal vinterdagen grafisk, är de perfekta för att placera överallt.I den här självstudiekursen sk...

Snöflinga prydnad

Här är vår 3D-tryckta snöflinga prydnad. Jag undervisar teknik utbildning vid en HS i norra New York. En elev till mig visade mig några av ornament han har gjort av trä i sitt hem. Han hade tillbringat en hel del tid med maskiner och handverktyg för...

Snöflinga mobila instruktioner

av: Melinda MillwoodFör: Elektriska Origami FinalMaterial du behöver:SaxSträngFärgglada papperEn fjärdedel av kartongEn liten motor som drivs med solpanelOch en uppsättning örhängen som du har växt avSteg 1: Hjulen bakom allt Detta är typ av motor so...

FLING-AMA-STRING ultimata uppgraderingen: MOTION SENSOR & TIMER har katt tur det ON och OFF med hjälp av växelström (nr batterier) med nr människors INPUT

ett par veckor tillbaka jag kom över Fling-ama-String uppgradera 2.0 en katt leksak förbättras på instructable som är fantastisk och har åtgärder för att förbättra katt leksak Fling-AMA-String har en timer och större D-batterier.Ända sedan jag har ha...

Snöflinga hänge

när jag började se alla dessa snö projekt kommer med här på instructables, jag ville göra något snö med också. Men det var inte snöat. Jag kom ihåg vi hade denna färgade sanden, så jag sökte på det och det fanns också en liten behållare av vit sand :...

Animerade jul LED snöflinga Fönsterdekoration

jag gör mina egna juldekorationer belysning istället för att köpa färdiga sådana.I år gjorde jag en "Snowflake" mönster med hjälp av en matris av 61 vita lysdioder.Den färdiga artikeln som styrs av en PIC mikrokontroller mäter ca 38 x 40 cm.Det...

Lera Koch snöflinga

Evil Mad Scientist Laboratories skrev en sak om hur man gör en Sierpinski triangel av fimo (eller annan) lera. Jag gillade det mycket och gjorde några, som visade sig så där. De frågade också vad andra fraktaler kan vara detta sätt. Jag experimentera...

Twinkle julgran 3D kort

bygga egna din belysning julgran gratulationskort med påsar och gåva mjukpapper och skriva ett meddelande på trädet. Så du kan sätta detta träd kort i ett kuvert och skickas som ett kort för din familj och vänner. När du stänger kardborrband mellan l...

Quilled snöflinga dekorationer

Quilling är en mycket trevlig teknik som jag lärde mig när jag var liten och även om jag gillade det, jag slutade med det efter en kort tid (liksom de flesta saker som jag gjorde!). Lyckligtvis jag tenderar att hålla allt, och när jag började nyligen...

Göra en 6 sidig snöflinga

det är nästan tid för snö i nordost. Låt oss fira genom att göra våra egna! När "semester" får här se pappers snöflingor också trevlig icke-konfessionell dekorationer, för att inte nämna kraftfull ammunition för "kriget mot jul". Trevl...

Tapet kort

i den här guiden lär du dig hur till eleganta kort för alla tillfällen i en personlig ännu låg kostnad sätt.Steg 1: leveranser Viktigaste tillgången är en gammal tapet urval bok du kan hitta på din lokala färghandel oftast för ungefär $1. Nästa, du b...

Snöflinga fotografering

Under de senaste några vintrarna, har jag letat på snöflingor att se vad typ av kristaller faller i olika vinterstormarna. Det kan bli riktigt kallt arbetar med bilder utanför men resultaten kan vara hisnande när du får precis rätta! Vi vet alla hur...