Monogramed Wall Artjag har blivit lite av en DIY craft missbrukare! Igår fick jag min nya förnyad placering lerkruka potten med posten (stort ropa till Crock-Pot som skickade mig en gratis helt ny ersättare för min gamla en när de kunde få mig en ersättare lock för min trasiga en :)) som jag var redo att kasta rutan jag såg lite Oval kartong ringen it var inbäddat i. HMMM tänkte jag det kunde vara "Något??"
Steg 1Måla

Så jag tog tag i burk med svart sprayfärg och ändrade dess färg!
Steg 2Backing

Nästa jag beslutade att använda säckväv på baksidan men säckväv var alltför tunn så jag tog en bit kartong och använde Krylon sprejlim till kortpapp sedan som säckväv och limmade dem tillsammans.
Steg 3Tace och skär

Nästa spårade jag ovalen på säckväv och papper combo att göra rätt passande stöd och klipp ut.
Steg 4Glue Gun

Då Använd jag min limpistol för att fästa ovala ringen säckväv bakningen.
Steg 5Attach brev

Jag använde limpistolen att sedan bifoga en trä "R" Jag köpte i clearance isle på Wal-mart för $.25 och sprejades med det samma svart sprayfärg.
Steg 6Hanger

Jag använde en kvarleva från säckväv för att skapa ett hängande rep och knöt bara den runt toppen av ovala.
Nu har du en söt liten hängande monogramed konstverk som kostar ungefär $1.00 :))

Relaterade Ämnen

Pussel Monogram Wall Art

Hej, jag är Hazel och jag är en tjej som maker. Vi hade ett pussel med bitar saknas och snarare än att kasta bort, jag utmanade mig själv att se vad jag kunde göra med det! Jag skapade detta väggdekorationer att sätta i mitt sovrum. Om du använder di...

DIY 3D fjäril Wall Art

Hej! Detta instructable är en 3D fjäril Wall Art. I grund och botten jag tog ett papper konturerna av en fjäril, och överförde det till vissa verkligen ganska stylade papper och använde den för att dekorera min vägg. Jag tog den ett steg ytterligare...

Sparsamma Wall Art

med frigolit, tyg, en häftapparat och rak stift, jag ger dig min sparsamma Wall Art Tutorial.Steg 1: Passa tyg till frigolit Först samla leveranser:-Frigolit, så många bitar som du gillar... fyra eller sex, vad du vill. Jag hittade min i vårt garage...

Rainbow metalliskt Wall Art

jag har velat lägga till lite färg till min lägenhet väggar och vad bättre sätt än att gå alla ut med varje färg av regnbågen? Jag var shopping på Michaels konsthantverk med en 40% rabatt kupong i min ficka och kom över en duk försäljning med 5 olika...

DIY TALLRIKSUNDERLÄGG Wall Art

Ingen konstigt doilies kan se konstnärliga på en duk eller trä styrelse!Steg 1: materialDu behöver följande material till göra din egen TALLRIKSUNDERLÄGG wall art:doiliesen träskiva eller liten dukMod PodgeAkrylfärgsvampen borsteliten penselTillval:...

Re-syfte boll burk Lock till Wall Art

secondhandbutiker alltid måste bollen burkar och boll burk lock liggandes var där. Jag älskar bar burkar och jag använder dem för allt från att dricka till ljusstakar, men jag har aldrig hittat en bra användning för alla locken som följer med dem.Det...

Kartong anslagstavla/Wall Art

Det hela började när jag ville ha en kork eller anslagstavla att hålla slumpmässiga anteckningar och listor jag skriver från belamra mitt skrivbord. Jag ville inte köpa en, eller titta på den bruna färgen. Så jag bestämde mig att göra en jag kunde vä...

Lätt programmerbar EL-Wire Wall Art Project med Cool-Neon

tomt utrymme, vad göra?, vad göra?Vår hackerspace har en tom vägg ovanför den öppna spisen. Det har varit en kall vinter så har vi en hel del bränder, men det är bara något fel om en tom vägg. Väl i detta projekt ska jag dokumentera hur man skapar en...

Baby statistik Wall Art

med födelsen av min brors barn, jag hade ett minne schackningsperioden av mina egna barns statistik när de föddes. Det var en sorglig verklighet som de dyrbara små varelser som min man och jag skapade är förmodligen de viktigaste sakerna i våra liv.J...

Kromatisk-geometrisk Wall Art

papper skär konst på väggarna är en av mina favorit saker att göra. Jag älskar att använda olika former och färger för väggdekorationer, kan du kolla in dessa 2 ibles jag har skrivit innan. Dessa vägg konst har blivit så populär bland min familj och...

Zelda temat trä wall art

Jag kommer att visa dig hur man gör en Zelda temat trä wall konst av pallar.Delar som behövs:Pallar 1" naglarSawzall 3/4" pin naglarPrybar Titebond II limHammer penselSticksåg Tape (klar och blå målare)Måttband Steelwool och vinäger blandningAir...

Lätt DIY stryker Wall Art!

Ta en bra titta på bilden... Vad ser du... En vacker metall väggkonst...Rulla ned till finna ut hur man gör denna super super lätt vägg art... :-DSteg 1: Ta en ordentlig titt Gotcha! Berätta sanningen... du kom till nästa steg tänker detta är metall...

Vända presentpapper i Wall Art

Dekorera behöver inte vara dyrt. När en liten kreativitet, gåva omslagspapper och konst leveranser, har du allt du behöver för att skapa snabb billig väggdekorationer.MaterialPresent förpackning ($2,99 i kassan gången @ Homegoods)SaxTejpStencilerMark...

Sätta upp din Vinyl Wall Art - wall stickers - dekal väggmålning

Detta är en guide för att hjälpa folk som har köpt en Väggcitat någonstans och vill ta en stund att göra det rätt. Inte vara rädd för vinyl wall konst. Det kommer inte biter, det kommer inte att lämna tosqueira på dina väggar, det kommer inte att sit...

DIY Monogram Wall Decor | Boys Room

Här är ett par idéer för vägg dekor i ett pojkar rum eller badrum! Monogram dekorationer är alldeles för söt!Jag är en ny mamma av en och jag delar alla de saker jag älskar, DIY, baby, skönhet och naturligtvis massor av random grejer! Låt mig veta va...

DIY snöflinga Wall Art

Med papper för att göra vägg konst är en av de enklaste och min favorit! Jag älskar att använda former (särskilt trianglar) för att göra vägg konst. Hur som helst... denna gången gjorde jag en snöflinga vägg konst, kolla in denna kompatibel att ta re...

Spider-Man Wall Art - begränsade verktyg

Jag gjorde detta Spiderman väggdekorationer för min sons 6: e födelsedag. Det var inte bara en av hans presenter men vi använde det också för att spela en Spiderman version av klämma fast svansen på åsnan. I detta fall var spider emblem målet. Jag vi...

Präglad folie Wall Art

Tillverkningen av Relief folie väggdekorationer är mycket enkel och billig. Allt du behöver är limpistol och pinnar, aluminiumfolie ark och sko polska. I detta instructable, delade jag hur man gör en vacker Relief folie art i 30 minuter.Steg 1: Mater...

SKAPA A WALL ART porträtt

Hi, vänner i detta instructable kommer jag att visa dig hur jag gjorde min familj gåvor för den här julen, speciellt om du inte har mycket att spendera med priserna går upp, ja, hoppas du gillar det och ge det ett försök, och överraska din kärlek med...