Monster Monkey Fist med Pool bollenHur du gör en jätte Monkey Fist med Pool bollen:

En paracord monkey fist är fördelaktigt att bära på dig för överlevnad och självförsvar ändamål. Det är super lätt att dölja och bär tillräckligt med kraft för att sakta ner eventuella angripare.

I denna tutorial får du lära dig hur man gör en paracord monkey fist med en pool bollen! Denna jätte monkey fist väger in på en rejäl 6 ounces!

** Vara noga med att kolla in min andra instructables och följa mig. Jag kommer att lägga till en ny varje vecka. Kolla även in mina andra projekt på, DIY och Paracord projekt. Jag har ett inlägg om hur man gör ett Paracord bälte det och några andra coola projekt. Arbetar för att publicera min nya fjärrkontroll Gun projekt det snart. **

Här är det ursprungliga inlägget jag gjorde för detta:
Du kan också få min gratis nyhetsbrev här med mitt nya projekt

Hur man gör en Monkey Fist Med en Pool boll

Leveranser måste du:

  • pool bollen
  • 10 ft 550 Paracord i en färg som du vill ska vara komplimang färgen
  • 18 fot 550 paracord i en färg som du vill ska vara den huvudsakliga färgen
  • 8 ft 550 paracord i en färg som du vill ha ditt Logoband och handtag
  • Monkey Fist Jig - du kommer att behöva göra en storleken på en pool boll, plugg fungerar mycket bra. (Jag kommer att göra tutorial snart)
  • sax
  • ljusare eller matcher
Se Steg
Relaterade Ämnen

Paracord Monkey Fist

The Monkey Fist Knut har en lång historia sedan 1800-talet, Huvudsyftet som en vikt i slutet av ett rep eller bara för dekorativ användning.Monkey fist användes också som ett melee vapen bland sjömän och ligor.I denna guide kommer jag visa hur man gö...

Bambu Paracord jigg med lagring & Monkey Fist Jig

Bambu är bra naturmaterial. Det är starka, lätta och mycket mångsidig. När man tänker på att göra en paracord jigg, verkade bambu det perfekta valet. Mitt mål var att utforma en paracord jig som var lätt och bärbar, inkluderade lagring för sladden, v...

Paracord armband med Monkey Fist knappen

jag såg paracord armband av Stormdrane ett par månader sedan, och var tvungen att göra vissa; en natt, medan insomniacking, jag blev inspirerad och hade en uppenbarelse: Varför inte göra ett paracord armband, med ett Monkey fist och loop som en nedlä...

Hoppande pool bollen med ett öre - pool knep

detta är ett trick som jag av misstag upptäckte. Jag rullande bollar över biljardbordet. Det fanns ett öre jag såg. Jag rullade det på öre. bollen hoppade av öre och på bordet. Det slog sönder ett fönster.vad man ska göra:sätta en slant på ena änden...

Hur man gör en Paracord Monkey Fist

först börja med att få 5 fötter paracord, en liten sfär objekt, sax och en tändare. I detta fall, jag kommer att använda en marmor och neon turkos paracord.Steg 1: starta Först, ta din tändare och smälta din 5 fot paracord ändar. (Så att strängen inr...

Monkey fist akut armband

detta är min första vänners kompatibla, så jag hoppas ni gillar den. Jag har läst monkey fist Knut ibles och jag tänker inte på åter hashing monkey fist. Detta är ett sätt jag göra en akut armband med 550 para sladd. Jag hade svårt att räkna ut hur m...

Monkey Fist hur man

en monkey fist är ett kullager i en paracord wrap. Detta är en rättslig inverkan vapen men kontrollera dina lokala lagar ändå.DISCLAIMER: JAG ÄR NIT ANSVARIG FÖR VAD DU GÖR MED DENNA KUNSKAP JAG ENDAST GJORDE DETTA FÖR EN TÄVLINGSteg 1: finger svepa...

Två färg Monkey Fist nyckelbricka

allt i detta instructable har gjorts tidigare, vissa delar, många gånger. Detta är det sättet jag kombinerat två olika knutar och en sinnet.Jag ska använda en monkey fist (ABOK #2205) och en snodd Knut (ABOK #787) tillsammans med en Solomon Bar (ABOK...

Paracord dubbel Monkey Fist bokmärke

denna läckra bokmärke kommer att ha alla dina vänner säger "cool"! Jag gillar att spela med knop och sånt, så när jag såg en bild av detta någonstans på internet, bestämde jag att det skulle vara en cool projekt att göra, och även att skriva och...

Paracord monkeys fist halsband

Monkeys fist halsband gjorda med paracord.Steg 1: Förnödenheter som behövs: Du behöver ca 5 fot cord, marmor, sax och en tändare.Steg 2: Att göra det ¥ Tgärderna tills du kommer till steg 3 sedan släppa en marmor i mitten. Sedan börja dra åt det, in...

3D tryckt Monkey Fist Jig

detta är för de scouterna, de militära män eller den genomsnittliga Knut fanatiker som oavsett hur hårt de försöker, de bara inte kan få en bra monkey fist utan en jigg. Tja, oroa dig inte mer, gott folk, för lösningen är här!Observera att detta är e...

Paracord monkey fist nyckelring

Monkey fists började användas som dekoration eller att lägga vikt vid slutet av ett rep, men i maffian och gang de används som vapen.Steg 1: 1 få ditt material lättare, paracord, och den bionicalSteg 2:2 wrap runt fingret 3 gånger såSteg 3:3 nu Linda...

Att göra A Monkey Fist

Monkey fists är mycket lätt att göra och roligt! I denna tutorial visar jag dig steg för steg om hur man gör en monkey fist.Steg 1: materialAllt du behöver för att göra en monkey fist är:Några rep (helst 550 parachute rep)(reviderad) En vanlig storle...

Chluaid's 10 minuters Monkey Fist

när jag var ett litet barn jag läste någonstans att seglare gjorde vapen från rep. Sedan dess har jag varit fascinerad med rep vapen (begränsad främst till slagor och piskor) och alltid ville lära sig hur man gör dem.Ett par år tillbaka, var jag i en...

Flerfärgade Monkey Fist

Denna multi-färgade monkey's fist upptäckte jag när jag försökte hitta ett sätt att avlägsna brister i den ursprungliga monkey's fist när att göra svängar från en riktning till nästa. Jag insåg genom att klippa sladden det möjligt för mig att använda...

Monster bok ärm med bokmärke tunga

Nyligen har jag använt en massa små tidskrifter och skissböcker att hålla reda på arbetet anteckningar och min hemliga listor över x-mas presentidéer. Jag har också en hel del fuskpäls rester som inte är tillräckligt stor för att göra en annan plysch...

Monster behållare med flaskor

Hej!, jag går för att förklara hur man bygger en monster behållare medan vi återvinner plastflaskor =]Vi behöver:-Två plastflaskor av samma storlek-En dragkedja (storlek beror på tjockleken på flaskan) helst röd eller liknande-Kontakta lim-Sax-Skärar...

Hur man gör en Monkey Fist

Steg 1: Hitta leveranser 1 marmorOmkring 5 fot av paracordEn kniven lättareSteg 2: inslagning Först Vira paracord runt din index och middle finger. Vira den runt 4 till 5 gånger. Var noga med att lämna en lucka för marmor.Steg 3: Sida till sida Wrap...

Monkey Fist nyckel kedja eller halsband

Hej, detta är en väldigt cool Knut som du kan ha som en fantastisk nyckelkedja eller en awesome halsband. Det är ganska lätt och att för slitna hårdast del är åtdragning apor näven. Låt oss börja!Steg 1: materialDu kommer att behöva cirka 3 fot av 2...