Montera en Banana Pi fallDetta är en församling handledning om hur du sätter samman en Banana Pi dator akryl fall kit.

Delar banan Pi board dator: http://tinyonestore.com/products/banana-pi

Banana Pi Laser Cut akryl fall Kit: http://tinyonestore.com/products/copy-of-laser-cut...

Banana Pi CPU kylflänsen: http://tinyonestore.com/products/aluminum-heat-sin...

Se Steg
Relaterade Ämnen

En annan banan Pi NAS låda

Banana Pi är en liten, låg power dator ombord likt Raspberry Pi. Några detaljer skilja banan Pi men och göra det ett bättre alternativ som ska användas som en liten, nästan tyst, headless (ingen monitor behövs) Network Attached Storage enhet.Dessa är...

Bänk ström från ATX PSU tack vare Matthew

Detta projekt var inspirerad av Matthew Beckler utmärkt projektet finns här. Innan jag går in i detta projekt vill jag citera Matteus varning..."Observera! Det finns flera stora kondensatorer i ATX nätaggregat, som lagrar en farlig laddning under lån...

Bänkmonterade DC strömförsörjning

Detta har gjorts förmodligen hundratals gånger här på Instructables, men jag tror att detta är en stor förrätt projekt för alla intresserade att komma in elektronik som hobby. Jag är en US-marin elektronik tekniker, och även med dyra testutrustning t...

Konstruera och bygga en laddning motståndare. Gör träningen tung väska en Real World träning

Från pendeln swing till anklagat motståndare--The ny tung väskaDetta Instructable innehåller många fotografier och avslutas med en video som visar en transformerande tung väska motion enhet. Detta övertygande enhet förvandlar en gemensam tung väska,...

LED LYT Meter: LED, PIC mikrokontroller och flytta genomsnittliga kod

Hej alla, tack för att kolla min första Instructable. Jag har njutit av att se dina skapelser under åren och älskar vad ni alla bidrar. Detta projekt är en spin off av en som jag nyligen såg här och jag måste ge en ropa ut till Bot1398 eftersom han v...

ATOM

HeyDetta är min första instructables. Jag har äntligen gjort min spårade robot, efter vissa planer inte kommer rätt. Detta är en spikade robot med två 12v höga vridmoment och varvtal. Spåras det kan klättra över en massa saker och även branta hissar....

Barnens klockor

Det hela började med våra barn, vi köpte dem djur klockor som hade svansar som pendlar och de hade stor glädje se dem. När våra barnbarn kom kunde vi inte hitta någon samma, så - varför inte göra mina egna versioner?Alla varianter är mycket lik i kon...

Bomb proof clock

När jag vaknat upp på morgonen av larmet, jag är inte i bäst av stämningar och det första att cop det är bed side klockan. Ofta dess får smackade, stansade, kastas eller sparkade hela rummet eller genom fönstret, vilket kan leda till att klockan bryt...

1970-talet raspberry Pi Amazon AlexaPhone

Detta är en av 1970-talet-style trimphone som jag har konverterat för att hysa en Raspberry Pi kör Amazons Alexa röstsökningstjänsten.För att använda det du bara lyfta luren, tala din fråga, hänga upp och alexas svar levereras via en inbyggd högtalar...

DIY näringsämnen Film teknik (NFT) hydrokultur System!

Hydrokultur är en typ av jordbruk som använder ingen smuts, och resulterar oftast i större, fylligare växter. Jag nyligen blev intresserad av ämnet, och beslutat att göra min egen köksträdgård med näringsämnen Film teknik (NFT). Det använder en kanal...

DIY-säkerhet kameran

Detta instructable visar du hur bygga din egen DIY säkerhet kameran, som tar en bild av personen vid dörren och skicka ett mail med bild till din e-rutan, så att du vet om det är något du vet eller dess en inkräktare.DIY säkerhet kameran använderen A...

FanBus Digital fläkt och LED gränssnitt för PC

förra året jag ändrade en blå LED fläkt med RGB lysdioder att förbättra utseendet på min server fall. I somras byggde jag en gaming dator och ända sedan jag ville lysa upp med flera kontrollerade lampor och fläktar. Jag äntligen listat ut ett enkelt...

Litecoin & Scrypt gruvdrift rigg - komma in på Bitcoin med GPU

Du kanske har hört talas om Bitcoin. Kanske har du hört talas om Litecoin eller Dogecoin. Detta är cryptocurrencies, en distribuerad, decentraliserad, säker uppsättning tekniker att göra deras utseende som mynt. Cryptocurrency teknik kan användas för...

Återvinning en PC inre Card Reader - göra det externa & Portable

jag hade ett gäng av dessa lämnat över från vissa äldre datorer som var felaktig och att bortskaffas, så jag tänkte jag skulle göra dem användbara igen som en "bärbara usb device" dessa enheter är avsedda att monteras inuti en datorer fall 3,5-t...

IPad fodral för högskolestudenter

Som fattiga studenter, kan det vara svårt att hålla elektronik säker och i gott skick. Elektroniken är dyra i första hand, och de fall används för att hålla dem från att bli kliade bara lägga till priset. Detta iPad fodral kommer att hålla kostnadern...

Sprayfärg / kan Rack

att få organiseras är en sak, bor organiserade är en annan. Detta instructable Detaljer en lätt att slänga ihop för att hålla din färg eller någon spray burkar väl organiserad, det också ser ganska cool.Denna rack byggdes av nödvändighet, jag målar m...

Bygga en (macbook) laptop låda

även om jag har ett stort skrivbord hemma, jag vill att det ska vara ren och utan högar av saker som jag fortfarande har till slut. Jag använder inte min macbook som en bärbar dator, men som en stationär, ansluten till en 24 tums skärm och kontroller...

Blinkande lysdioder på musik

detta är ett ganska enkelt projekt för någon med några elektroniska färdigheter.Anslut denna krets i en ljudkälla och lysdioder kommer att blinka i takt med musiken. Allt det är använder verkligen spänningen från audio-ingången till aktivera en trans...

Hög ljusstyrka LED ficklampa

i detta instructable, ska jag visa hur jag gjorde detta kompakta men kraftfulla LED-ficklampa. Alla delar köptes med ingenting är förmonterade. Den totala kostnaden varierar förmodligen seeings hur jag fick några saker i en one-time försäljning.Steg...