Morot Muffins Receptdessa morot muffins gör en stor on-the-go frukost! Jag har valt att piffa mig med ingefära, men den ursprungliga recept kallas för kanel.

Jag subbed också i en liten hela vetemjöl istället för att använda alla AP mjöl - det ger morot muffins en något tätare och chewier textur som jag verkligen gillar. : D

Plus är de så snabba att göra! Du kan ha muffins i mindre än en timme.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt Morot Muffins

Jag ääälskar morot kakor! Vad jag älskar mer än morotskaka är morot muffins! De är lättare att göra och jag tycker de smakar och ser bättre! Här är receptet jag vill dela med dig...Steg 1: ingredienser:för 12 muffins ca1 ägg150 gr socker2 msk honung¼...

Morot muffins med citron Cream Cheese Frosting

detta recept skapades för påsk 2012. Det var en stor hit! För mer bilder och info om det, kolla in direkt länk här.Morot muffins med citron Cream Cheese Frosting (avkastning 12 muffins)Muffins:3/4 kopp fullkornsvete konditorivaror mjöl/hela vetemjöl1...

Mini morot muffins med kryddad Cream Cheese Frosting

fram till nyligen, jag liksom glömde att morotskaka existerade. Löjligt, jag vet, men morot var aldrig en smak som begärts av mina vänner och familj när jag gjorde dem cupcakes.Och sedan mina föräldrar beslutat att köpa en 10 pund påse morötter rätt...

Morot rulle recept

Kolla in denna läckra morot rulle! En av mina favorit dessert recept någonsin!Vill du se hur jag gjorde det? Clic här: Morot rulla receptIngredienser:500g morötter300g socker125g mjöl5 ägg1 tsk bakpulverSkal du morot och skär dem i bitar. Lägg dem i...

Enklaste Muffin recept

enklaste Muffin receptDetta är en del av min "Sista-minuten Dessert"-serien.-Egenskaper--Sammantaget tar (för mig åtminstone) cirka en halvtimme att göra.-Inte många ingredienser som krävs.-Enkelt recept att komma ihåg.-Ingredienserna är i förhå...

Firandet morot muffins

vi lever i en värld där, mer ofta än inte, morotskaka går fruktansvärt, fruktansvärt fel.Tja, är jag här för att ändra på det.Jag personlig dessa cupcakes för en kombinerad fira fars dag, Min systers födelsedag och min kusins examen.Detta recept är l...

Broccoli morot muffins!

Cupcake recept2 pinnar smör2 c. socker3 c. tårta mjöl3 tsk bakpulver1/2 tsk salt4 ägg1 c. mjölk1 tsk vaniljGrädde smör. Tillsätt socker (process bör ta 10 minuter). Sålla mjöl, etc. Tillsätt äggen ett i taget. Tillsätt mjöl blandningen växelvis med m...

20 minuters, 4 verktyg, 6 Muffin, Chocolate Chip Muffin recept

Detta är en mycket förlåtande (till kocken) recept på muffins, att göra lagom för en 6 muffinsplåt.Hela processen, inklusive matlagning, bör vara 20 minuter (5 minuter att göra, 15 minuter att baka).Du behöver bara 4 kök verktyg för att göra detta, v...

Double Chocolate Muffins Recept

Cupcakes, muffins - det är en fin linje, särskilt när denna mycket choklad är inblandad! Men om Starbucks kan kalla dem muffins och servera dem till frukost, är det ok med mig. Dessa double chocolate muffins är lite lättare och mindre söt än cupcakes...

Choklad choklad Muffins Recept

om du älskar choklad, kommer du att älska dessa choklad choklad muffins. Vi gör dem med kakaopulver och halvsöt choklad, chips, så de kommer att tillfredsställa även de mest allvarliga chocoholics.IngredienserGör 12 muffins.1 1/2-2 dl (190 till 250g)...

Quick & Easy Banana Muffin recept

dessa muffins är så lätt att slänga ihop, och perfekt för en sista minuten weekend frukost. Med ca 10 minuter av ansträngning och 20 minuter bakning, har du ett dussin fuktiga, läckra muffins till mellanmål på flera dagar. Lägg till valnötter, blåbär...

Hur man göra gamla mode morot muffins

detta är en mycket enkel ibland om du följer anvisningarna kan du eller du kan inte det ingen spelar roll.Steg 1: INGREIDIENTS Först behöver du dessa ingredienserSERVERAR 30-324 KOPPAR ALLA ÄNDAMÅL MJÖL4 DL SOCKER4 TSK BAKPULVER4 TSK KANEL2 TSK SALT8...

Azuki bönor (röda bönor), morot och blåbär muffin

jag har försökt många muffin recept. Detta är den som stoppade ytterligare försök. Det är bäst av bästa.Det är ett resultat av lösa två matlagning behov i ett recept. Å ena sidan jag har alltid varit och är fortfarande forska och utveckla frisk, näri...

Läckra muffins - Oreo, morot, jordnötssmör!

i detta Instructable kommer jag visa dig hur du kan baka din alldeles egna cupcakes. Jag visar dig min tre favorit typer:1) morot muffins med Cream Cheese Frosting (du kan hoppa över till steg 1)2) vanilj Cupcakes med jordnötssmör grädde glasyr (du k...

Varje/allt annat Muffins!

Att stiga upp på morgonen, du kan bara användas för att få kaffe och en creme/munk/muffin/eller bagel. Eller kanske du njuta av bara att ha en creme/munk/muffin/bagel för ett mellanmål under dagen.Det enda problemet är att hitta en creme/munk/muffin/...

Choklad Muffins

Jag gillar verkligen muffins och choklad som är min favorit. Det är ofta svårt att hitta en anständig recept som innehåller steg för steg instruktion om hur du får det rätt första gången runt.Jag följde och misslyckades eller borde jag säga brända me...

Perfekt Banana Crumb Muffins

Dessa muffins banana crumb är laddad med fuktiga, mosade mogna bananer och gjorts så speciell och inbjudande av en smörig, smulig söt socker toppning. Brunt socker smula toppning är det som gör dessa banan muffins står utanför den vanliga muffins. De...

Butterfly Swarm kokos muffins

jag gjorde dessa cupcakes till min nan 90 födelsedagsfest i helgen. Min mamma gjorde fjärilar så mitt jobb var ganska enkelt egentligen. Dessa cupcakes ser helt annorlunda från de som jag ursprungligen hade planerat. Jag sprang ut för sent så garneri...

Vilseledande Muffins (Wasabi ingefära med het chili!)

Dessa bedrägliga muffins ser ut som Tim Horton's orange tranbär muffins, men egentligen de gömmer en kryddig hemlighet...DE ÄR WASABI INGEFÄRA MED HET CHILI!Finns det en mer hemlighet... de är även VEGAN! (Kan du tro det!?) :)BONUS: Om du älskar att...