Mosaik: glas, keramiska & Gorilla lim!Min Radhuset är tråkigt på utsidan, så jag beslöt att göra en mosaik från de bitar jag har samlat under de senaste åren.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man skriver in Gorilla lim kartong tävlingen

vi samarbetar med Gorilla tejp och Gorilla lim för att ge dig Gorilla lim kartong tävling!Helt enkelt skapa något underbart med någon typ av kartong: wellpapp eller platt, lådor eller rör. Du kan använda någon typ av lim (från Gorilla eller inte), fä...

Använda Gorilla lim på dig Merit Badge sash

i detta Instructable, jag kommer att lära dig föräldrar till scouterna eller är en Boy Scout, men du inte gillar sömnad, använder Gorilla lim!Varning: Om du inte vill att fläckar på insidan av bågen, sedan gör inte detta.Material:1 flaska Gorilla lim...

Tire Plug: Gorilla lim Edition

till skillnad från traditionella däck reparation, "däck Plug: Gorilla lim Edition"eliminerar hassel av pluging ett däck.Utrustning som behövs:punkteringskruvmejseltångnågra corse gänga skruvar i olika storlekarGorilla limluftkompressorSteg 1: St...

Gorilla lim och Earth Magnet stege

min stege precis saknades bara en sak. En hållare för min borr och skruvar. Jag hittade en super enkelt sätt att lägga en magnet till min stege med hjälp Gorilla lim och en Magnet.Steg 1: Hårddisk Magnet jag tog bort ena sidan av en hårddisk magnet f...

Gorilla lim 6 cent flasköppnare!

Detta är snabb instructable på hur Gorilla lim, salladsdressing och 6 cent kan få dig ur dålig situation. Njut av...Steg 1: Nödvändiga förnödenheter 1) gorilla lim - du kommer att limning metall till metal. Om du tar en titt på Gorilla lim Guide jag...

Gorilla lim trädgård slang reparation

Mina föräldrar bor i en lägenhet och får en liten trädgårdsslang för att lämnas i häcken framför för spolning av fordon parkerade där. Gräsmatta tjänsten [The Marquis Du Sod] klippta :) häcken ganska låg utan att titta för att se vad var där och skär...

Gorilla lim skulptur gjutning

En figural skulptur gjord helt av lim!Inspirationen till denna pjäs kom från min tolkning av denna ut-av-sammanhang replik från gör det Stick Tävlingsregler: "reglerna är enkla: gör en ny Instructable som innebär... Gorilla lim... och är fantastisk....

Mosaik glas ägg

jag använde glas kullerstenarna och kakel för att skapa ett målat glas utseende för detta ägg. Med en mosaik kakel teknik genom limning glas bitar på ägget och sedan tillämpa injekteringsbruk, placeras jag då en LED inuti för att lysa hela upp.Jag va...

Sidobord med glas mosaik kakel inläggningar topp

jag ville ha något fint bredvid vilstolen att ersätta fällbord fack som används som en (temporär) end tabell. Efter gå in på "klistermärke chock" till priset av en ny tabell, letade jag efter en annan lösning. Jag hade ett gammalt bord som tog u...

Sea glas mosaik smyckeskrin

leveranserTrälåda, helst med infällda lockHav glas (eller andra mosaik bitar)Kakel limWood fläckenPolyuretanSteg 1: Förbered Box Börja med en låda. Jag köpte en oavslutad en från en farkost butik men du kan också bygga din egen (se här, här,här och h...

Lätt glas-underdelen keramiska

detta är en enkel teknik. Bara gör din bit av lera, brand, stick glas i botten och eld igen.Steg 1: leveranser - Clay-Glasyr (valfritt)-Ugn-Glas: Trasiga skärvor av olika färgat glas. Sea glasbruk bästa (du kan köpa det billigt i hobbybutiker eller h...

Förvandla ett litet utrymme med mosaik (del 2 av mosaik utrymme)

Har du ett utrymme i källaren eller kanske en gammal stökigt garderob som du vill omforma eller fixa upp?Vi gjorde, och det var under våra källaren trappor. Medan min man hade förvandlade de flesta av våra källare i en vadderad lekplats för våra två...

Kul & lätt murare burk mosaik

Jag älskar burkar. Jag har alla möjliga runt mitt hus väntar ett syfte. Jag blev mycket upphetsad när jag visste murare burk utmaningen skulle komma, det enda problemet började jag har var att avgöra vilka projekt att fokusera på. För detta Instructa...

Gjutning glas

detta var ett projekt som jag gjorde i en grupp för min materialvetenskap klass. Eftersom jag hade tillgång till ett laboratorium som är full av material testutrustning, ska jag ge dig några extra vetenskapliga data. Men om du råkar ha tillgång till...

Geodetisk kupol av glas

Geodetisk kupol är ett anmärkningsvärt geometriska objekt, uppfanns av Buckminster Fuller, en av de största hjärnorna i vår tid. Här kommer jag instruera dig hur man gör en av dem med glas och silikon. Låt oss göra det!Steg 1: material Du behöver bar...

Bottle Cap vin glas charm

med några enkla material, kapsyler och polymerlera, skapa vackra, en-av-en-slag vinglas charm. Används för att individualisera vinglas på en fest (eller en tisdagskväll samlas), kommer dessa berlocker säkert ställa glasen isär. Du kan göra dem själv...

Gör din egen lim

det finns bokstavligen hundratals recept där ute för att göra ditt eget lim, många kvar från den tiden, inte så länge sedan, när folk hade inget annat val än att göra sina egna. Vissa recept kan vara för mycket specifika användningsområden, som kolla...

Etsat glas olivolja flaska från återvunnen vinflaska

jag var ute efter en present till jul. Jag gick till woodcraft och köpte en flaska stopper Dorn och några svarta mesquite. Jag har velat ge mer personliga gåvor i år. Detta är vad jag kom med.Steg 1: Vrida proppen jag borrade ett hål i blocket och vä...

Keramiska fartyg: Från datorgenererade bildar till keramiska dekaler

detta instructable kommer att vara på flera processen att skapa keramiska former som är första gjorde i Rino och slutade med tryckta keramiska dekaler. De ämnen som behandlas är: modeling keramiska former i Rino, fräsning former i skum för att skapa...