Musen rulla hjulet hacka - att göra det rotera snabbare.

Scroll wheel hacka till göra rullhjulet rotera snabbare och utan att göra att klicka sound.

Det är en mycket enkel process. Öppna bara kroppen av musen.

Även om jag hoppas att du titta på hela videon men hela processen är ganska lätt så här är stegen om du vill plaska i det. som upptäcktsresande.

Stegen är enligt.
1. Öppna musen - det vanligen finns bara en skruv - så skruva som och bända öppna musen.
2. hitta våren eller PIN-kod knuten till hjulet.
3. ta några bilder av insidan så det skulle vara lätt att återmontera hela.
4. rulla församlingen lyfter upp så hissen det upp och kom ihåg hur och var vilken del går.
5. ta stiftet ur församlingen - den du letade upp i steg 2.
6. återmontera hela hjulet församlingen och fixa det på plats.
7. Kontrollera om som fungerar. Det bör därför att annars nästan alltid församlingen inte passar tillbaka i.
8. beundra precision och utformningen av hela.
9. Stäng tillbaka musen och
10. Njut av åtgärden brusfri hjulet.
11. som en bonus nu har också du långa rullar för det finns inga hinder att stoppa hjulet när den är i rörelse.

Jag förstår att det finns ett antal liknande instructables men kom jag på denna lösning alla av själv - delvis eftersom jag gjorde detta utan något mål i åtanke. Jag hade bara öppnat med musen för att se vad som finns inuti och en sak ledde till en annan och till slut tänkte jag varför inte göra en video också.

Jag hoppas du gillar video; Det är den första DIY / Hur-till video jag någonsin gjort.

Ha en trevlig dag.

Relaterade Ämnen

Lektioner av en kniv - att göra det ultimata bush bladet

"Vilken kniv är bäst?"Varje äventyrare, trekker, jägare, överlevare eller geek blir förr eller senare inför en, enkel, haunting frågan: "vilken kniv är bäst?"Tro det eller ej, men dessa fyra ord jagade mig för många, många år. I början...

Plast Strapping Thats värme låst lätt sätt att ta bort det

här är min första Instructable det innebär dessa pesky packning remmar förseglade med band-maskin du förmodligen använda en kniv eller ett annat objekt för att öppna dem. men det finns ingen nonsence sätt att göra det och här är det det är fingrarna....

Ryobi 4V sladdlösa Snips säkerhet hacka (att besegra säkerhet)

Jag köpte nyligen Ryobi 4V sladdlösa skruvmejsel och klipper. Skruvmejseln kom inte med en säkerhet på den, så inget arbete behövs där. Men snips gjorde, och jag tänkte inte att besegra säkerheten i några sekunder, tills jag försökte använda verktyge...

HUR ATT FÅ TRÄDET ATT SPIKE!

Hej killar idag jag kommer att Visa u hur att få trädet att spike!Kolla in min kanal:https://www.youtube.com/channel/UCcy89C37haOar5fi-...Tack för att titta på!Kommentera vad du vill att jag ska bygga nästa!...

Konkreta lagring boxas inground och andra sätt att göra det

En enkel förvaringsbox att hålla stoppar in och att hålla allt snyggt utan att faktiskt ta ytterligare utrymme speciellt när befintliga utrymmet är nästan rörigt. Tanken att en inground förvaringsbox kom till mig när jag var (fortfarande gör) min sol...

Ta bort knappen Ta bort på en digital bild betraktare att göra det säkert för mormor

inspirerad av den hemlagade digital fotoramen här, gick jag letar delar att bygga min egen. Pinsamt, jag hittade en billig nog färdig produkt som jag bara köpte i stället för att bygga min egen. Dock lyckades jag ändå räkna ut en anledning till att ö...

Hur att föra det köpta VenusFlyTrap tillbaka till livet!

jag ville bara hjälpa alla människor som har en döende VFT på sina händer. De råkar vara lätt växterna att växa, så länge instruktionerna som följde med dem kastas i elden. Allt du behöver är ett soligt fönster, några destillerat vatten och lite förs...

Förvaring säng: Att återerövra det oanvända utrymmet! (Kaptener säng)

Har du någonsin tänkt på din säng som slösat utrymme? Eller varit frustrerad av det skräp (eller "saker" som vissa kallar det) som alltid får knuffade under sängen och glömt bort. Insåg jag att lösningen på båda dessa problem är att äga en lagri...

Hur du ändrar Canon 155a flash för att göra det helt manuella

jag har en gammal Canon 155a blixt som är fullt fungerande men det är en automatisk blixt som beräknar den effekten baserat på tillgängliga ljuset. Det fungerar bra med AE-1 filmkamera som det kom med, men det är praktiskt taget värdelösa med den nya...

!!!! FANTASTISKA UPPTÅG! gör ett riktigt skämt dataspel!!! (genom att göra detta kommer du lära dig grunderna i dataspel)

Ok detta instructable kommer att visa dig hur man gör ett enkelt spel, men det kan se ut som ett roligt spel, twist är det kommer att skrämma dig när du inte förväntar dig, ser du vad jag menarJAG GJORDE DETTA INSTRUCTABLE ATT DELTA I APRIL DÅRAR HAS...

Hur att hitta området av en triangel

I detta instructable jag kommer att bära på min serie "Hur att hitta det området"Idag kommer jag att visa dig hur man hitta området av en triangel. För mig är att hitta en triangel är den roligaste, så jag hoppas att du har roligt att lära sig d...

Ryobi 18V sladdlös sticksåg / Sawzall hacka (att besegra säkerhetsbrytaren)

om du använder verktyg ofta kan du få frustrerat med säkerhetsbrytarna, särskilt de som du måste aktiveras innan du kan dra med hjälp av verktyget. Jag vet att de är välmenande, men faktum är att jag ofta känner mig mindre säker behöva försöka vrida...

Snabba upp din hastighet Square (genom att göra det lättare att läsa)

hastighet kvadrerar är bra lite verktyg. Jag använder min hela tiden och har tänkt att lägga till denna uppgradering eftersom jag har ägt den. Brukar använda jag den till mark enkel 90 grader och 45 graders vinklar. Jag använder det nästan lika ofta...

Rulla hjulet med ratt.

So... Hej! Välkommen i min nästa instructable. Jag gör ett rullande hjul med ratt för spel, och jag bestämde mig att dela detta med dig. Denna information är inte exakt, men du kan enkelt göra din egen controller.Steg 1: delar! Jag använder kartong f...

Att välja det bästa limmet för jobbet

Oavsett om du är en woodworker, elektronik arbetare, robot byggare, hantverkare, DIY ist, snille, hacker eller något sånt kommer då någon gång i ditt arbete du möta behovet av att limma grejer tillsammans. Den kan reparera en trasig vas eller att kan...

7 vintern Life Hacks att hålla dig varm

Det kan vara svårt att hålla värmen när temperaturen utanför droppar till - 20ºF. Så här är hålla några enkla livet hacks som kan hjälpa dig lite varmare i vinter.Steg 1: Automatisera din kaffebryggare Det finns en hel del apparater som du kan automa...

LED hack att ersätta halogenlampa lampa

demontera och hacka en Philips platt 100 Watts motsvarande glödlampa att skapa en platt lampa kan ersätta en 100 Watts halogenlampa.Steg 1: Köpa LED-lampa Köpa en platta Philips 100 Watts motsvarande lampa från Home Depot som visas. Min kostar ca $8....

En enkel hacka att anpassa en 8-pin hane dubbla radrubriken till en skärbräda.

8-pin hane dubbla radrubrikerna på några av de små perifera styrelserna (till exempel NRF24L01 och ESP8266 styrelser) är inte lämpliga för en breadbaord - om du inte försöker korta stiften ut. En enkel hacka är att klippa kvinnliga pin huvuden, hålla...

LAGRA SALLAD & ATT HÅLLA DET FÄRSKT!

Oavsett hur vacker den ser ut när du tar med den hem, hur länge har du kunnat hålla en chef för sallat innan bladen vissnat och vände en ful, slemmiga, brun eller svart, och du var tvungen att kasta ut? Särskilt om du bor ensam eller matlagning för e...