Mustang läder verktyg rulleOm du är på denna webbplats letar efter saker att göra så har du förmodligen uppsättningar verktyg liggande eller att få ryckas med av dina 2 år gamla och fyllda i botten av en leksak låda eller i ugn facket för deras PlaySkool Köksset. För några månader sedan gjorde jag detta verktyg rulle som jag snabbt blev kär och tänkte jag skulle dela projektet med dig. Som ni ser på bilden ovan ursprungliga hylsan som följde med denna särskilda uppsättning graderade skiftnycklar dateras tillbaka till sextiotalet och klarat samt Keith Richards; mycket trasig runt kanterna men anläggningen på till liv som en champ. Jag använde ursprungliga hylsan som mall men gjorde en liten ändring av dikning hängande kragarna på de övre hörnen och med ett lock och spänne stängning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Läder verktyg rulle

Hej!Sistone har jag försökt mina kunskaper läder arbetar. På grund av att jag har köpa (och gör) fler och fler verktyg och som var en stor anledning för mig att göra ett läder verktyg rulle. Eftersom det inte kräver en hel del verktyg, det är lätt at...

Måla borste, läder verktyg rulle

Så detta är min första Instructable, och jag ber om ursäkt, jag tror inte att jag gjorde det bästa jobbet fånga alla steg, särskilt vid styckning, stitch-verktyg, sömmar och rista verktyg, men det några bra i processen skott. Jag hade gjort några läd...

Laser skär läder verktyg rulle

Först att göra läder vägtullen rulle jag designade en skala design av det på rutat papper. Sedan jag ritade om det i noshörning.Steg 1: material Efter räkna ut måtten för verktyget rullen, jag har köpt material.Läder, Tandy läder arbetande tråd, Tand...

Ett enkelt verktyg rulle

Om du är som mig, sluta du med en massa små handverktyg belamra gig bag. Och om du har tillgång till en symaskin, några timmars arbete kan spara en anmärkningsvärd mängd krångel senare. Jag gjorde det här Läs mer om min nya Bernina, men det har betal...

NR-sy CANVAS verktyg rulle: Snabb, billig och DIY

Sammanfattning: Detta är hur-till video av en duk verktyg eller kniv rulle gjort fäst med pop nitar. Det kan snabbt anpassade gör en praktisk och slitstark rulle att organisera och transportera dina verktyg.Jag är med en sida från Levi Strauss och me...

Hur man gör ett verktyg rulla - ta din hand verktyg med dig överallt!

Träbearbetning bör inte begränsas till trä butiken!Jag har jobbat med trä i ca 10 år och jag ville kunna väcka min handverktyg med mig överallt - på camping resor, till sammankomster utomhus, och andra workshops. Verktyg kan vara både skarp och sköra...

3 i 1 dragkedja handväskan, verktyg rulle och ryggsäck

Detta projekt kommer att visa dig hur man gör en multi pocket handväska med knappen topp klämmor som kan konvertera till antingen en verktyg rulle eller en ryggsäck. Detta projekt är kul och enkelt sätt att göra en mångsidig väska med bara några grun...

Läder verktyg

Jag gjorde en påse till min fru som vi gör medeltida återskapande. (och hon har en sak för bläckfisk.) Jag postat en bild av det på IMGUR och omedelbart fick förfrågningar om det. efter att göra en provision för en, jag decieded att hålla en lägesrap...

Innerslang verktyg rulla

det är alltid en bra idé att ha några grundläggande verktyg å eller i bilen. Inte är ett fan av en tung bullriga verktygslåda bak i min bil, gjorde jag detta lätt att stuva redskap rulle som inte kommer att låta verktyg scratch och slå mot varandra g...

En traditionell verktyg rulle för en traditionell cykel

Traditionella verktyg rulle för en traditionell cykel.IntroduktionHoppa över detta avsnitt om du inte gillar introduktionerVanlig engelska? Böter för cyklar inte för att skriva! Jag använder alltid tre ord där man kommer att göra. Och använda ord som...

Handgjorda verktyg för läder verktyg

Hallå!!Jag har alltid trott att någon gång alla är lyckliga, du måste bara hitta din plats, platsen och tid, genom att göra vad du verkligen njuta, säkert hittar du din lycka.För några månader sedan jag på något sätt snubblat på denna webbplats, och...

Läder kock kniv rulle

Backstory denna kniv rulla:Min styvdotter är mycket kreativa och kompetenta i köket. Hon kan vända ganska mycket något i en fantastisk måltid. För sin studentexamen närvarande gjorde jag en läder kniv rulla så hon kunde ta sin favorit verktyg till co...

Handgjorda Steampunk läder korsett med mässing Inlays och anpassade verktyg

Kolla in www.starboardsky.com för mer av mitt arbete!Följ mig på www.facebook.com/starboardskyleatherworks Handla mina objekt: www.etsy.com/shop/starboardskyLWSteg 1: Prepwork Så, eftersom detta var min första korsett, jag bestämde mig att beställa e...

Läder arbetar verktyg Rack

en vän till mig bad mig att göra honom en verktygslåda / lagring rack för hans läder arbeta verktyg. Han berättade vad han hade i åtanke och jag ganska mycket fast för den. Det enda undantaget var granit städet och inre lagring.Detta instructable kom...

Läder anteckningsboken utan fancy verktyg

Hi guys innan jag börjar vill jag nämna detta är för "handverktyg" comp så snälla rösta...OK så jag har använt en pocket anteckningsbok för 2 1/2 månader... när jag hade 10 sidor kvar feom excesive överanvändning jag definitivt innehåller ville...

5th grade sugru verktyg utmaning

Objs - SWBAT (studenter kommer att kunna)· minns minst 3 av 5 steg av avskiljare (empati / definiera Ideate /Prototype / Test)· arbeta självständigt· demonstrera en användbar prototyp· försvara hur deras prototyp möter/övervinner problemetAtt göra:Di...

6: e klass Sugru verktyg utmaning

Objs - SWBAT (studenter kommer att kunna)· minns minst 3 av 5 steg av avskiljare (empati / definiera Ideate /Prototype / Test)· arbeta självständigt· demonstrera en användbar prototyp· försvara hur deras prototyp möter/övervinner problemetAtt göra:Di...

Läder Viking Spangenhelm

Du är på ett långskepp segling mot din första raid! Detta är sannolikt den viktigaste dagen i ditt liv - du kan bli en berömd krigare, och de Norröna skalder kommer att sjunga om din triumfer! Bara ett problem... du har glömt din hjälm, och ingen sjä...

Läder kinesiska Checker Board

Detta Instructables visar dig hur du gör din egen, unika läder kinesiska Checker Board!Jag lärt mig konsten att läder tooling från min morfar: en mästare som gjorde sadlar, väskor, hölster... han var en äkta cowboy. Jag ge honom beröm för min kärlek...