Mustasch Cokie dykerdessa är fantastiska Läs att lära sig hur man gör dem
Se Steg
Relaterade Ämnen

Mustasch sugrör

mustascher är elegant. Och vem vill inte vara elegant när du tar en klunk av sin favoritdryck? Inte jag.Dessa papper mustascher är snabb och lätt att göra, och kommer att sätta ett leende på dina vänners ansikten... tillsammans med papper ansiktshår....

Ironisk mustasch Twitter gränssnitt

gränssnittet är riktigt cool men du sannolik aldrig har hört talas om den.IMRI syftar till att skapa en twitter erfarenhet som ingen annan och kittla din mustasch på samma gång. Med hjälp av rymdåldern teknik, också kan nu någon vet talar om modifier...

Monster kaniner dyker

jag är så beroende av denna underbara sida och varje tävling öppnade, jag vill prova nåt. Detta är första gången jag någonsin har gjort dessa dyker.Min Monster kanin har fått enorma öron, ögon, och Mustache.They är så söta. Jag är så glad att jag lyc...

Vill du ha en mustasch?

Har du någonsin haft en önskan att växa en mustasch, men inte saknar Y-kromosomen? Har du någonsin velat ändra din mustasch dagligen, efter dina nycker och önskningar? Tja, har jag idag för dig!Helt enkelt sticka, kommer dessa finger mustascher inte...

3 olika sätt att göra Cookie dyker

om du någonsin funderat på att göra cookie pops (eller cookies på en pinne) och har beslutat att inte eftersom du var skrämmas, detta instructable är för dig. Cookie pops är ett utmärkt sätt att vackert presentera dina cookies med en massa effekt. Oc...

Choklad söt och kryddig ris Krispy dyker

anpassad från den "Ursprungliga Rice Krispies" receptetGör ca 20 golf boll storlek dyker eller 20 fyrkanterwww.weekofmenus.comSteg 1: ingredienser 3 msk smör40 vanliga marshmallows eller 4 dl mini marshmallows1 ½ tsk malen kanelâ tesked cayennep...

3D tryckt mustasch

en av det första jag gjorde på TechShop är denna cool mustasch. Jag skapade 3d-modellen med Rhino programvara och tryckt på typ en maskin. Detta är ett enkelt och roligt projekt att göra med barn eller med vänner.Jag gjorde detta på TechShop. www.Tec...

4 friska & lätt sommarisen dyker

Sommaren är en årstid is pop. Jag älskar hemmagjord is dyker eftersom jag kan göra oavsett smak som jag vill och de alltid smaken bättre.För en god hemlagad is pop, först det ska vara enkelt, det bör vara snygg (så att du kan överraska dina vänner oc...

Banana Nutella kaka dyker

när jag först hörde om Scoochmaroo's Cake Pop utmaningen jag började brainstorming smak kombinationer. Slutligen tänkte jag på att göra banan och nutella kaka dyker med tårta del banan och utanför skalet som nutella. Det jag gillar med cake pops är a...

Banana dyker

för denna läckra behandla, behöver du:-Två bananer-Choklad [antingen choklad chips (ca två koppar), choklad barer eller ens överblivna påsk choklad]-Pålägg (jordnötter eller strössel)-Smör (inte ens en matsked)-Popsicle pinnar-Vaxat papper-En kastrul...

Berry Blast Smoothie dyker

på en varm sommardag, skicka dina smaklökar flyger med en Berry Blast Smoothie Pop! Jag blandade min absoluta favorit smoothie och skapade en fräsch känsla av sticker den i frysen. Denna läckra behandla är säker på att sätta ett leende på någons ansi...

Kartong Top Hat, monokel och mustasch

ett billigt, enkelt sätt att se fancy.Material: kartong, duct tape/varm lim, sax, mäta tejp, Xacto kniv, penna/penna, dra kedjan, måla (valfritt).Steg 1: Mät och kapa hattMät omkretsen på huvudet, lägga till ett par inches och använda mätning som län...

Mustasch maskot kostym

The mustasch Dache, en mustasch tema 5k, i uppdrag att skapa en maskot. Baserat på min tidigare kostym arbete, tog det bara ca en dag. Jag är säker på att det inte finns tusentals människor bygga mustasch kostymer där ute, men förhoppningsvis teknike...

Hemma automatiseringar dyka upp TV-lyft skåpet under tre timmar

hur man bygger ett hem automatiseringar dyka upp TV-lyft skåpet med en off-the-shelf dresser lådor och en off-the-shelf dyka upp TV-hiss Kit från Firgelli automatiseringar http://www.FirgelliAuto.com/.Du kan lätt spendera tusentals dollar på en speci...

Manly mustasch Groomer

när man först tänker växa en mustasch är det svårt att veta var som kan leda. För mig var detta början på en sökväg till rakkniv rakning. I slutet av Movember är det tårar i ögonen nödvändigt att bjuda sin cookie duster adjö... och vad bättre än att...

10 ovanliga använder för mustascher

mustascher (mustascher sp.) är underbara saker, de kan tränas, vuxit vild eller tryckt till nyhet-storlek och tillämpas på misstänkta platser. Många berömda män (och några kvinnor) från historia har gentemot sin ryktbarhet sina omisskännliga mustasch...

Anemiska mustasch Fix för Movember

jag försökte att växa en mustasch i Movember, men det är lite onyttig. Thomas Magnum har inget att frukta från mig.Så fejkade jag den med hustruns mascara. Manligare produkterna som emalj måla och boot svart var lite för permanent för min smak.Det ko...

Ge dig själv en mustasch/skägg

i detta instructable jag visar dig hur du ger dig själv konstgjorda ansiktshår! Det är mycket roligt!:):):):) I detta instructable jag gjorde en tutorial om hur du ger dig själv en skägg eller mustasch med att endast använda vatten och te paket!:):):...

Hur man gör en Creepy mustasch och pipskägg

detta är ett tecken för min film för tech klass.Steg 1: Vad du kommer att behöva Allt du verkligen kommer att behöva är en svart eyeliner.* OBS *Du kan använda mer än en färg eyeliner för att göra det mer riktigt snygga men för nu ska jag bara använd...