Mustasch maskot kostymThe mustasch Dache, en mustasch tema 5k, i uppdrag att skapa en maskot. Baserat på min tidigare kostym arbete, tog det bara ca en dag. Jag är säker på att det inte finns tusentals människor bygga mustasch kostymer där ute, men förhoppningsvis teknikerna kommer att göra din bygga en framgång. http://mustachedache.com/

Om du gillar kostym, rösta i det övre högra hörnet. Tack!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Barnens Sonic Hedgehog maskot kostym

Efter försöker prata mig själv och min son till att göra något enklare och inte så tung... Jag misslyckades. Min yngsta ville vara Sonic the Hedgehog. Och när man tittar online för att få idé är han ville ha något att göra med något som inte såg ut p...

Ungdom Totoro maskot kostym

när man ber mina söner vad de ville vara i år gick vi igenom många möjligheter. De båda fixerade på en av sina favoritfilmer "Min granne Totoro" av Hayo Miyazaki. Om du inte har sett denna film, rekommenderar jag den. Det är en vackert oskyldiga...

Sonic Hedgehog maskot kostym

jag skapade denna kostym för min son. Vi beställde några maskot att marknadsföra våra företag och de var långt för stor för honom ville han Sonic men det var över $200 online. Jag bestämde mig att försöka göra det själv. Detta är den första kostym ja...

Hur man virka en mustasch hatt kostym

orginal tanken på detta projekt kom från hatten ligger på skandinaviska Grace för $135. [Detta kan nu köpas på ebay och på thebeardhat.com för ca $30,00 nu)Detta är min version Crocheted. Mönstret är vad jag kom med men idén tillhör skaparen av den u...

DIY Minion Halloween maskot kostym

denna minion kostar ca $6 att göra. Jag använde vit affisch styrelse, varmt lim, skum, filt och jean. Jag gjorde detta för min son, han ville också vara Sonic som du hittar på denna webbplats också. Sonic tog min ett tag, denna kostym tog bara ett pa...

Hur man gör en maskot Shark kostym

Direkt länk till Youtube maskot haj Video!Jag gjorde denna fantastiska kostym för Halloween 2015 och en Katy Perry klänning att gå med på det! Det har varit en av de största kostymer som jag hittills har gjort enbart på grund av hur gott det gör folk...

Yoshi maskot och Baby Mario kostymer för småbarn

detta kommer att bli en lång instructable, men förhoppningsvis värd att läsa.Jag kommer att bryta ner det i de största komponenterna:1. Yoshi maskot huvud2. Yoshis kostym och skor3. Mario kostym och hatt4. korgarMin tankeprocess är (inte nödvändigt f...

DIY sfär Halloween kostymer

med sfär blandad verklighet spelupplevelse, möjligheter för lek är oändliga. Men vem visste hur mycket han älskade deltar i Halloween fest? Eftersom sfär är en av våra bästa robotic knoppar, skapat vi några kostymer att bära på en av hans favorit sem...

Mupparna Sweetums kostym

vi är lång tid fans av Mupparna här på Malmey Studios. Vi har bygga många kostymer men har aldrig tagit något så svårt som en Muppet. Fina med Sweetums är han sig över sin Muppet och mänskliga counter delar så kostym lånar sin egen till en högre pers...

Blir Ron Burgundy (nyhetsankare) w/dold mikrofon kolven

I. älska. Nyhetsankare.Ända sedan filmen kom ut på min födelsedag i 2004, har jag velat bli Ron Burgundy för Halloween. Jag gav upp på denna dröm eftersom jag saknade mest märkbar lappa av hans persona - vinröd blazer... tills 2009 när haven skildes...

Smoothing Kali's Front

Kali's front är redo att jämna!Om du inte ser de sista 4 Instructables, gör jag åter en gammal aluminium walker i Kali, flera väpnade hinduiska gudinnan tid och empowerment. Hennes "hud" som görs av läder scraps. Detta segment handlar om utjämni...

Pitbook: En översikt över första Team 3181 Pittsford Panthers

vi är FRC (första Robotics Competition) Team 3181, Pittsford Panthers, baserat i Pittsford, New York. Vårt team består av omkring femtio studenter, mentorer och lärare från Pittsford Mendon och Pittsford Sutherland gymnasier. Skapandet av vår FRC lag...

DIY maskot Halloween kostym masker

här är grunderna till att göra någon maskot huvud. Varje chef kostar ca $4 i tyg och sedan vad extras du vill lägga till.Steg 1: Papper Mache jag köpa stora punch ballongerna och papper mache hela med ca 4 lager. Låt torka över natten. Pop ballongen...

DIY SpongeBob Squarepants maskot Halloween kostym

ganska enkelt att göra, minimal sömnad. Totalt kostar mindre än $10. Material som behövs. 1 yard gul fleecetyg. 8 x 10 ark vitt skum, 8 x 10 ark svart skum, 2 8 x 12 gult skum, 8 x 10 röd filt, 8 x 10 blå filt och massor av varmt lim!Steg 1: Kartong...

Hur man gör en stor hjälte 6: "Fredzilla" kostym

"Super hoppa!" som Fred skulle säga! För Chicago komisk och Entertainment Expo (C2E2) 2015, mina vänner och jag ville gå när hela stora hjälte 6 laget. Jag har aldrig riktigt gjort någon typ av maskot dräkt, men det finns en första för allt. Låt...

Carol kostym från Where The Wild Things Are

detta är en Instructable för Carol från Where The Wild Things Are kostym jag gjort. Gärna meddelande mig några frågor eller lämna dem i kommentarerna, snälla rösta på mig!Eftersom detta är min första Instructable jag försökte göra det detaljerade, me...

Halloween kostym - överste Sanders

Detta var min favorit kostym för vår son, Ian som är lite över 2 1/2 år gammal. Jag gjorde en "Oompa Loompa" kostym för honom förra året och jag trodde att man skulle bli svårslagen men jag lyckades dra bort! Ian hade naturligtvis nej begreppen...

Snabb och enkel Klondike Bartender kostym

13 juni 2015, är idag det Yukon 117th födelsedag. Vi bestämde oss att fira genom att piska upp en snabb kostym passar för kommissionsledamotens boll, ur ingenting men vissa sparsamhet butik finner.Denna kostym kostar mindre än $5 och skulle vara perf...

Skapa ditt eget spel maskot.

jag uppmuntrade min favorit mops Lily att delta i spel genom att bli min maskot.Steg 1: Avgöra om ditt djur verkar intereseted delta i din spelupplevelse.Steg 2: Uppmuntra ditt husdjur genom att erbjuda en belöning incitament.Steg 3: Hitta ett spel t...