Mycket bär Parfaitlätt, snabb, hälsosamma mellanmål med bara några få ingredienser. Min version är vegan, med hjälp av vegan soja, mandel eller kokos muttern mjölk yoghurt, parat med min favorit vegan granola och massor av bär späckad med antioxidanter och vitaminer.

På bilden här, använde jag vanilj soja yoghurt, äpple/kanel/valnöt granola och färska ekologiska blåbär, hallon, jordgubbar och björnbär. Du kan använda någon smak av yoghurt, granola eller bär eller annan frukt som du väljer att använda eller har på handen.

Tvätta och förbereda favorit färska ekologiska bär för val-slice om det behövs.

Lager 1: I en tydlig kopp. Placera en liten mängd av din favorit vegan granola i botten.

Nivå 2: Täck med vanilj soja, mandel eller kokosmjölk yoghurt.

Lager 3: Lägga till bär av val.

Upprepa tills du får slut på utrymme eller beståndsdelar, vilket som kommer först.

Njut!

Relaterade Ämnen

Färsk Mango choklad Chia Parfait

Vad gör du med din chia? Jag älskar blandning chia frön i mina smoothies och med chia pudding på morgonen.Mango choklad chia parfait är verkligen gudomlig. Lager av vanilj-infunderas mango chia pudding är draperad i söt choklad chia lager för att ska...

DQ jordnöt Buster Parfait - Life Hack

jag finner att jag får dessa hela tiden för familjen, så jag tänkte att det är dags att dela kunskap. DQ är långt längre än McDonalds i mina trakter. Jag lärde mig hälften av hacka från en tidigare chef och den andra av en slump. Jag hoppas du njuter...

Girl scout samoa cookie brownie parfait paj med hemmagjord kolasås

fullt monterade Girlscout samoa cookie brownie parfait paj med homing kolasåsSteg 1: ingredienser ingredienser:Samoa Brownies:8 uns halvsöt choklad, hackad och smält8 msk smör, skuren i tärningar3 ägg3/4 kopp socker2 tsk vaniljextrakt1 kopp mjöl1 kop...

Enkel Dessert (Parfait)

jag vet inte vad som hände med mig, men nyligen jag har haft denna intensiva socker och hemsk choklad cravings därför började jag experimentera på olika ingredienser som jag hittade i kylen och hyllor.Idag är vad jag kommer att visa dig hur man gör e...

Drog fläsk Parfait

Den drog fläsk Parfait är ett bra sätt att fira sommaren och njuta av några djävulskt läcker drog fläsk i en mycket lätt, nästan inget kladd, mode. Jag hoppas du gillar dessa fläsk parfaits lika mycket som min familj och vänner gör.* Obs: Fläsk matla...

Hur man gör ditt mycket egna Professional väggklocka

jag gjorde denna fantastiska klocka med "zappandet!" med grundläggande office material och en klocka som jag köpte från Wal-Mart för $3,49.Steg 1: material Material du behöver för detta steg inkludera:Väggklocka med flyttbara ansikte/händerSaxLi...

Berusad kaffe? ganska mycket.

Kaffe är bra, sprit är större, varför inte sätta ihop dem?Låt oss komma igång skall vi?Steg 1: verktyg och förnödenheter. kan se här, samla upp två 750ml flaskor billigt men ganska smidig vodka, en glasflaska eller burk stor nog att hålla innehållet...

Hur man använder en espressomaskin ~ dra skott, ångande mjölk och mycket mer!

jag är en traditionell konststuderande-det vill säga, jag arbetade som en barista i college. Men det var inte bara för att det är sak att göra-det var också därför jag älskar kaffe.I detta Instructable ska jag fokusera på grundläggande drift. Vi komm...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad bågreaktorn somde flesta kan göra mycket lätt.nu har jag en vinyl cutter och jag har användningen av en kompisar cnc router men det här handlar om en bygga somalla kan...

En mycket olika Ethernet-Switch

frustrerad av en bandbredd hog, binda upp de huvudsakliga matar in i huset med on-line spel, torrent downloads?Jag var frustrerad att det skulle ta 1/2 timme bara för att få min e-post och tillgrep koppla ur brottslingens kabel från routern. Min e-po...

Så mycket som möjligt att kyla din CPU

Hej alla igen)Happy alla jul och nyår) idag ska jag visa hur du kan maximera vår cool dator.Kort Information...Jag vet att vissa människor är så mycket värde din gamla dator, och alla krafter som försöker förbättra det... dvs överklocka denCPU- eller...

Clip-on fallet för iPod Nano, iPod Touch, videokamera och mycket, mycket mer!

Har du sett den nya iPod touch, och har du sett den iPod Nano. Du har beundrat fall med Velcro® remmar att fästa din arm. Alla dessa fantastiska uppfinningar från Apple. Men har du sett en normal clip-till-din-bälte iPod hölster? Missförstå mig inte...

En mycket snabb elektrisk linje flygplan.

jag har byggt upp detta projekt under många år med studenter i mina tech klasser. Det är lätt att bygga och flyger mycket snabbt... även tillräckligt snabbt för att imponera på studenter! Du kan skräddarsy projektet så att det är en enkel 2 klass til...

Enkel robot-låg förlorat-mycket användbart

Hej alla, detta är Sai Jayanth.This är min 1: a fungerande modell instructable att jag förberett. Denna arbetsmodell förbereddes av mig på grund av vissa aspekter. Jag har sett vatten förorenande på grund av industriellt avfall släpper ut i vattensam...

20 watt stereo förstärkare-enkelt och mycket billiga

vill lyssna på din favoritmusik högt, men har inte någon kraftfull förstärkare?? vill du ha själv gjort musiksystem??? är du bli uttråkad av otäck och värdelös mono ljud från tv, musikspelare, dvd?? vill ha en själv gjort cool och rikt ljud stereo-fö...

Halloween kostym: V.I.P. (mycket viktigt penguin)

vad du behöver för denna dräkt är cool looking glasögonen kavajen pingvin hattSteg 1: Lägga den alla på och posera för kameran Grattis du är nu en V.I.P. mycket viktigt pingvin. Gå banan....

Varje storlek tablett, iPad/iPhone/iPod Stand (mycket billigt och lätt att göra)

detta är hur man gör ett lätt stativ för nästan alla Tablet PC-enhet som en HP Touchpad, Asus eee pad transformer, Samsung galaxy tab, BB Playbook och naturligtvis Apple iPad. Det är mycket lätt att göra och kostar absolut ingenting!...

En mycket RobotGeek Halloween

Är du redo att lägga en liten Arduino till din Halloween dekorationer? Med hjälp av RobotGeek golv matta Experimenter's Kit och några extra delar och rekvisita kan du automatisera skrämma alla dina trick eller treaters. Detta projekt kommer att visa...

En mycket personlig vänskap armband

som St. Alla hjärtans dag, och en fem månaders årsdagen av min egen, drar över den som krön jag så ömt kallar "The Hill av Oh-no-it's-too-late-to-get-something!", tänkte jag ett projekt gjort från min stora samling av ull skulle slå ut två metaf...