Mycket kraftfull K'nex pistolHej alla tacka er för att visa min instructable. Detta är min allra första instructable så det inte kanske lika bra som en normal instructable av någon annan.
~ Redigera ~ Denna pistol nådde 4.36 inom den första veckan.
Här är vad du kommer att bygga:
Se Steg
Relaterade Ämnen

Mycket kraftfull Knex Hand pistol (uppgradering)

detta är inte en kopia av k'nex gunman pistol. Det är en uppgradering. Det är ännu mer kraftfull och exakt, nya handtag design och mycket lättare att dra slagstiftet tillbaka! Och utlösaren klickar automatiskt på plats när du drar tillbaka slagstifte...

Kraftfull K'nex pistol

detta är en kraftfull pistol av K'nex att skott tråd ammunition med ett gummiband.Steg 1: material Behöver du K'nex bitar, silvertejp, ett gummiband, en platt plastbit, och kläder PIN-kod eller klipp.Steg 2: ram Bygga båda dessa bitar. Du behöver 24...

Mycket kraftfull Knex Hand pistol

Tja, detta är den allra första Knex pistol som jag har någonsin byggt bort av mitt sinne, och detta är mitt första inlägg på instructables. Icall detta awesome vapen RPKG-1 eller "Verkligen Powful Knex pistol Version 1" även om det kanske ser sm...

Kraftfull K'nex pistol (slangbella)

detta är en pistol som jag arbetar på: det har 7 lager och är verkligen kraftfull (för en pistol gjord av knex)Det använda sin fulla längd för skytte...

Mycket enkel K´nex pistol

Det är en bild av det inte lästs in.Steg 1: Dessa är de bitar du behöver: Steg 2: Bränning RodSteg 3: TriggerSteg 4: / Fat Sätta på något slags handtag du vill :DSteg 5: Lastning och bränning To Load:1-dra tillbaka bränning staven och trycka av på mi...

Pocket Sized kraftfulla lätt att göra K'nex Pistol

detta är en mycket kompakt men kraftfull K'nex Pistol. Dess ändlösa kul, mycket lätt att bygga, använder bara några stycken och åtgärder endast 7,5 inches, så få bygga nu!Följ kommentarer på bilderna.Steg 1: Samla delar Steg 2: fat BarrelSteg 3: Hant...

Enkla K'NEX pistol

mycket enkel K'NEX pistol. Något roligt för att skjuta med. Varning: ansvarar inte för några skador eller skador som förorsakats av byggnad eller fotografering av denna pistol.Steg 1: montering Självförklarande.Steg 2: Montering forts. Använda en kni...

Bolt-Action K'nex pistol

Här är en riktigt snabb, lätt och bra K'nex gun du kan göra. Det är mycket kraftfull och skjuter långt och snabbt. Låt oss börja.Steg 1: Klippet (1/2) This is how to construct the top half of the clip. Reservdelslista ingår.Steg 2: Klippet (2/2) This...

Dutchjs halvautomatisk K'nex pistol

Tja, här är det. Min blå rod skytte, shot 7 halvautomatiska k'nex pistol.Det är varken mer eller mindre kraftfull än mest sub automater och är mycket pålitlig (det ibland misständningar, men det aldrig sylt).Det är inte en perfekt semi-auto, eftersom...

K'NEX pistol / Pistol

en mycket lätt att bygga K'NEX pistol med bara grundläggande bitar och gummiband som är förvånansvärt stark och extremt kraftfull. Detta kan vara en leksak men det är mycket mer kraftfull än din genomsnittliga dart pistol så var försiktig med den.Byg...

Min K'nex pistol med mag.

Detta är min nya K'nex pistol!-Mycket kraftfull-Tidningen kan har +/-10 ammos-Avtryckaren är riktigt bra och inte har fått gummiband!-Handtaget är mycket confotable-Mycket exaktDet ' s en mycket bra pistol...-Guiguivinvin -...

Min Mods av Jamalam's 'Storm 22 K'nex Pistol'

Så satt jag hemma en lördag, uttråkad ur min skalle och jag bestämde mig för att leta efter något relativt lätt att göra att jag har bitar för. Sedan snubblade jag över denna skönhet () det såg riktigt cool och jag hade alla delar att göra det.Jag va...

Sann semi-auto-rubberband K'nex pistol.

Hello !Detta är en semi-auto-K'nex pistol bygga med mekanismen av S - 71 (se L-K maskiner).Detta är ett riktigt bra system.+- Semi - auto-Enkel-Trigger är mycket bra-Kraftfull--Kan har endast 3 rubberband att ladda-Inte mycket exaktSer du min nästa p...

K'nex pistol samling av mina

Hej du stötarna dessa är mina k'nex vapen. Jag hoppas du gillar dem. Efter detta instructable, kommer jag att göra förhandsgranska dem. Denna en rätt här är i grunden en förhandsvisning. Jag hoppas du gillar det!Steg 1: Min allra första k'nex pistolD...

Min nya K'nex pistol: FRSS - 001 [sista hämnd slangbella Sniper] + 5 K'nex pistol i konstruktioner!

Hello !Detta är min nya K'nex pistol, FFRS - 001 eller om du slutliga hämnd Slinshot Sniper (Ammo: grå connector). Det är lite speciell, för normalt, jag skapar mycket liten pistol (om vi kan kallas det "Pistol", så de är så små...), och här, de...

K'nex pistol / pilen shooter

detta är en stor pistol och jag kommer att göra en video för every1 att se det dess mycket kraftfullt det skjuter upp till och förmodligen mer än 20 fot OK ingen jok men jag ingen design är enkel men jag kommer att göra det bättre och uppdatera den n...

Ganska stora K'nex pistol-single shot

detta är min favorit egentillverkade K'nex pistol. Det är enda skott men kan vara mycket kraftfullt beroende på hur många gummiband lägger du till skjuter mekanism. Jag gillar den här eftersom det gör bra användning av flex bitar. Arbeta vapnet genom...

K'nex pistol repeater

detta är min första k'nex pistol jag har byggt. Det blir riktigt bra spänner, och är mycket tålig. Den har en stark trigger och RAM så kan du lägga på elastisk makt. Utlösaren har aldrig faultered, inte heller har pistolen fastnat. Det är så tillförl...

K'nex pistol hagelgevär Shorty

Hej, detta är vad jag har jobbat på nyligen. Det är en ganska liten pump-action shotgun. Det är topp laddad och har enorma makt. här är några fördelar och nackdelar:ProffsenPump actionBekvämaMycket kraftfull 30-40ft maxRealiableTaktiska railsRobustLi...