Mycket kraftfull Knex Hand pistol (uppgradering)detta är inte en kopia av k'nex gunman pistol. Det är en uppgradering. Det är ännu mer kraftfull och exakt, nya handtag design och mycket lättare att dra slagstiftet tillbaka! Och utlösaren klickar automatiskt på plats när du drar tillbaka slagstiftet! Det bränder röda och grå stavar men jag rekommendera röda stavar eftersom dess ljusare och flyger mycket längre än grå stavar. Och detta är min första instructable.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Mycket kraftfull Knex Hand pistol

Tja, detta är den allra första Knex pistol som jag har någonsin byggt bort av mitt sinne, och detta är mitt första inlägg på instructables. Icall detta awesome vapen RPKG-1 eller "Verkligen Powful Knex pistol Version 1" även om det kanske ser sm...

8 skott KNEX HAND pistol REVOLVER

Hej alla im extrema builder och detta är min nya 8 skott hand pistol revolver. Detta är en av de första anständig revolver vapen jag har sett men im inte säker. Nu för spänna det skjuter någon gång 20 fot och andra 40 fot u vet aldrig. im kommer att...

Supercool hög effekt knex hand pistol

liten, hög ström, supercool, knex pistol. Inte den mest exakta sak i världen, men kraftfull för sin storlek. Det är min andra instructable. Den använder mycket små bitar och inte för hårt att göra eter. Det skjuter röda kontakter bäst men kan skjuta...

Yanyboys Mini knex hand pistol (sant trigger!!!) v1.1

detta är en av de minsta vapen knex mini sant trigger. Den har en härlig grepp och har ganska god effekt.här är alla bitar som anges:7 gul kopplingar8 röda kopplingar1 vit kontakt7 mörk grå kopplingar2 två grå sätt kopplingar2 Y-anslutningar2 blå dis...

Knex Hand pistol

Steg 1: Fat jag tog lång orange knex och 2 kontakt och gjorde en tre på ena sidan och tre på den andra jag tog 2 små knex och lägga den på undersidanSteg 2: Handtaget jag tog tio lila knex och 18 kontakter jag satte ihop 8 grå kopplingar och sätta de...

Mycket kraftfull K'nex pistol

Hej alla tacka er för att visa min instructable. Detta är min allra första instructable så det inte kanske lika bra som en normal instructable av någon annan.~ Redigera ~ Denna pistol nådde 4.36 inom den första veckan.Här är vad du kommer att bygga:S...

KNEX HAND pistol (korrekt och stark)

detta är vad vi kommer att skapa:Steg 1: delar Detta är vad vi behöver:-34 gula kopplingar-4 gröna anslutningsdon-3 orange kontakter-1 vit kontakt-3 grå kontakter-2 röda kontakterna-2 gula spön-5 grå stavar-4 vita stavar-6 gröna stavar-2 blå brickor-...

Awesome mycket kraftfull knex gevär

Post? EXTREMT robust och strukturellt ljud.Kan effektivt avskräcka en rövare om vände sig om och används som en klubb.liknande till massor av vapen har jag sett på denna webbplats och beståndet är bara lite vinglig men inget att oroa sig för...

Mycket kraftfull knex granat

denna granat har skitkul 25 fot radiousJag är inte ansvarig för eventuella skador eller skador som förorsakats av dettaSteg 1: 1:parts2:make detta3:make detta4:make detta5:Put tillsammans6: Lägg till detta7: Lägg till detta8: en annan vy9: en annan v...

Knex starter pistol

Hej detta instructable är att visa hur man bygger en mycket enkel knex gummiband pistol till att börja med och Ja detta förmodligen kan användas i strid.:):):) att njuta av!HEJ MENAR KILLAR INTE KOMMENTARER! JAG MENAR DETJAG ÄR INTE RÄDD ATT FLAGGA B...

Min mest kraftfull Knex pistol som någonsin gjorts! 120 ft +!

Hej killar,Detta är min knex pistoldet skjuter mer än 120 fot!Jag tror att detta är den mest kraftfulla knex vapnet någonsin gjorts, om någon vet en mer kraftfull knex pistol skicka mig en bild eller instructable.det skjuter med 20 gummiband och är m...

Extremt kraftfull knex pistol

denna pistol är vansinnigt kraftfull är dubbel fat! skjuter 2 stavar när du vill dess mycket mycket kraftfull det ont som fan när jag träffar min hand på accedent. Detta är min första instructable så inte skratta åt det är sinnessjukt makt, det är st...

Kraftfull knex pistol (kinda)

Hej, detta är min första instructable så jag hoppas du njuter.Detta är en knex pistol, ens tänkt det ser inte ut som det, det är mycket kraftfull och jag sköt den över min hall vägen och in i mitt rum så det går ca 10 m +.Steg 1: delar alla delar du...

KNEX fem runda Hand pistol--recension--

här ia en hand pistol som jag har gjort som innehar fem rundor, ser ut ungefär som en riktig hand pistol och är relativt korrekt. Har en enkel handtag mag mekanism, och sann trigger också. Också, på avtryckaren kan du ta ut mag mataren och fäst den s...

Extremt kraftfull knex pistol lätt

extremt kraftfull knex pistol lätt att göra inte många bitar för att göraSteg 1: samla dessa bitar Stavar:6 röda stavar14 gula spön5 mörk blå stavar3 vita stavar10 små grön/svart stångAnslutningar:5 vit cirkel kopplingar12 gula kopplingar8 röda koppl...

K'NEX mini Hand pistol KNEX

detta är min KNEX Mini Hand pistol som skjuter farely snabbt.Detta är min första instructable. Den har en block utlösare. Jag gjorde detta när jag var uttråkad och se hur man gör en instructable.Steg 1: Knex Mini Hand pistol Min Knex mini Hand pistol...

Min awesome knex katapult pistol hand

detta är min första instructable som är något bra. Det är en mycket kraftfull katapult att bränder kontakter.Steg 1: vad du behöver vad du behöverSteg 2: vapen Följ bara bilderna.Steg 3: hantera What you hold. Följ bara bilderna.Steg 4: kropp Vad sam...

Min post apokalyptiska ånga punk hand pistol

detta en av en vänlig hand pistol heter brons ängeln. resonemanget bakom namnet är, under provningen vetenskapsman och post världen militären var att skapa en pistol. En pistol så mäktigt det kunde decimera en ängel med en blast. Tyvärr dagen av det...

Knex ficka pistol.

Detta en liten knex pistol som har en sann utlösa, tidningen utfodras, ser bra ut och är kraftfull (för sin storlek)proffsen...kraftfull - 20-30ftser bra utsanna triggerliten och kompaktliten bit grevenackdelar...endast har 3 omgångarSteg 1: första o...