Nail art för korta naglarlätt Nail art för korta naglar-svart och vitt
Hej alla
Bokföring efter en lång tid... allvarligt liv blir så upptagen att du bara inte får tid för dig själv.
Denna gång jag försökt en mycket enkel och lätt nagelkonst som är bäst passande för såväl korta som långa naglar också.

Följ stegen:
STEG 1:
Applicera ett tjockt vitt band på spetsen på nageln.

STEG 2:
Rita några rader med en tunn pensel som visas nedan. Jag har använt svart du kan experimentera med andra färger också.
Nu låt den torka helt och lager med överlack. Detta kommer att jämna ut eventuella åsar och kommer att ge en glänsande utseende till ditt nailart.

Relaterade Ämnen

Nail art hacka 3 (geometriska naglar)

En fet spik konst som behöver en stadig hand. men denna konst kan göras utan större krångel med hjälp av tejpSteg 1: Preping prep naglarna samt klistra in några remsor av scotch tejp på din arbetsyta.Steg 2: Enklaste spik konst, svarta block Placera...

Batman och Jokern nail art

för att göra batman och Jokern nail art, måla två naglar vita måla två naglar med din favorit färg (jag använde ljus kaffe färg) och måla den minsta spiken med svartSteg 1: Målning batman logo för batman logo jag har laddat ner logotyp, så att jag an...

Kontrollerar Nail Art

detta är en mycket lätt nagelkonst, men den slutliga effekten är jättefin.Det kan göras med en kombination av färger du vill.Jag valde rosa först och främst eftersom jag har en rosa nail art penna, och jag trodde att blå skulle ha varit en stor kontr...

DIY ❤ lätt nail art designs för korta naglar! För nybörjare & utan verktyg!

Hi guys!Jag fick några kommentarer på mina naglar i mina senaste videos så i dagens video jag bestämde mig att visa dig några riktigt enkel nageldesign konst speciellt lämplig för korta naglar. Alla är super enkelt och du behöver inte några särskilda...

Nail Art Tutorial-fjäril på naglar

Hi Guys, här kommer jag med en vacker varelse på jorden "Fjärilar" på spikarna. Check ute läraren och försök den.För mer nail art designs besök: http://supriya-nailart.blogspot.in/Steg 1:Måla alla naglarna med vitt nagellack som bas färg. Jag an...

Nybörjare nail art

Är du ny på nail art som mig? Känner mig inte förlorade. När alla dessa berömda spik konstnärer var nybörjare som du och jag.Förutom alla enkla spik konst ser vi. Jag har köpt till lite olika nail arts att prova hemma med enkla verktyg som en enkel t...

Djurens Stripe Nail Art

Jag älskar djur rand / mönster nail arts, de ser så söt och underbar! Jag har försökt denna konst med olika färger på nagellack den senaste veckan. Jag har försökt nagelkonst djur stripe på 4 olika sätt.Jag hoppas du gillar dem!Denna nagelkonst är ga...

Sträng och Nail Art "världen Map´

Detta är min version av en spik och snöre konst ´World karta ".Steg 1: Vad du behöver Här är vad du behöver för denna Världskarta:-plywood (eller något annat virke) (se till att det är minst 1 cm tjock)-sträng-naglar-hammare* Jag använde 200gr av nag...

Negativa utrymme Nail Art

lära sig att skapa detta eleganta spik ser i denna handledning.Denna design var inspirerad av på Instagram, hon gjorde ett liknande utseende som jag ändrade lite och och gjorde en tutorial.Låt oss komma igång!Steg 1: material Detta är inte en mycket...

Hur man måla Chevron Nail Art

i denna video StyleUnited skönhet trender expert Thea visar hur du skapar ett enkelt, roligt chevron mönster på naglarna.Steg för steg:1. Applicera underlack. Här använder vi omslagsflicka Outlast bo lysande Nail Gloss för en neutral bas.Tips: Se til...

Svart & guld Nail Art

nailart är kul! Jag är inte särskilt bra i nagelkonst men jag trodde det skulle vara kul att prova något annat än nagellack för nailart. Så, jag använde gyllene tyg färg med svart nagellack. Du kan använda glitter färg också. Mina naglar är för små s...

Hur man gör The Lion King Nail Art

jag gjorde detta till mina naglar och jag trodde du tjejer vill gärna veta hur man får lejon kungen naglar på naglarna.Steg 1: Steg ett för denna spik konst behöver du:-gul, orange, svart, vitt nagellack-nail art pen-orange trä pinne-nagellack remove...

Nail Art Designs

Nail Art - paraply på naglar!Du går ner på gatan med paraply runt u, röd, blå, gul, rosa så många ändlösa färger. Jag försökte porträtt några av dessa några färger på naglarna med min nya nail art "Paraply på naglar"Besök för mer nail art design...

Nyckfull vit katt Nail Art

Endast i ditt sinne:Välkommen till endast i ditt sinne. Denna video spik är bara en nyckfull vit katt med några prickar och ränder med Halloween känsla. Jag hoppas du njuter!Nagellack och material som användsBaslack: Sally Hansen Hard som naglarOrang...

Rosa diamant Nail Art för nybörjare

Nagelkonst är ett kreativt sätt att dekorera naglar. Det är en typ av konst som kan göras på finger- och tånaglar. Det blev allmänt känt i skönhetssalonger och anses som mode verksamhet. I denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en enkel nagel...

Unreal Tournament Nail Art

som an Unreal Tournament (99) fan jag ville göra en nail art design för spelet! Så jag tänkte U logotypen skulle vara stänker fin på mina naglar, tillsammans med några blod mellan dem från döda motståndare;). (Kom igen tjejer, Visa de pojkar som vi o...

Blommig randig nail art handledning

En förenkling av en super söt blommig nail art design!Du behöver puts i naken, rosa, mörk rosa, ljus ljusgrön, mörk grön, vit och röd (ej avbildad). Jag använde nail art pennor i handledningen på poäng, men med hjälp av en spik konst pensel eller ens...

Våren blomma Nail Art

denna våren blomma Nail Art är perfekt för vår, sommar och även påsk!Detta är också mycket enkelt att skapa.Steg 1: Saker du behöver Things you will need:-Nagellack-Bas och Top Coat-Utspridda över verktyg-Vinklad pensel-Nagellack Remover-En bit karto...

Söta prickiga Nail Art Tutorial | Samantha Beauty

Hej skönheter ♡Detta är min nya prickiga och läppar nail art handledning. Jag hoppas du gillar det!Steg 1: Måla naglarna Först måla ditt lillfinger och tummen med rose gold rock. Sedan måla ditt ringfinger och pekaren med rosa kappa och långfingret m...