Nebulosa: Fastställande av skrivaren efter att det hade blivit bortskämda av ett kemiskt agens.Denna undervisning kommer att visa i en steg för steg-logik, hur man fixar en HP-skrivare, som kan inte starta och som har den scanning glas täckt med vit suddar munvatten lösning eller som har blivit bortskämda av varje kemiskt agens, till exempel kaffe, vatten under översvämning eller kemiskt ämne från en kemisk fabrik.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Billig väder Proofing för elektriska uttag isolering, fönster isolering och fastställande dörren utkast att kommer sparar du stora pengar

jag månad sedan på kall, blöt och blåsig natt jag böjde ner till plugg i en ljus och kände en bris av kall luft kommande form eluttaget. Jag blev ganska förskräckt, vi har värme för att värma huset men är det gör något bra om kall luft är fortfarande...

Fastställande din gitarr truss rod och sträng åtgärder

har problem med fret buzz på gitarren? Den sträng åtgärden dödar dina fingrar? Halsen på din gitarr liknar något som en båge? Goda nyheter! dessa problem kan åtgärdas. [utom den sista en. i så fall kan du behöva en ny gitarr]Dragstång är vanligtvis e...

Fastställande av "Öppna fack" felet (för XBOX 360 med Liteon enheter endast).

Så min vän tog över hans modded XBOX som visade "Öppna fack" varje gång han försökte spela ett spel. Jag hade fixat detta en gång tidigare på en annan låda, och beslöt att skriva en handledning för att hjälpa någon ut som kan ha detta problem.Så...

Fastställande och kalibrera en Clicky stil momentnyckel

detta är en re-make av en sida som jag hade på min webbserver många år sedan. Jag tänkte det var på grund av en uppdatering och mer synlighet.I detta "vänners kompatibla jag skall gå igenom hur jag fixade min momentnyckel (en cheapo-clicky style jag...

Om fastställande av en dubbel 505 skivspelare (start mekanism)

För några år sedan mitt förtroende (och gamla) skivspelare började få problem inkoppling. Normalt, flytta tonar beväpnar på plattan eller posten slår på motorn och tallrik börjar snurra. I mitt fall var detta inte händer varje gång. Det slå ibland på...

Fastställande det jet lättare du älskar

så jag fastställande min jet lättare (genom nu en ganska ålderdomliga design men en mycket bra och det bara kostade mig£ 1 på en bil boot försäljning) jag brukade fixa antika tändare med min pappa, tack och lov jet tändare tenderar att vara lite mer...

Grov trä: fräsning det fyrkantiga & fastställande fel - på Techshop

jag börjar de flesta av mina träslöjd använder rough cut och regenererade trä. Förutom att vara billigare och ha mer variation, jag älskar grov trä eftersom det har kul omvandla rörig, plain ser styrelser i vackra objekt. Men innan något av detta kan...

Fastställande det hål! Hur billigt reparera ett hål i byxorna

det kan finnas en tid i ditt liv när du har en tår i byxorna. I denna ekonomi, vem har den disponibla inkomsten att köpa nya kläder objekt? Vi är alla beslutsfattare, rätt, så varför inte fixa bara det! Dessutom, för dem av oss som inte äger symaskin...

Om fastställande av en Pickup Truck efter A rulla över

en vän till familjen rullade över hennes pickup på en isig Vinterväg. Sin ansvarsförsäkring omfattade inte reparation eller utbyte av hennes lastbil, lämna henne utan ett körbara fordon eller medel för att ersätta den. Hennes far spårat en ersättare...

Att lokalisera problemet på din motorcykel. fastställande.

HELLO!!!!!!!Jag antar att du motorcykel inte fungerar mycket bra!,Tja! för det första måste du hitta vad problemet är! så det kommer att bli av dessa saker.El - ledningar, spark, spole. så vidareBRÄNSLE - Carav, bränsleledningar, intag.MEKANISK - gan...

Bike underhåll: Sätt en cykel kedja efter det faller av och förhindra att det händer igen!

jag är säker på nästan alla er därute som har en cykel har haft kedjan lossnar en eller två gånger när du åkte. Jag gjorde detta instructable att visa dig hur man sätter tillbaka det på och förhindra att det händer igen.Steg 1: Flip cykel över Resten...

Fastställande cykel lampor att vända på alltför lätt med Sugru

som en ivrig motorcyklist, jag är ett stort fan av säkerhet. Annan hjälmar är lampor förmodligen det största som en biker kan göra för att förbättra deras säkerhet på väg.Tyvärr jag bor i en genomsnittlig storstad och gillar att hålla min ljus i min...

Om fastställande av saker omkring dig med en 3D-skrivare

Åh, frustrationen när släppa en enhet, bryta i bitar. Eller förlora delar från ett objekt som förutom det fungerar alldeles utmärkt. Du checkat redan ut webbplatserna för reservdelar men det som du letar efter finns inte (längre), eller är ingenstans...

Om fastställande av Warped utskrifter

Detta Instructable tar dig genom stegen för fastställande av en redan skev utskrift. Detta är inte en instructable på förhindra att skrivaren skriver ut en utskrift som trålvarpet, bara en guide om vad man ska göra efter att du har en skev utskrift p...

En berättelse om 3 oscillatorer – fastställande gamla elektronik

när jag först gjorde elektronik jag verkligen ville ha en bra ljud oscillator. Sedan dess jag bygga ett gäng som är ganska trevligt, men jag började också samla gamla elektronik inklusive en massa ljud oscillatorer. Nu har jag dessa nästan antikvitet...

Chromecast hacka fastställande av värme och wifi problem

Efter att ha använt min nya Chromecast för de senaste dagarna hittade jag att det skulle stänga och starta om på grund av överhettning. En snabb sökning funnit att detta är ett vanligt klagomål av googles nya chromecast. Också skulle min wifi anslutn...

Om fastställande av en GM SKIFT justeraren för en Saturn VUE

Här är problemet... Du börja märka svårt skiftande, "sticker" medan du skifta och eventuellt sprickbildning/knaprande ljud. Men det fortfarande skiftar, och visar inte några andra problem. Det is... tills... en dag... ingenting. Växelspaken verk...

Alex surfbräda reparation tips--fastställande en delaminering/split glasfiber

så jag fick just ett par beat-up surfbrädor av craigslist och jag har fastställande dem upp den senaste veckan. Naturligt, jag har dokumentera allt, så detta är först i vad ska förhoppningsvis vara en snabb, kraftfull serie av snabba tips för att fas...

Hur man glasfiber: fastställande en knäckt Kiteboard

detta Instructable förklarar hur du arbetar med glasfiber tyg och harts. I detta projekt, glasfiber tyg och harts som används för att korrigera en spricka i en kite styrelse, men informationen ingår här gäller för nästan alla som arbetar med glasfibe...