Nerf Element hagelgevär Mod
Detta är min första instructable så inte hatar!!!

VÄNLIGEN PRENUMERERA!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Nerf Sledgefire spak-action mod

Välkommen till min "baxa - action" mod instruktionför Nerf Sledge brand.Denna handledning innehåller:-Konvertering till spaken åtgärd-Konstruktion av ett In-Line klippFör att förståBlaster i denna tutorial är inte gjord för barn.Den är gjord för...

Nerf longshot räckvidd mod in ACOG stil räckvidden

Tja, här är min andra instructable. Detta är den första mod som jag har sett efter lite forskande, men kanske jag inte titta på rätt ställen. Jag kommer att ge detaljerade instruktioner om hur du utför sådan en söt lookin nerf räckvidd. Så, kan börja...

Nerf Nitefinder ändring (Airsoft mod)

DISCLAIMER: Jag är inte ansvarig för några skador eller dödsfall på grund av dina oförsiktiga misstag, och detta inte rekommenderas för barn under 13.Detta är min modifiering av Nerf Nitefinder dart pistol att omforma din dart pistol till något mer o...

Selezionas paus action hagelgevär mod

jag gjorde denna mod av kärlek (: P) för Selezionas paus action hagelgevär, pistolen är nu ett avsågat hagelgevär. Det är fortfarande paus åtgärder, och det enda som skiljer är beståndet och tunnan förlängningen. Den nya främre fat delen har en liten...

Nerf Longshot grundläggande Mod + extra

Hej tittare, läsare och tid mördare. Detta är min första mod för Instructables. Det är en mycket enkel nerf longshot mod med några extra godbitar till göra den mer... awesome.Steg 1: Ta bort ArsFörsta sak att göra är att ta bort AR Att komma till ine...

Nerf Vulcan AC power mod

denna mod mål var att flytta från ett batteripaket och gör Nerf Vulcan EBF-25 ett stillastående anfall eller försvar vapen. Detta är idealiskt för målskjutning och fast position försvar.Steg 1: Hitta en 9V power supply Rota runt källaren och hitta en...

Nerf Raider / framfart Pump Mod

detta är en möjlighet att göra en rent kosmetiska mod till din Nerf framfart/Raider instruerar. För att uppnå detta behöver du:-Något slags grepp som en bit av PVC-rör eller en flaska som du lämnar passar bekvämt. Jag använde en halv av en gammal rot...

Nerf räckvidd Attachment Mod

detta är en ganska enkel Nerf mod att göra en räckvidd bifogad som klickar på en järnväg. Och observera, detta är ett scope med zoom, inte en ACOG syn som den som kommer med Longshot. Också, jag gjorde detta först, sedan gjorde Instructable; på grund...

Nerf N-strike Jolt Mod

i detta instructible, jag visar du hur till mod nerf skumpa.Steg 1: Att få verktyg Behöver du: en borrmaskin, en liten skruvmejsel, en stor skruvmejsel, tång och utökade tång.Steg 2: Ta blaster isär jag använde en liten skruvmejsel för att ta pistole...

Nerf ELITE glöd MOD: STRONGARM

jag älskar glöd i mörka saker och när jag fick reda på att Nerf hade GITD dart köpte jag min första Nerf pistol i November 2012. Det var den Nerf Nitefinder. Jag fick det på ebay och fick omedelbart arbeta ändra den med svarta ljus LED'S... Jag hade...

Nerf Longshot ljus vikt Mod

är du trött på att skrymmande berral och behöva hålla två handtag att hålla din Nerf Longshot stadigt. Mitt mod kommer att visa dig hur man gör din Longshot lättare, mer portabla och lite mer exaktDet endast du behöver är en skruvmejsel som passar sk...

Nerf N-strike Reflex mod med XRV ventil

från chluaid "Luftgevär med explosiva luft-Release Valve" ( jag modded en Nerf N-strike Reflex att integrera en pump mekanism.Jag använde en "schrader till presta" adapter som huvuddelen av ventilen (guld part. det är äkta guld för ver...

Adamsdeads hagelgevär mods

om du har byggt Adamsdead shotgun (om inte klicka här för den instructable) du har säkert märkt att tratten är riktigt, riktigt, riktigt dålig. Det Sylter tar så lång tid att ladda och bryter. Men i detta instructable jag lär dig hur man bygger en ny...

Vansinnigt enkel Nerf Rapidstike spänning mod för nybörjare 9V

så först ut innan jag börjar detta låt mig få ett par saker fast.1. Detta är inte en lithium ion/poly batteri mod behövs ingen trustfires eller sånt.2. ingen lödning, skärning, eller ta isär av tryckvåg som behövs. Och som ett resultat det är 100% re...

Min Nerf Shotgun/gevär mod

i detta instructable du lära dig att göra en shotgun/gevär nerf dart. Om du gör det rätt, kommer att då det fungera som en shotgun kula. Om du gör det fel, att sedan det skjuta som en gevär bullet. So... Hursomhelst du kommer ha kul (hoppas jag).Steg...

Beameron's MAD MAX hagelgevär mods

detta är hur till mod det och gör det starkare också håller sak som innehar ammunition i...

Futuristiska gevär/nerf integration (och yttre modding)

detta är nu, och nu är snart framöver, som är framtiden. Detta är en prop/nerf pistol att förbereda dig för det; det du behöver är: en nerf stryfe, en nerf sling eld, del 3/4 i pvc, en nerf handtaget maveric priming, en nerf råkopia 2 x 4 handtag bot...

Nerf gun Nite finder Mod

ändra en nite finder nerf pistol så att du kan hålla den lite med ut oavsiktligt bränning.Steg 1: material Du behöver en borr eller remer, en momentan switch, en nite finder nerf pistol, en skruvmejsel, vissa tråd och en lödkolv (jag bara tvinnade ka...

Toy hagelgevär Mod

detta kommer att berätta hur du ändrar en leksak hagelgevär som normalt bara skott gummi DART att skjuta något som passar ner fat inklusive gummi dart kom med! (vanliga inte skjuta människor applys).Det visar också hur man spraya den för att se mer "...