Ninja Turtle vuxen SlushiesHjältar i en halv-skal? Turtle makt!

Denna dryck imponerar alltid, särskilt med glas :)

Ingredienser: (1 drink)

1oz Rom

1/4 färsk lime

1 / 4oz lime cordial

persikojuice

grön frukt punch

1oz färgglada likör

MASSOR av is!

Recept:

1) blanda alla ingredienser (utom den ljusa färgade likörer!) tillsammans i en mixer.

2) häll i ett glas (anpassad målade) och Lägg i frysen.

3) blanda sköldpadda färg på Choices ljusa färgade likör med is

4) häll i en kopp och placera i frysen.

5) efter 15-30 minuter, ta bort båda blandningar och noggrant topp den gröna slush med färgad likör slush

NJUT!

Stacey Roy aka Nerdy bartendern

Frågor? Tweet mig!

Relaterade Ämnen

Min Sparkley TMNT (barn Mutant Ninja Turtle) kostym!

Min lilla flicka är 16 månader gammal, och med serietidning kärleksfull, tecknad titta på, aldrig kommer att växa-upp föräldrar, kunde inte hon har bara det standard ganska söt prinsessa kostym för halloween i år. Jag gjorde hennes dräkt förra året o...

Ninja Turtle Cupcakes

Just när du trodde att din muffins inte kunde bli bättre, kom dessa. Vad kan möjligen vara bättre än ninja turtle cupcakes? Om det är för dig eller någon annan (men låt oss inte lura runt, vi båda vet att det är verkligen för dig), dessa inte kan slå...

Teenage Mutant Ninja Turtles

förra året avslutade jag min personliga favorit sköldpadda, Mikey. Det tog mig 1 år att slutföra kostym, men det kunde inte vara bara en sköldpadda. SÅ var det ett måste att jag slutföra sina tre kolleger. Efter 2 år från födelsen av idén att skapa n...

Teenage Mutant Ninja Turtles - Trifecta: Michelangelo TMNT fotsoldat och April O'Neil

alla tre kostymerna var skräddarsydd av min bror, fru och mig. Viktigaste mediet som "bundna" allt tillsammans var färgad silvertejp. Bara inte tid att skriva en fullständig ste-för-steg.Bild 1: Vi nu strid för dam i nöd - April O'Neil (Michelan...

Teenage Mutant Ninja Turtle (TMNT) paljetter prydnad

Paljetter ornament är verkligen kul att göra, och jag har velat göra Teenage Mutant Ninja Turtle paljetter ornament sedan förra året. Jag beslutade att ge då en gå. De är stora dekorationer för din julgran eller när som helst på året.Om någon av rikt...

Ninja turtle bilnyckel

hur skulle du vilja ha coolaste bilnycklarna någonsin? Glöm nyckelband iv fick du 1 bättre. Du kan men det chip som låser upp bilen inuti en leksak! Jag använde en ninja turtle leksakSteg 1: få leksakendu behöver en leksak som du gillar, tycker är hä...

Ninja Turtle onesie {gjorde det på TechShop}

Det tycks mig som den år gliden bort jag hitta fler och fler anledningar att hjälpa vänner och familj. Senast min strävanden är en som jag kommer att minnas för många år framöver eftersom Ninja Turtles har en mycket speciell plats i minnen från min b...

Teenage Mutant Ninja Turtles skal DIY

I grund och botten detta är en handledning om hur man gör en sköldpadda skal och jag kom upp med mönster till gör den. Jag bestämde mig för att jag ville vara en Teenage Mutant Ninja Turtle för Halloween och behövde ett skal att gå med min kostym. Ja...

Sköldpaddorna Teenage Mutant Ninja Turtle kostymer och masker

detta är en handledning om hela Ninja turtle samlingen. Jag gjorde skalen, öga masker, bröstet lappa, byxor, maskot huvudet och latex mask. Jag kommer inte få alltför mycket i latex mask i detta instructables men jag kommer att göra en separat en. Ja...

Ninja Turtle Sai vapen

Jag gjorde min son en Ninja Turtle kostym för Halloween, (Raphael), komplett med rätt vapen. Dessa vapen är naturligtvis sais.För detta projekt använde jag följande produkter:EVA FoamStyren plastPVCLäderHittade bitarna från tidigare projektBrytknivLi...

Teenage Mutant Ninja Turtle kostym

Det senaste året, gick min son till en födelsedagsfest där födelsedagsbarnet fick en Ninja Turtle skal som en gåva. Min son älskade det, och ville ha en! Jag visste att jag hade material hemma, och förmågan att göra ett skal till min son som såg lika...

Ninja Turtle Hat

Steg 1: material Att göra en ninja turtle hatt, du behöver:_ Grön Fleece_Red fleece (blått, lila eller orange fungerar också)_White fleece (bara för ögonen)_Thread_Pins_Measuring tejp_Pencil_Paper_Sewing maskinSteg 2: Klippa ut din hatt bitar There a...

Ninja Turtle luvtröja

Hej killar, detta är en Teenage Mutant Ninja Turtle luvtröja. Jag har gjort två videor för detta DIY, den första som kommer att förklara hur du kan förvandla din hoody och den andra en kommer att förklara hur man gör mönstret = D njuta!!!Steg 1:...

The Teenage Mutant Ninja Turtles Costume

The Teenage Mutant Ninja Turtles and Master Splinter home-made group costume. Detta projekt var för stor för att skapa en steg för steg instructable så jag la bara bilder i ordning från början till slut av avsnittet så att du kan se stegen för att sk...

Lätt Ninja Turtle kostym!

jag gjorde denna kostym en stund sedan för superhjälte dag på min skola så jag kommer att åter göra stegen i en miniversion (med färg och andra redigering sofwares).Material:-Ninja turtle mössa.(Jag fick min på spencers men du kan hitta många online,...

Hur man gör slem (Ninja Turtle sekret)

Steg 1: Titta på videon!Hej, titta på detta! Det finns en trasig kanister av muterade sekret läcker ner i kloakerna! Men oroa dig inte för denna klibbiga slem är giftfri, och det är så lätt för att göra, 3-åring kan göra det!Titta på denna video att...

Teenage Mutant Ninja Turtle kostym (barnets kostym)

en av våra favorit saker är Halloween, i år vår dotter ville vara en banan, då en specialförband dude och då och då och då. Det bästa med att vara ett barn är att du kan ändra dig så många gånger du vill med föga betydelse. Hon bestämde sig (hittills...

Ninja turtle penna tips från SUGRU!

ahhh, Childhood memories. Om du har den dåliga vanan att tugga på dina pennor eller om du älskar gamla gamla ninja turtles cartoon, är detta en Instructables för dig.Steg 1: Vad du behöver Du behöver inte ens talang.Allt du behöver är pennor, grön, o...

Teenage Mutant Ninja Turtle: Raphael

Har du någonsin velat skapa en Ninja Turtle huvud? Tja, jag gjorde och det blev bra! Jag gjorde ett Ralfiel huvud och det är en av de häftigaste saker jag har gjort, även om det är min första gången att göra en 3D-modell. Nog om mig, kan nu komma til...