Nödställda trä stolar... IKEA uppgraderaeftersom vi gifte sig min fru och jag har blitt användande de samma gamla IKEA stolarna sedan dess. De har tagit några missbruk och vi egentligen aldrig uppgraderat. Så för att passa in i vårt program gav jag dem ett nytt liv. "Stefan" standard svart stolen fick franska Countried.

Kostnaden är låg:

1) 1/4 pint prov Målarfärg kan $3.99 (används tre olika burkar)
2) miniwax mörk valnöt 1/4 pint kan $4,99
3) pack av dollar store penslar $1,25
3) sandpapper $1,59 för 3 ark

Totalt för alla fyra stolar om $20... Och jag använde tre olika färger.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Nödställda / Antiqued lack

Jag ska visa dig hur jag blev en enkel trä klocka till en unik och antiqued bit av heminredning. Detta nödställda ser kan användas till vad som helst som du kan måla. Om du kan måla det, kan du plåga det!Du behöver:-Sandpapper-Två färger av färg. (En...

Silk Screening 10 skjortor i 2-3 platser för en nödställda ser

i detta instructable jag granska stegen som krävs för att öva din silkscreen tryck kunskap. Jag granska den grundläggande processen och resultaten från utskrift på tio $0,99 tshirts från en San Francisco sparsamhet butik på uppdrag och 17 (thrifttown...

Nödställda metall minnestavla

Mina vänner Mark och HP gifte sig nyligen och jag gjorde dem denna minnes gåva med deras namn i ett hjärta. Det är egentligen inte en plakett, men jag vet inte vad jag ska kalla det! Det var lätt och kul att göra, och de älskade det. Här är vad jag g...

DIY Shabby Chic målade och nödställda tabell bänk

DIY Shabby Chic bänk tabellenMin kund hade detta slå upp reproduktion bänk / bord. Jag tror stilen som kallas en "telefon sits" men inte säker. Hur som helst, hon ville att rensa upp, måla den och ge den ett shabby chic nödställda utseende. Pjäs...

Upcycled TV-ställ nödställda med eld!

Dagens DIY projekt: Upcycle en louvered dörr och lapboard dörrar i ett TV-stativ.Tack för att visa min instructable! Detta är min första handledning, och, om det går bra, det blir många fler att komma! Denna handledning kommer att fokusera på design...

Nödställda Vinyl dekaler: SFlettering dekal

för att göra en bedrövad vinyl dekal liknar en vintage dekal look som är i åldern över tiden du har flera val1) skapa en dekal som faktiskt saknar delar och är redan år2) sålla vinyl dekal snabbt och spara disposition och interna brev i en grov mode...

Vintage stil nödställda display hylla (lätt läge)

Min fru och jag hittade denna stora vintage stil hylla vid en sparsamhet butik, och beslutade vi behövde en till att matcha. (En med barnets första svärd och sköld är kopian.) Det görs mycket enkelt med brad spikar, 1 x 4 styrelser och pärlstav plank...

Photoshop Tutorial: Skapa nödställda textur med genomskinlig bakgrund

Detta Photoshop tutorial ska show dig hur man skapar nödställda struktur och spara den som en tif-fil med en genomskinlig bakgrund i teckningen i Adobe Illustrator....

Nödställda skåp

Vi var begåvad en honung ek skåp. Skåpet själv var i ursprungligt skick och du får inte denna typ av byggkvalitet från de stora lådan butikerna. Mitt mål var att uppdatera den så det skulle matcha vår estetik, min utmaning var att jag ville att det s...

Stora nödställda redskap för Steampunk kostymer

Jag älskar steampunk, och jag älskar motivet av redskap. However redskap från hantverk butik är ofta till små enligt min mening, också ser de mycket nytt. Om vi går med faktiska antikviteter de kan vara mycket tunga och dyra, eller om du skörda från...

DIY nödställda Peacock Green avsluta använda krita Paint

skapa en kricka eller Påfågel grön är färdig med Annie Sloan Aubusson blå krita färg, CeCe Caldwell Emerald Isle krita och lera färg och Martha Stewarts guld Metallic-lack.Steg 1: Hitta din perfekta jag hittade denna vackra skrivbord på en lokal face...

Enkla vintage nödställda displayen rutor

jag behövde ett sätt att Visa del av min vintage kamera samling så här är det!Steg 1: planering ta lite tid och tänka på hur det kan se ut och om det kommer fungera med stilen på rummet... och kom ihåg lilla projekt som detta är avsett att vara kul :...

DIY nödställda Jeans

Distressed jeans är söta, men riktigt dyra. Här är hur du gör din egen samtidigt hålla kostnaden ned.Steg 1: material Allt du behöver är...-jeans-sax-söm ripper-pincettSteg 2: Skär Jeans Plocka det område som du vill titta bedrövad, och skär två elle...

DIY ❤ virka nödställda denim shorts från gamla jeans! Steg för steg

Hey guys! I dagens video visar jag dig hur göra ett par virkade denim kort med ett par gamla jeans. Det är den perfekta DIY för denna kommande sommar!Det första du behöver göra är pålagd dina jeans och besluta hur mycket du vill klippa. Jag väljer at...

Nödställda skrivbord & inomhus örtagård

nu har jag surfar på webbplatsen för ett par månader nu och är alltid imponerad av vad folk komma med särskilt re med saker på de billiga, så jag var ungefär en timme in i denna stundens ögonblick projektet när jag insåg dess bara rättvist att sätta...

Min egen wall-e projektet nödställda lite nu och snygg

14/12/2014Jag har också avslutat beklämmande wall-e så gott jag kunde och jag tror han är visade sig väl. Jag har ta några gram i vikt av honom och sorterade ut hans huvud/base montera med pluggar så jag kan ta bort det och så få honom i min bil. Har...

Nödställda Cherry arrangör

för detta projekt tiden är oftast om dagen beroende på hur snabb du ärDe varor du behöverSander. SandpapperEn 12 av 20 eller 20 med 12 styrelseEn 1 av 4 styrelsePolyuretan är valfrittTrä färg eller färgEn penselOch gammal trasaTrälim eller naglar.Jag...

Hur faux paint antika nödställda möbler [video]

detta är en 3,5 minut YouTube video jag filmat och redigerat på tekniken jag använder för målning möbler att se gammal. Det sliter genom processen ganska fort, men jag tycker det visar allt att den behöver.Ta en titt och låt mig veta vad du tycker, a...

Låt oss göra älskar konst. Jag gjorde strömbrytare väggdekorationer med DIY nödställda trä backer.

Jag handla min lokala livsmiljö för mänskligheten återställa mer än bara erbjudanden. Jag är där att öppna min hjärna till inspiration, som detta projekt med strömbrytare. När jag såg en hög med strömbrytare på min lokala Habitat för mänskligheten åt...