Nötkött tungan med paprika såsNötkött tungan är rik, fet och läckra.

Nackdelen? Detta bisarra skära av kött kan vara mycket avskräckande och preparatet kan göra mesar lite blödiga.

Men du är inte rädd för att prova nya saker och är alltid redo för en utmaning! Rätt?

Detta är receptet för dig.

När du har gjort nötkött tungan, kommer du önska att du inte hade slösat bort så många år inte middag på detta läckra maträtt. När du har bemästrat detta recept, kan du upprepa det för dina vänner. Jag rekommenderar att förbereda det för dem och inte visar bilder av de ursprungliga ingredienserna tills de har provat nötkött tungan och har omvandlats.

Lägg detta recept och mitt Oxsvans gryta recept till din kulinariska verktygslåda, och du kommer vara på väg att maximera de många olika nedskärningar en ko har att erbjuda.

Aldrig sett nötkött tungan på din affär? Jag vet att jag inte hade. Det här är tiden när du flyttar till en ny fas i livet, när du hittar en slaktare.

Jag har inte en traditionell slaktare, i sig, men jag har min gå-till kött kille på min lokala farmers' market. Han vet vad jag gillar – oxsvans, nötkött tungan, lever, njurar, hjärta-alla "konstiga" saker. Med tanke på min upprepade tjänst, han ger mig bra erbjudanden och ofta kastar i freebies.

Så, gå hitta en slaktare eller en kött kille. Utveckla det förhållandet. Sedan utveckla en smak för nötkött tungan – det brukar vara svårt.

Hitta mer av mitt arbete på themanlygreen.com

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fanta med paprika smak för den 1 April / UPPTÅG

https://www.youtube.com/watch?v=ayYmBzb_N0Y&feature=youtu.beSteg 1: För att göra Fanta med paprika smak för den 1 April / UPPTÅG du behöver! I dagens video jag ska visa dig en cool idé av lura dina vänner den 1 April.Steg 2: Vi kommer tillsammans att...

PECAN rökt korv & räkor i en CREOLE SENAPSSÅS med PAPRIKA & lök

Jag har just upptäckt * Holmes Rökeri Pecan rökt nötkött korv (glutenfri), och det är riktigt bra! Jag tror att du hittar receptet är ett lätt att förbereda "en pot recept", och jag hoppas att du kommer att njuta av det lika mycket som jag gjord...

10 minuters räkor Pasta med paprika, citron och spenat

jag absolut älskar detta recept, det är mycket lätta och smakrika. Perfekt för en lunch som du inte vill ta en tupplur efter... Jag gjorde detta en eftermiddag när jag var bara matlagning för en och det var så mumsigt, jag satte den på min lista över...

Kyckling med paprika och spenat Curry

Kyckling är en av de vanligaste maträtt för varmrätt.Denna maträtt är perfekt för älskare av kryddig asiatisk mat.Jag göra brukar detta recept och du kan också prova med olika grönsaker i det...Hoppas du tycker om att göra detta... Cook n njuta.Steg...

Mariah Milano Fläskkotletter med paprika & tomater!

Ännu en gång vänder jag mig till min pågående kärleksaffär med fläsk. Denna gång jag använda min gjutjärn stekpanna för att panorera stek kotletter ett par fina fläsk i lite rapsolja. Jag skivade några paprika i strimlor och lägg dem på en plåt tills...

VÄLSMAKANDE SKRYNKLIGA POTATIS MED PAPRIKA...

Detta är en multi rätter maträtt, har en touch av vitlök och den smakar himmelskt...Steg 1: Ingredienser- Ingredienser för denna läckra maträtt är -olivolja (per dina behov)2 potatisar2 tomaterLite ingefära för smaksättning (per dina behov)1 paprika1...

Långsam spis Thai fläsk med paprika

För detta recept behöver du en långsam spis. Detta recept är för nybörjare. Detta recept tar också mycket tid.Steg 1: Steg 1: få vad du behöver.VARNING DETTA PROJEKT KAN TA UPP TILL 5 TIMMAR OCH 30 MINUTERHär är listan över ingredienser.1 kopp hönsbu...

Imponera på dina datum med perfekt fyllda paprika

så att du till slut arbetat upp modet att fråga att flickan från gymmet eller killen från kaféet på middag och de sa ja. Nu när euforin har gått börjar du panik eftersom du kom ihåg något. Du kan inte laga mat! Inte hyperventilera på mig. Det är dags...

Bygga en kompakt propan Tank tungan trumma

Först av allt måste jag ge kredit äras bör. Ursprungliga hank trumman är skapandet av Dennis Havlena. Dennis är en fantastisk kille, han hade en bra idé och istället för att starta ett företag, startade han en rörelse. Han delade sin design fritt och...

Tjeckiska nötkött revben gulasch med paleo twist

Traditionella tjeckiska gulasch gryta smaksatt med paprika, spiskummin och ofta öl, oftast tillsammans med dumplings och förtjockad av mjöl blir paleo twist av upping mängden lök för förtjockning och morötter istället för dumplings, så ingen sida skå...

Kryddig rostade Marinara sås och spöklika rostad paprika Chili från samma bas recept

Min son och jag älskar att laga mat och ofta dela recept, speciellt våra heta och kryddiga sådana. Våra familjemedlemmar är inte lika entusiastiska att konsumera dem ändå. Min man är inte en ghost peppar solfjäder eller någon riktigt varm paprika för...

Läderbälte med en smidd spänne.

Jag hade letat efter ett bälte som jag gillade på butiken men allt som jag kunde hitta var billigt och fruktansvärd ute. Så hade jag en bra idé, varför inte bygga min egen! Jag är en amatör smed och lädervaror så om jag gjorde det kan du till!Steg 1:...

Friterade Fläskkotletter (fläskkarré) med vegetabiliska stek

Saganaki fläskkarré med vegetabiliska stekFläskkotlett (fläskkarré) är kokt i medelhög värme med lite vitlök, lök, torkad oregano och hönsbuljong. De är saftiga, anbud och yummy. Jag tjänade det med lite stekta grönsaker och en kopp av dryck. Denna c...

Kyckling Enchiladas med hemgjord mjöl Tortillas

dessa Enchiladas är säker på att imponera på alla dina familj och vänner. Också, några matrester är bra för frysning och förvandlas till en helt annan måltid! (ett överblivna förslag på steg 4)Steg 1: Ingredienser (shoppa) IngredienserTortillas2 c al...

PORTOBELLO CHAMPINJONER FYLLDA med CRABMEAT och HAVARTI ost med JALAPENOS

BOGO! Winn-Dixie lokala mataffären hade bara en försäljning på 1 LB burkar av pastöriserad Crabmeat. Av en kan och får den andra ett gratis; ditt val av klump crabmeat eller krabba klo. Jag köpte en av varje!Steg 1: ingredienser 2 msk Extra ljus oliv...

Super söt köttbulle med Sweet and Sour sås Lunch

jag ville göra en super söt bento lådor (bento är japansk stil luncher) jag ser på internet. Tyvärr kunde inte jag hitta bento låda jag köpte för några år sedan så använde jag vanlig tupperware. ändå visade det sig ganska söt ändå, så det är ett plus...

Quinoa och korv fylld grillad paprika

min syster gjorde detta recept eftersom hon älskar ersätter Quinoa ris eller andra korn. Och av goda skäl, quinoa är full av protein, gluten läcker! Dessa fyllda paprika är full av smak och konsistens med underbar, levande färger och packad med prote...

Dekonstrueras Salsa Crostini med rostad chili

gillar du smakrik plockmat? Detta är ett perfekt recept för de som uppskattar skivning och mejsla fram vackra, läckra och hälsosamma mellanmål.Vad du behöver:Surdegsbröd2 stora grön chili2 mogna avokado1 släktklenod tomat1 orange paprika1 röd paprika...

Italiensk stil rostad och marinerad paprika

min familj älskar italiensk mat. Var gång min son besök han vill att jag ska göra honom lasagne! Nästa gång jag besöker honom jag ska begäran han gör mig lasagne! Jag gillar lasagne men jag gör inte det mycket ofta, men jag gör spaghetti varje vecka!...