Nr-sy T.A.R.D.I.S. fall för handenheter!jag har älskat showen Dr som hela mitt liv, så när räkna ut vad man ska göra som ett fall för min nya Kindle Fire, denna vackra tanke dök in i mitt huvud först och jag beslutade att dela det med mina Whovians! Nu kan jag tote runt min egen lilla T.A.R.D.I.S. och visa några Dr Who stolthet! Det verkar passande att jag gör det en T.A.R.D.I.S. eftersom det är läkarens sätt att resa och gå på äventyr och min Kindle Fire tar mig på äventyr med varje ny bok jag läst! Ibland även i tid och rum!
Förhoppningsvis du njuta av det lika mycket som jag gör!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Att göra en vertikal rökare och Grill

I en tidigare Instructable gjort jag en rökare från en gammal expansionskärlet. Det kom ut awesome, så jag tänkte jag skulle prova att göra en större rökare men kan fungera som en grill, inspirerad av japansk Kamado spisar ("ägg" ser bbqs). Om d...

Däck trä Dump Cart

Det finns ingen brist på gratis behandlat virke på Craigslist.Så om du sluta bygga eller Riva del av ett däck, kan du hamna i en besvärlig situation. Vad göra med alla det weathered-and-wavy-yet-still-decent däck trä?Innan du skickar din bråte högen...

Hur man knyter en Globe Knut (eller någon Turks huvud-liknande Knut)

En globe Knut är en som täcker ett sfäriskt objekt. Det finns ett stort antal möjliga globe knop. Jag kommer att visa dig hur man knyter en med 30 aspekter eller 30 delar av sladden som visar på ytan av Knut. I detta fall är det samma som antalet kor...

Handgjorda trä "smashy" boll

Detta är en kreativ först för mig eftersom jag har aldrig använt en svarv före detta projekt. Det är också första gången som jag har försökt att göra en verkligen exakt sak - där det betydde om det var lite av designen. Jag är normalt jag är en "slag...

Hur man bygger en skum teardrop trailer. ruttna bevis, välisolerad och superlätta

På ett sätt är teardrop campare en bra påminnelse om den gamla amerikanska västern, det att pionjärer, Nybyggare, upptäcktsresande och cowboys upptäckt, och att infödingarna hade vetat hela tiden. Nybyggarna med sina Conestoga vagnar och chuck vagnen...

Cigar Box fiol / Violin

Detta instructable kommer att visa dig min fusk, misstag, fixar och dårskaper i att skapa en cigar box fiol. I slutändan visade det sig mycket finare än jag trodde det skulle under de mörkare dagarna att bygga (jag gjorde massor av misstag). Du bör g...

DIY sällskapsdjur trappan/steg

Jag beslöt att göra trappor för en av mina katter efter några misslyckade försök att hoppa i soffan vilket resulterar i hennes falla på hennes rygg. Hon är 16 år gammal och på den större sidan, så någon onödig stress på hennes kropp är dålig. Jag såg...

Timelapse fotografering med en DSLR-kamera

Allt detta började eftersom jag ville ta en video av min 3D skrivare i aktion. Jag hade satt upp min telefon i en rulle tejp så att jag kunde ta till fånga video av mina utskrifter går igenom, och det var bra för kortare utskrifter, men jag behövde n...

Hälsosam spannmål gratis hund trakteringen

Detta är min första Instructable och jag är verkligen glada att visa dig hur man gör friska säd gratis godsaker för din hund. Min Yorkshire Terrier, Toby, har korn och ägg allergier. Han älskar dessa behandlar! Så, om du har en hund med allergier, el...

Golf bollar i en Cola flaska

Sätta några golfbollar inuti en Cola flaska!Detta är en förbryllande visuellt objekt och en snygg konversation bit som jag gjort bara för skojs skull. Det skulle göra en stor gåva för Coca-Cola och/eller golf älskare i ditt liv... eller för någon som...

DIY trädgård spaljé

Någonsin behöver en trädgård spaljé men vill inte ha en av dessa billiga butik köpte sådana som faller ner hela tiden? Läs också på om du vill skapa en praktiskt taget oförstörbara trädgård spaljé!Steg 1: Skär ner ett träd Gå ut i din skog och hitta...

Baldakin/lusthus (kallas även en EZ-upp) flyta för poolen eller sjön för billiga

Här är hur man gör flyter så att du kan använda ditt E-Z Up för att svalka dig i poolen (eller lake)Steg 1: Hur man gör ett kapell/lusthus (kallas även en EZ-upp) float för poolen eller sjön för billigt.Vi bor i Arizona och vi älskar att komma i pool...

Hur man gör "West Lake" tjocka kött soppa

Gillar du kinesisk mat? Vill du lära dig hur man gör kinesisk mat? Om du sagt ja, skulle jag rekommendera dig en tjock soppa. Anledningen till att jag rekommenderar den till du är eftersom det är verkligen lätt att göra. "West Lake" tjocka kött...

Cat Tree

Flera år sedan när min son var i scouterna för sin eagle-projektet gjorde han ett par dussin katt träd att donera till den lokala skydd att ge till folk som införa en katt. Eftersom han hade så många att kom vi upp med några tekniker för att hjälpa p...

Quilled Sushi Magnet

Om du kan längta efter det, kan du quill det! Dekorera ditt kylskåp med din favoritmat--i detta fall, sushi!Material:För detta projekt använde jag 1/4 tum storlek remsor av quilling papper.-6 rosa, 6 ljus grön och 6 svarta remsor varje 8 inches lång-...

Hönshus från gamla Garage skåp

Ingenting är så underbart som hem fullvuxet ägg. För vårt hönshus använde jag en hög med en-av-tolv pine brädor kvar från att ta bort våra gamla garage skåp. Jag har funnit att med alla projekt, jag tillbringar mycket mer tid planering än på konstruk...

DIY 5500mW Laser gravör / Cutter

[Spela Video]Om du frågar någon DIY hobby ist som mig, vad är på deras önskelista, är chansen ganska hög att de ska säga en 3D-skrivare eller laser skärare/gravör. Gravör/laserskärare är otroligt cool, och likt 3D-skrivare.Två år tillbaka, jag letade...

Laser Cut Propeller för RC flygplan och drönare (5 "x 4")

Du vet de gammaldags trä propellrar de brukade använda på flygplan?Hur awsome skulle vara det att ha dem som driver din RC flygplan eller drönare!I detta instructable jag leder dig till produktion proces av just detta; 5 x 4 tum trä propeller. Propel...

Laser skär hemstad Map, en stor Sentimental gåva.

Du kan hitta en laser skär karta över någonstor stad, men hur är den lilla staden din familj har tillbringat generationer i? I mitt fall, jag bor 2.500 miles hemifrån, men i fyra generationer, min fars familj har bott i en liten (invånare 3.200) stad...

DIY-lasergravyr

Som tillverkar elektronik blev mycket billigare, är mer teknik mer tillgängliga för beslutsfattare, så att vi kan skapa något vi skulle vilja.En av de saker jag mer brinner är lasergravyr. Jag gjorde lite efterforskningar innan jag bestämde mig för v...