Ny leksak för min katt "Snuggs"Jag har en katt som heter Snuggs, hon älskar att hålla människor sällskap när de är ensamma eller ombord, och hon gillar att titta på filmer med mig. Hon är mycket vänliga, men hon är väldigt lata och börjar vara ohälsosamt. Jag har försökt många saker att göra henne motiverad och få lite motion, men ingenting verkar fungera. Jag har köpt kattleksaker med klockorna i dem, finfina leksaker och även leksaker med cat nip i dem, men ingenting verkar någonsin fungera. Så ja, allt jag har köpt för henne har varit ett slöseri med pengar. Jag behövde ett billigt sätt att få henne vill spela med leksaker och förlora lite vikt.

Jag nästan gav upp på henne och var bara kommer låta henne vara lat, tills en dag jag kom hem från skolan och såg hennes smällde runt en toalett pappersrulle. Men hon fick styrelsen för det efter ett par smiskar och lämnade den ensam. Då, plötsligt, dök en idé i huvudet. Jag gick in i köket och tog ett par sax och skära ned ett par inches på båda öppningarna på toalettpapper rulle runt, vikta tillbaka flikarna lite så att de fastnat ut lite mer, och kastade den på min katt. Vid första hon bara tittade på den och gick därifrån. Nästa morgon när jag vaknade, såg jag henne i mitt öga smällde toalettpapper rullar leksaken runt hörn. Det som förvånade mig mest var nog det faktum att hon inte fick styrelsen för det i ett par sekunder. Hon spelade faktiskt med det för kanske 20 minuter. Att se henne ha roligt och träna gör mig glad. Allting som hon kunde ha spelat med, ville hon spela med en rulle toalettpapper.

Du behöver inte några speciella kunskaper eller talanger för att skapa denna leksak, plus, ännu bättre, det kostar inte en sak men en toalettpapper rulle. :)

  1. Få en toalett pappersrulle
  2. Få ett par sax
  3. skär ner (ingen spelar roll hur långt) på båda öppningarna runt
  4. vik tillbaka flikarna så att de sticker ut mer
  5. Ge den till din katt och njuta av :)
Relaterade Ämnen

Göra en leksak för din katt använda kartong

Hej! Jag läste i tidningen en artikel om katter och hur tråkigt skulle kunna vara deras liv om vi inte gör något att ändra den, speciellt om de inte kan gå utanför! Idén med denna enkla leksak visades - och jag är ganska säker att det är i google för...

Leksak för din katt

detta är en enkel och billig leksak för din katt. vår katt är älskar att spela med detta.den blanka aluminiumfolie och strängen är awesome leksak.Steg 1: material behöver du:en uttråkad katt (mycket viktigt)strängaluminiumfolieDu måste skrynklas alum...

IKEA byggde min katt skrapet

jag har alltid trott de kartong katt skratchare var en dum idé, till en gång när vi var rörliga och det fanns en stack av lådor, och katten kunde inte lämna den ensam. Tja. Hon lämnade den ensam för lite efter att dra hela stacken på golvet med en kr...

Detaljerad pumpa Carving (Foto av min katt)

jag läst några andra Instructables om detta ämne och kunde att farkoster detta jack-o från en bild jag knäppte på min katt rullat runt i vardagsrummet.Steg 1) ta ett fotoSteg 2) öppna din fotoredigeringsprogram (dvs Photoshop, Gimp, osv)Steg 3) uppsä...

Vad är min katt favoritmat?

Min katt är mycket fett och äta är hans favorit sak! Men vad är hans favoritmat?Steg 1: kock Min katt gillar kocken. Han äter det av burken full. I själva verket han äter något av kan full. Hans favorit kock smak är nötkött och vilt!Steg 2: Friskes M...

Hur man gör mini katt charm

polymer tutorial...

Cat Laser Teaser

jag bor i ett hus där fem katter alltid roaming runt, så det är ingen surprsie att det finns kattleksaker utspridda. En dag jag sken en laser teaser till en vatten flaska. Jag var förvånad över att se två av katterna sitter där och tittar på ljuset f...

Skräddarsydda kattmynta katt leksak

detta är en design för en anpassningsbar filt katt leksak, komplett med fjädrar, klockor, kattmynta och allt annat du kan tänka dig att lägga till! Du kan göra detta lilla critter på mindre än en timme, och leveranserna är billiga på din lokala hantv...

Tovad katt leksak

så du vet dessa lilla kattleksaker som är formad som möss detta är samma sak förutom mycket starkare. Grundläggande material används och alla med en katt kan göra detta. Det tog mig några dagar eftersom inte på av min katt stal det och jag kunde hitt...

En 30 andra leksak katt/hund!

Min katt var bara sitter på min stol uttråkad ur sina sinnen och då tänkte jag...En 30 andra katt leksak!Jag grävde runt i min tyg låda och hittade denna söta katt tass tyg. Jag grävde i min slumpmässiga scraps låda och hittade plast shoppingkassar [...

En fantastisk leksak bara för inte-lat katt!

För några månader sedan jag publicerade min första tutorial - en annan leksak - som blev en succé hemma. Min kitty njöt verkligen! Den äldre cat...well, hon i princip doesn´t kärlek leksaker... hon vill hellre att sova!Tyvärr, min kitty gick bort, så...

Katt leksak möss!

Mina katter alltid spelar med sina leksaker möss. Men ibland leksak möss är dyrt och tråkigt. En glittrig mus kan få tråkiga efter ett tag så varför inte göra det intressant. Detta är hur jag beslutat att göra en RC mus för mina fyra kärleksfulla kat...

DIY: Göra denna lätt katt leksak! :)

Hej alla! Jag vet att julen är närmar sig snabbt, och jag slår vad om du undrar vad du kan ge till din katt till jul. Tja, har jag en lösning. Denna lätt och miljövänligt katt leksak! Låt oss komma igång, skall vi?Steg 1: Ta tag i ditt material.Här ä...

Fuzzy "Tribble" katt leksak

Detta är en rolig och enkel leksak för din katt, som kan göras med billigt och lätt att hitta material. Eftersom jag har en god tillgång på det, använde jag äkta räv päls för att göra min "tribble", men du kan använda syntetisk päls som ett alte...

Motion Sensor katt leksak (oändligt roligt... bokstavligen)

The Motion Sensor katt leksak använder delar från en gammal VHS-spelare och andra småsaker för att göra en katt leksak som aldrig stannar så länge som din katt vill spela! Det börjar också flytta så snart som din katt i närheten. Stora kul för din ka...

RC bil antenn katt leksak

dag jag kommer att visa dig hur man gör en enkel katt leksak från en sopor RC (fjärrkontroll) leksaker antenn. Det ser ut som en liten fluga eller bugg till dem, min katt älskar det. VARNING, BEHÖVER DU EN ANTENN MED EN SVART BIT AV PLAST PÅ SLUTET,...

Fjäder-på-a-Stick katt leksak

katter älskar att bli underhållen, och de älskar fjädrar. Men den klo faktorn gör det farligt att enkelt hålla en fjäder framför en katt.Lösningen är att skilja dig från skarpa slutet av kassorna genom att sätta en fjäder eller fjädrar, på en sträng...

Billig och enkel katt gräs leksak

HejMöt Nyx min katt. Oavsett alla söta, plysch eller dyra kattleksaker jag köpa henne är min katter favoritleksak en plastpåse,I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en billig och enkel katt gräs leksak för din feline vän att njuta av.Varn...

Kaffe kopp katt behandla leksak

jag har 2 katter, och gillar att tänka på sätt att hålla dem (och mig) underhöll. Jag är också en kaffedrickare (roligare kitty speltid), och vilja delta i tävlingar (också kul!). Så är här min kaffe kopp katt behandla leksak Instructable. Njut!Steg...