Nya bärbara XBOX 360 med MonitorHej alla!, var länge sedan jag har publicerat ett projekt men här är något jag har leka med. Ta isär en extra XBOX 360 slim-konsol och göra den bärbara!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bärbar Xbox 360 slim

Hej alla, detta är min första instructable, och jag kommer att visa dig hur jag gjorde en bärbar xbox 360. Den slutliga poduct kommer att se ungefär som en bärbar dator med strömförsörjningen i fallet. Skärmen som jag använde bärgades från en gammal...

PC Headset till nätverksadaptern för XBOX 360 med spel ljud

är du lika trött på den obekväma XBOX 360 Headset som jag är och vill också ha bättre ljudkvalitet som du får med de headset som du använder med datorn?Göra en omvandlare för att använda det trevlig bekvämt headsetet på din XBOX 360 med eller utan sp...

Anpassa xbox 360 med tejp!

Heres hur man lägger tejp till din xbox 360 så att det ser coolt!** TA BORT SKIVOR INUTI XBOX **Steg 1: tejpaJag använde blå tejp för min anpassning. Du kan använda någon tejp! Göra säker theres plats för strömbrytaren, portar, skivfacket, ECTSteg 2:...

Fastställande av "Öppna fack" felet (för XBOX 360 med Liteon enheter endast).

Så min vän tog över hans modded XBOX som visade "Öppna fack" varje gång han försökte spela ett spel. Jag hade fixat detta en gång tidigare på en annan låda, och beslöt att skriva en handledning för att hjälpa någon ut som kan ha detta problem.Så...

Iron Man DIY XBOX 360 fall Mod

Trött på din gamla XBOX 360?Förvandla det till din alldeles egna Iron Man XBOX 360 Case Mod. Följ dessa enkla steg.Vad du behöver:XBOX 360Dremel verktygT10 skruvmejselSpray färg (röd/guld)Penna600 grit sandpapperDIY stryker manen KitSteg 1: Ta bort d...

Vattnet kyls och vägg monterade Xbox 360

Hej alla och Välkommen till min andra Instructable.Innan vi fortsätter, måste jag säga att jag känner som om jag har missat vissa delar. Jag kommer att fortsätta att lägga till bitar här och där när jag märker att de är försvunna men annars, om du ha...

Xbox 360 kompatibelt Headset (billigare Turtle Beach alternativ)

detta instructable visar dig hur du använder en PC gaming headset med 1/8 knektar med Xbox 360.Ett alternativ till att köpa sköldpadda stränder.För detta instructable, jag kommer att använda ett headset Plantronics GameComm 377 och min Xbox använder...

Installera en Flash-enhet som en minnesenhet på XBOX 360

många människor vet inte detta, men om du inte köper en XBOX 360 med en hårddisk det är en enkel och cheap(ish) alternativ till att köpa en $50-100 hårddisk och installera den. Det finns många minnen som du kan köpa och använda på din XBOX för lagrin...

Snabb DIY XBOX 360 batteripack

om du äger en XBOX 360 med trådlösa handkontroller, kanske du vet den skrämmande upplevelsen av att förlora ditt batteri ryggar. Särskilt rätten när en stor match kommer ut och alla dina vänner vill spela. Väl detta instructable berättar du hur man g...

Star wars R2-D2 xbox 360

Videon här:Star Wars R2-D2 Xbox 360 med projektorDetta är en en av ett slag star wars r2d2 xbox 360 med projektor och aux-ingångar. Specialbyggda av mig... Mark Bongo ägare av Major League Mods. för din gratis E-bok på hur 2 mod xbox......

Ansluta Xbox 360 online med din bärbara dator (förenklad för Vista bara)

Det finns några andra Instructables visar hur du kan göra detta, men används ingen med vista. Så, att vara mycket förvirrad på gång, jag visste inte vad jag ska göra. Lyckligtvis, jag kom på det, och beslutade att skapa en Instructable på hur man gör...

Streaming Xbox 360 att rycka med en äldre VGA/DVI PC Monitor med separat ljud (Monitor utan högtalare)

Jag ville kunna stream spel till rycka TV från min Xbox 360 från komforten i mitt eget sovrum snarare än vardagsrummet. Eftersom jag inte har en TV i mitt sovrum jag var tvungen att ansluta Xbox till min datorskärm. Datorskärm som jag har har inte in...

Hur man - använder din bärbara dator som en trådlös Adapter för Xbox 360

trådlösa adaptrar är sanslöst dyrt för något som jag kan lära dig att göra med vad du har. Detta trick kan spara $100 på den officiella trådlösa adaptern som Microsoft säljer girigt i butikerna. För de av er som har spenderat pengar på en, måste bara...

Hur man förstör Xbox 360, Wii och PS3 Internet anslutning med en Nintendo ds och ds lite.

i detta instructable kommer jag att vara undervisning du det enkla sättet att förlora internet-anslutningen till en xbox 360 att använda wi-fi-anslutning på en Ds. någon har bekräftat att det fungerar för ps3 men jag har inte en ps3 så im ta hans ord...

Använda din bärbara dator som en Xbox/Xbox 360 "Wireless Adapter" på Windows XP/Vista och Mac OSX

jag hatar hur Xbox 360 trådlös adapter kostar $100, så jag tittade på nätet om hur man använder någon adapter som en. Jag kunde inte hitta en artikel om det, men fann att du kan använda din bärbara dator som en gateway, men många artiklar fungerade i...

Använda din bärbara dator som en trådlösa nätverksadaptern för Xbox 360 (Dec 2009) (Vista/XP)

Intro:Jag är trött på alla de andra inlägget ute om att försöka få din xbox 360 online med din laptop som de flesta tutorials är mycket komplicerade eller helt enkelt inte fungerar eller sedan göra din ethernetadapter oförmögna att få internet utan a...

Pack-a-Punch maskin med Pack-a-stansade XBOX 360 (Modded Paint)

detta är den Pack-a-Punch maskinen (från COD: Zombies) jag byggde med en cool twist, ett Pack-a-stansade XBOX 360! Jag målade min XBOX 360 att se ut som det hade bara gick in i Pack-a-Punch maskin och kom ut med Pack-a-Punch Camo. Jag har precis avsl...

Hur DJ med fri programvara och en kabelansluten Xbox 360 controller

detta oförstörbara visar dig hur du DJ med maximal liveuppträdande poäng och utgifterna mycket lite eller inga pengar på utrustning.Detta kan göras med någon USB Gamepad men jag valde en Xbox 360-handkontrollen eftersom det är vad jag har.Steg 1: mju...

Konfigurera XBox 360-handkontrollen till arbeta med Fönstren och källa

detta Instructable visar dig hur man installerar XBox 360-styrenheten på datorn, och hur man får det att fungera med källa. Jag har velat sätta en controller på min dator för en tid nu. Det hela började med att läsa Maximum PC granskning av registera...