Nyhet Gem bokmärkeJag vet att Gem redan håller din sida i en nypa, och jag har varit skyldig att använda Gem mig själv som ett bokmärke ibland, men det är inte vad det handlar om. Även gem är inte riktigt lämpad för bok-papper, som mycket som kopieringspapper i sin vanliga form eftersom bok papper är mer sannolikt att riva från skarpa slutar som det skulle vara i kontakt med. Det är en bra anledning att prova detta 5 minuters instructible.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör Miss La Sen Gem bokmärke

Miss La Sen är lyckliga, skyddande symbolen i Sorim story mobila spel och brädspel.Steg 1: Ladda ner detta mönsterSteg 2: Skriva ut i A4-papper och ta ett klipp bokmärkeSteg 3: Klipp ner blå klänningSteg 4: Skära ner Miss La Sen huvudetSteg 5: Använd...

Gem bokmärke

i detta instructable ill Visa dig hur man gör en bra bokmärke. Jag såg detta på någon annans bok. Den gjordes av metall med juveler och fancy ness.Steg 1: böj Säng det direkt då sätta en liten krok på den. Lägg den i din bok. Riktigt enkel men ändå b...

Ribbon bokmärke

Super enkel band bokmärkeMaterial:MenyfliksområdetGemSuperlimSteg 1: Band upp Make a bow with your ribbon Ta en lång bit, vik det över honom som visasSkär en något mindre bit och Vänsterjustera under den första delen.Sedan knyta den!Detta kan vara li...

Bakade marmor bokmärke

Super enkel marmor bokmärkeOm du inte har sett min andra instructable: Bakad kulor, kolla upp det! Det går hand i hand med denna idé.Du kan naturligtvis använda en un-bakad marmorMaterial:-Marmor-Band-Sax-Galvaniserad tråd (eller ett gem)-TångSteg 1:...

Bokmärke - knappar (superenkel)

Super lätt bokmärke. Stor gåva!Steg 1: Stick knapp till GemJa, det bokstavligen så lätt. Få lite superlim, limma på knappen på slutet på bilden (eller det brukar fungera).Är det lämpligt att lägga en bit material över baksidan där det har limmats. De...

Automatisk bokmärke

detta är min första instructable, så snälla ha tålamod med migDu är absorberad i mitten av en intressant bok. Och plötsligt, någon stötar in i dig och SLAM stänger boken! Du fick inte ens tid att bokmärka sidan och nu måste mödosamt gå igenom alla ka...

Magnetiska Duct Tape bokmärke

jag läste hela tiden och är alltid på jakt efter ett bokmärke. Jag förlora brukar dem vid läsning och jag kom med detta bokmärke för att hjälpa mig hålla jämna steg med den.Steg 1: Samla material/verktyg Behöver du:SilvertejpSaxPlatt magnet, snäll at...

DIY: Magnetiska bokmärke klipp

"Gem och bindemedel klipp lämna veck på mitt papper.""Post-its lös dess klibbighet; Så inte miljövänliga. ""Jag förlorar mitt bokmärke hela tiden."Tja, mina vänner här är lösningen! Magnetiska bokmärken komma till hands när d...

Wire Heart bokmärke klipp

Dessa snabba och enkla tråd hjärtan kan användas för gem eller bokmärken och kräver bara några enkla material: 28 gauge tråd, 20 gauge tråd, och smycken tång. Njut!Steg 1: materialVad du behöver:20 gauge silver eller guld tråd28 gauge silver eller gu...

35-cent bok vikt/bokmärke

om du, liksom jag, är en stor läsare, du kan ha mellan en och fem böcker går samtidigt, på olika ämnesområden, både skönlitteratur och facklitteratur, både papper och e-bok. Även om du inte älskar att läsa, behöva du antagligen läsa papper böcker ell...

Personlig hjärtans bokmärke

med min sons klass alla hjärtans dag partiet hotande, jag visste att jag inte hade mycket tid men ville ändå ha lite något extra för honom att dela med sina klasskamrater. Vanligtvis finns det en hel del godis går runt den dagen, och jag bara känner...

Anpassade bokmärke lasercutting

Först måste du göra en plan för vad du kommer att göra.Bokmärket själv innehåller 2 delar att du kommer att limma ihop för att göra ett enda bokmärke med en unik textur.Du kan välja att ta 2 bitar av papper av samma storlek och bara klippa ut vad du...

Hjärtformade bokmärke!

Skapa denna bokmärke för en nära anhörig, eller ens själv. Eftersom det ser inte bara bra, är det också användbart!Steg 1: verktyg För detta behöver du:kvadratiska pappersarklimmet stickSteg 2: Steg 1 Se till att den vita sidan är vänd mot dig.Vik se...

Bokmärke-nattlampa

Kombinera en nattlampa med ett bokmärkeSteg 1: Hyvling och material Så det första jag drar min idé att se om och hur den skulle eller skulle kunna fungera och slutligen för att kontrollera vilka material jag behöver:så jag tog några skit oakwood, Ple...

Ett mer användbart bokmärke

detta bokmärke kommer att berätta exakt på vilken sida och på vilken linje som ska börja läsa igen.Detta bokmärke gjordes från plast filmappar kontrasterande färger. Göra storleken enligt det av en typisk bok. Den röda delen ska vara lite längre än b...

Bokmärke Bling

jag strävar efter att göra saker från engångsdomäner objekt. Jag trivs med att arbeta med inner-rör. Jag har försökt att hitta en lösning till att använda andra metoder för att fästa saker på innerslangar istället för lim. Jag har kunnat hitta inners...

Bokmärke från färg prover

En sak som buggar mig är när människor vik ner hörnen av boksidor. Så jag har en hel del bokmärken i av böcker så jag ville skapa en vacker, färgstark bokmärke. Jag var verkligen glad hur awesome detta bokmärke visade sig och det tog bara några minut...

Bokmärke thong - ett stort bröllop favor idé

min partner och jag har planerat vår bröllop ett tag nu, och jag gör de flesta av övergripande bröllop design. Jag kämpade med plats korthållare tills jag hade idén att kombinera dem med bröllop gynnar. Detta Instructable täcker bröllop gunst - bokmä...

DYI: Origami hjärta bokmärke Video Tutorial

Lär dig hur man gör en origami hjärta bokmärke video tutorial. Denna mycket användbara origami mycket bra present till alla hjärtans dag.Video tutorial av Ventsislav Vasilev (Origamite)Design av Fumiaki ShinguVad behöver du: hälften kvadratiska pappe...