Office Supply Sun Visor telefonhållarejag kommer att visa dig hur du kan göra en tjusig telefon/media-spelare/gps hållare från ett par av kontoret tillförsel. Jag tar inte äran för denna idé, bara något häftigt som jag hade sett och trodde var så cool att jag var tvungen att göra en också.

Detta är en superenkel, multifunktionell, elegant stil enhet innehavare tar det cirka tio minuter att göra.
Utan vidare, låt oss ta en titt på hur det görs.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arcade machine tema stativ/telefonhållare

I denna enkla instructble kommer jag gå igenom grunderna i att göra en arkad maskin tema telefon innehavaren/stå. Om du är en ivrig mobil gamer då detta kan kika ditt intresse. Jag älskar att spela TV-spel på min telefon speciellt de som gjordes ursp...

Att hitta DORY & Nemo TELEFONHÅLLARE och HÖGTALARFÖRSTÄRKARE från papper handduk rulle

Jag ville ha en anpassad telefonhållare, så jag gjorde detta.Steg 1: Vad du behöverAllt jag använde var:* kräppapper: orange, svart och vitt för NEMO, och mörkt blå, svart och gult för DORY. Och blått papper för havet.* en papper handduk rulle: men o...

5 års jubileum pall trä telefonhållare

Inte mycket pengar? Inga idéer för din make efter 5 år? Begränsad tillgång till verktyget? En make som aldrig kan hitta sin telefon? Henne du gå!Steg 1: 1: få dina saker tillsammans Om du har gjort det i 5 år av äktenskap, bra för dig! Den traditione...

Slarvigt telefonhållare

Istället för att använda upp mot rymden när ladda telefonen, gjorde jag detta snabb kartong telefonhållare. Allt du behöver är en bit kartong, en exacto kniv, och antingen silvertejp eller varmt lim.Steg 1: Koppla mallen En mall för min telefon bifog...

MAGNETISKA TELEFONHÅLLARE! (UNIVERSAL)

Hej killar, jag är tillbaka med en annan Instructable.I detta Instructable jag kommer att visa dig hur du vill göra en universell magnetisk telefonhållareDet kan hålla telefonen i något läge (stående eller liggande)Jag använde den för 1 timme direkt...

Min källa till 7" LCD displayen ny & billigt SUN VISOR

Hi...Vid tiggeri vill jag göra klart, är att detta inte en instructable. Det är bara en foto recension av min nya solskyddet. Jag köpte den och förhoppningsvis blir det lätt att ändra - att göra min egen LCD uppvisning... och ja, det är fan lätt. Äve...

Hur man gör en smart telefonhållare för din iPhone, Android och eller Black Berry för småpengar

bygga superenkelt och det kan spara massor av bytet på att få en smart telefonhållare för bilen. Det kostar ören och du behöver bara sissors, och eller en kniv, gummiband och en sharpie......

3D tryckta telefonhållare

Okej. Du har ett problem. Det är säkert. Så du söker efter en lösning. Det enklaste sättet att hitta en lösning för ganska mycket varje typ av problem är att ta en titt runt omkring dig. Vad du har till hands? Fick några verktyg? Nu, hitta ett sätt a...

Hur man gör enkla telefonhållare från kassetten fallet

Vill du ha en telefonhållare?Men du har inte en pengar?Köp inte! Du kan göra det gratis och enkelt!Steg 1: Följer du bara instruktionsvideoFör att göra detta behöver du bara1. kassetten fallet2. Handphone...

Telefonhållare

Att införa enkelt men effektiva telefonhållare för din bil. Telefonerna är den nya tekniken för detta århundrade och många framöver. Även om vi inte ska vara, använder vi alltid våra telefoner under körning. Vädret det vara för riktningar, prata i te...

Enkel telefonhållare för gratis

Telefonhållare är mycket nyttigt!. Titta på filmen, läsa något för mig och höra en musik!Problemet är, telefonhållaren är ganska dyra! inte för dyrt, men du kan göra The telefonhållare själv gratis!Vi behöver bara ett kassett fall, och lätt att göra...

Hur man gör en snabb telefonhållare!

I denna video tutorial visar jag dig hur att snabbt göra en telefonhållare.Det hände flera gånger jag behöver det, speciellt när jag tittar på en video eller en film, eller ville göra min egen bild.Steg 1: Bara titta på videon :) Du hittar alla detal...

Kardborrband cykel Smart telefonhållare

Cykel SMART TELEFONHÅLLAREDelar som behövs... 1) 2 blank svart (inga rektangulära hål för växlar) plast, nylon eller metall växla plåtar2) fält av kardborrband remsor3) fäste för tydliga framför motstående reflektor4) en smartphone (android eller App...

Magnetiska telefonhållare för bil.

jag ville lägga min HTC Hero på min nya bil men jag har inte hittat en telefonhållare som passar med den här telefonen på grund av det har lite böjda där knapparna är. Jag har redan hittat en bra Bilhållare, men lite dyra (19€). Det är en magnetisk h...

Instamorph telefonhållare

På den hacka-utrymmet fanns förra veckan en "Instamorph" natt. Vi beslöt att göra en telefonhållare.Vad du behöver:1 x påse med Instamorph1 x telefonSteg 1: smältaSå får din Instamorph, det oftast är för liten ris som granulat och lägg dem i kok...

PVC pipe telefonhållare

här är hur man gör en telefonhållare ur ett pvc-rör 4"Steg 1: verktyg och material Verktyg såg och filMATERIAL 4" pvc pipe så länge du vill ha detSteg 2: skär skär röret som du ser i bilden och fil facket ut tills telefonen glider i smidigt för...

Gummiband drivs Office Supply kanon (Underkänd)

Hej alla och Välkommen till min andra INSTRUCTABLE. Idag kommer jag att bygga en Office Supply kanon.Steg 1: objekt För detta projekt behöver du:1 QT cup lock1 plast disponibel cup2 gummibandEn limpistolEtt par saxEn sharpieOch 2 GemSteg 2: Skära loc...

Hur man gör telefonhållare från vattenledning Pvc

Från min senaste Instructable på någon kompis askin mig för makin instructable för telefonhållare. så är detta en Instructable hur man gör en telefonhållare från platta pvc vattenledning.Du kan visa för steg eller bara ti den på min video:Steg 1: Ver...

Kartong telefonhållare

jag ska visa dig hur man gör en cool telefonhållare medan dina telefonkostnader.Det är verkligen lätt att göra med endast ett par artiklar.Steg 1: Material som behövs Behöver du:saxlimpistollimstiftPenpapperkartongskumvit färggrå färgträ spettSteg 2:...