Ögla reparation med Sugru för knapardet finns inget värre än att få ett par nya knapar bara ha dem klev på och en ögla förstört i bara det andra spelet du bär dem. Sugru är en bra lösning att reparera din öljetter och hålla den bästa passformen på fältet. Sugru kommer i olika färger så du kan alltid hitta en bra match.

Detta stod klart Hoboken Makerbar som en del av Sugru bygga natten.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vägg skans repareras med Sugru

Vi hittade ett par metall vägg lampetter i papperskorgen som vi gillade men en hade en bruten flik så den dekorativa glasföremål inte skulle hålla på plats. Dags att slita öppna ett paket med Sugru.Steg 1: Lätt reparation Placera dekorativt glas pjäs...

Fastställande mina glasögon med Sugru

mina glasögon var stör mig och skära i min näsa, ibland även göra mig blöder.Steg 1: Tillämpa Sugru jag täckte delar orsakar mig smärta med Sugru.Steg 2: justera jag försökte dem och formade Sugru till bästa möjliga passform. Sedan det inte bota i 24...

Tumbler reparation med Sugru

Detta Instructable visar dig hur man reparera en trasig dricka dricksglas med Sugru. Kasta inte det bort, Sugru det!Steg 1: leveranserDetta Instructable kräver:Trasiga dricka dricksglas.6 totala förpackningar med Sugru. Projektet på bilden används1 r...

Pen klipp reparation - med Sugru

plast klippet på min favorit penna bröt. Detta är hur jag byggde om den med ett gem och Sugru.Leveranser:-en Gem-Sugru-nål näsa tångSteg 1: Böjning klippet jag började genom att räta ut gemet.När rätade, vek jag det i en halv gång, så att jag hade tv...

Wakeboard repareras med sugru

häromdagen vår vän Tom kom på besök med sin misshandlade och blåslagen wakeboard efter en tung säsong i ridning. Utan att veta mycket om wakeboard utan alltid upp för en bra utmaning, satt vi om att se hur sugru kunde ge sin kit ett nytt liv.Vad vi g...

Glasögon reparation med Sugru

applicera en generös mängd sugru på den den trasiga delen. Låt det bota ett tag så det inte kommer att bryta isär. Justera sedan ansiktet och noggrant sätt bort att bota för en dag. Et voila!...

Ray-Ban reparation med Sugru

jag ska vara helt ärlig här. Jag tycker mig några Ray-Bans. De tacky 70-tal porrstjärnan * guld-kantade flygare. De passar mitt ansikte fint, de ser rimligt i de flesta situationer, och de är polariserad. Och billigt.Billiga? Ray-Bans? De detaljhande...

Lampa reparation med Sugru

medan ut skrotning, Vi hittade denna lampa i någons skräp.Anledningen till det var kasseras var att trådarna var utslitna mellan avsnittet topp & botten och vill inte längre stå rak. Vi trodde det var för fint för en lampa att kasta i en hög på skrot...

Monokel reparation med Sugru

Sugru är bra för reparationer. Detta är hur du kan ersätta näsa kuddar på dina glasögon.[Detta instructable skapades av medlemmar i MakeICT, en makerspace i Wichita, Kansas.]Steg 1: Pad borttagning Om näsan trampdynorna är fortfarande på dina glasögo...

Akut sko reparation med Sugru

under en fjällvandring slet en sko. När den når berget tillflykt vi tillämpas vissa sugru och låt det bota över natten. Nästa morgon, var problemet löst!...

Smart telefon fall reparation med Sugru

smarttelefoner bör pågå i minst två år, tyvärr gummi stötfångare på telefonens fall sällan gör. När gummi stötfångare faller ut är telefonen långt mer benägna att bryta från en droppe. Ett par dollar värt av Sugru kan återställa verktyget till en män...

Glasögon reparationsdisketten med Sugru

liksom många, jag har haft Glasögon större delen av mitt liv. Flera par har brutit rätt vid den punkt där bron möter linsen och thusly dödade mina glasögon. Efter att ha försökt att reparera dem i affären, sa de det var unrepairable. Du kan inte löd...

Reparera din köksredskap med Sugru (eftersom olyckor)

Kök är mest trafikerade rummet i huset och där alla dina kulinariska magi kommer vid liv. Men detta är trots allt fortfarande köket och dumma olyckor är bundna att hända.Förbereds för de oväntade stunder kan göra hela skillnaden och hålla ordning på...

Hur till reparera din diskmaskin med sugru

efter tjänstetid, Plastbeläggningen på diskmaskin rack är benägna att bära och metallramen rostar. Det är bara en tidsfråga innan de bryts och bli oanvändbara.Byter ut dessa delar kan vara dyrt och ofta komponenterna är inte längre tillgängliga vilke...

Hur att reparera / hacka din video spelenheter bättre, med sugru

jag verkar alltid skicka nya constructable endast när det finns en tävling lol.Jag fick min gratis provpåse med sugru och jag bara inte kunde vänta att lista ut hur jag kunde använda och och pojken blev jag överraskad.Detta är ganska rakt framåt, jag...

Göra en glasögon står med Sugru

Sugru är en egen inställning gummi för fastställande, ändra och förbättra saker. Det formar som spela-deg, obligationer till nästan vad som helst och förvandlas till en stark, flexibel silikongummi över natten. Det finns i flera färger och är bra för...

Reparera en trasig matlagning pot mössa med Sugru

handtaget på min pott mössa bröts. Jag reparerade det med Sugru.-Först jag satte några Sugru mellan alla delar av handtaget och sätta ihop dem (jfr röda pilarna på bild 1).-Efter att jag satte några Sugru på undersidan av handtaget och tryckte den fl...

Hur att reparera en svag USB kabel med Sugru

hurra! Vår Hacker utrymme är att ha en Sugru bygga natt! Jag har aldrig provat det här men jag har hört bra saker om den.Låt oss se, ska jag göra en blodsprängda blinkande LED lampa? eller en Skyddskåpa för min mobiltelefon portar?Också visar sig att...

Hur att reparera hål i instrumentpanelen med sugru + andra bil hacks

detta är en vänner 1987 2,5 L Porsche 944 Turbo. En vacker bil, men den tidigare ägaren hade monterat en mobiltelefonhållare till instrumentbrädan och när han tog bort den, lämnade ett antal mycket otäcka hål i läder trim.Alltid upp för en utmaning e...