Ögongloben nyckel-kedjanPerfekta nyckel-kedjan för att vara säker på att ingen kommer att ta dina nycklar! Det kan också användas som en Halloween tillbehör för att lägga en liten zombie touch till din kostym.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Paracord nyckel-kedjan

Steg 1: Ta de två slut och ljus i slutet och bifoga(kinda vid en punkt)Steg 2: Bestämma hur länge du vill att detSteg 3: Göra två paracord stygnenSteg 4: Nu hålla sömmar nyckel-kedjan(tills du vill stoppa)Steg 5: Då om du har någon tillgång sträng på...

Nyckel-kedjan-penna

Du har undrat vad man ska göra med trasiga små delar, som du hålla spara någonstans, väntar på det ögonblick du behöver dem....Steg 1: materialFör detta roliga experiment du behöver främst några pennor och sugru i olika färger.Glöm inte de små delarn...

Astronautgrupp stil nyckel-kedjan

detta är en riktigt cool infällbar nyckel-kedjan innehavare som liknar mycket en riktig verktygshållare bärs av astronauter i rymden. En ingenjör från Johnson Space flight center i Houston kom till min skola och berättade om sitt jobb och kom några V...

Aldrig tappar bort dina nycklar (bälte låsbeslaget krok och bältet remmen nyckel-kedjan)

min bror alltid förlorar sin nycklar runt huset och jag bestämde mig att göra honom en anpassad nyckelkedja med matchande nyckel krok.Jag skulle slänga en gammal bälte till mig och sedan jag såg denna tävlingen och blev inspirerad!Material:Bälte av m...

Kork nyckel-kedjan

Detta är ett roligt och lätt hantverk att göra med bara fyra saker som du behöver.Steg 1: Du behöverDu behöver fyra tunnar:En normal storlek corkEn MalinEn nyckelringEn liten krokSteg 2: kopplaTryck din krok i mitten av den vertikala sidan av korken....

3D-tryckt händig Telescoping nyckel-kedjan penna hacka

Heji detta Instructable jag att visa dig hur man gör en mekanisk penna som är super liten, kan passa på du nyckel-kedja och du kan ta med dig vart du går. Jag designade detta så att det kan teleskop in i en större penna tillverkningen den lättare til...

Förvandla en tub med Chapstick till en nyckel-kedjan pengar Stash (VIDEO)

Bara klicka på spela upp på det inbäddade videoklippet ovan och njuta!Om det inbäddade videoklippet inte visar upp för du klicka på denna länk: Chapstick pengar stash videoSteg 1: Vad vi görDetta är ett snabbt och enkelt projekt. När du är klar har d...

Pom Pom nyckel-kedjan DIY

Pompom nyckelring dess mycket enkelt att skapa.Vad du behöver:1) pompoms2) tråd och nål3) färgglada plastpärlor4) koppartråd...

Enkel nyckel kedja ficklampa och Mini desktop lampa.

Detta är en enkel nyckelring ficklampa och den kan användas som en (desktop/keyboard) lampa av högar eller på ett stativ helt enkelt gjord av några enkla material. Och här är hur jag gjorde den.Steg 1: Material för att göra fackla. Material för detta...

Akuta överlevnad pilspets hänge och göra en nöd pil

någonsin varit vilse i skogen och försökte göra överlevnad pil och båge, men kunde inte göra en adekvat sten eller trä pilspets? Nope? Mig heller, men det betyder inte att du inte kan vara beredd. Och vad bättre sätt än att bära din stål pilspets än...

3 saker att göra med kapsyler (lätt)

Hej killar och Välkommen tillbaka till våra en annan instructable.Idag lovar vi dig att du kommer att kunna göra 3 enkla saker med kapsyler som kan vara vackra och minnesvärda presenter.Så låt oss börja göra dem.Steg 1: Titta på videon...Full instruk...

DIY skrot läder projekt

Läder hantverk är en av de coolaste. Jag är ingen expert men jag har verkligen haft alla läder hantverk jag har gjort hittills. Eftersom jag är en nybörjare, efter att ha avslutat varje läder projekt kvar jag alltid med massor av skrot läder. Men så...

3 saker du kan göra från PVC-rör (del 2)

Detta är den andra delen av Instructable "3 saker du kan göra från PVC-rör"Vi kommer att göra PVC tång, förbättrad skruvmejsel handtag och en nyckel-kedjan mattkniv.När värme PVC, se till att göra det utanför eller bära en respirator.Om du är in...

Paracord Deployment Bag

Jag introducerades till Paracord tillbaka i det tidiga 80-talet i Civil Air Patrol. Blivit hooked sedan dess. Nu, ja, Paracord armband är en väldigt cool idé i princip, men jag har aldrig varit övertygad om det är det bästa sättet att bära paracord m...

Penny kärlek Token

Dating som långt tillbaka till 1740, små mynt har varit vridna för att göra älskar tokens.Jag har varit gift 8 gånger, 7 gånger när jag var 5 år gammal (jag gillade godis) och nu med min nuvarande fru. Även om jag aldrig fick skild från min tidigare...

1950-Leica Slide projektor LCD-konvertering för under $30

i detta Instructable visar jag stegen för att förvandla en vintage diaprojektor till en modern LCD-projektor utan att skada den ursprungliga projektorn så att det fortfarande kan användas för bilder. Allt som behövs är en "nyckelring" LCD spelar...

En ficka Siren!

Har tillgång till en laserskärare? Vill du vara riktigt irriterande?Måste du göra en turbin vissla!Jag konstruerade det att fungera på samma principer som ett flyganfall siren, så ni kan föreställa er buller... ;-)(Jag har lagt till en uppdaterad ver...

Fixa en trasig bilnyckel

Mikro-flisas bil nycklarna kostnad som $50 att ersätta. Vem vill betala $50 för att fixa en trasig plast loop? Ännu som kan stå till se deras nyckel lida från sina vänner och familj på nyckel-kedjan?Lider inte längre, min sorgliga, bortkopplad viktig...

Tooling en enkel skinnpung

Remläder är mycket lättare än du tror, och resultaten kan vara vacker. Allt du behöver är några grundläggande verktyg, vissa vegetabiliskt garvat läder och en svamp med lite vatten.Detta är en uppföljare till min första instructable--enkel skinnpung-...