Ojämn virkad disktrasadetta är det bästa som någonsin kommer att skapas under TV-tid
Super enkelt och användbart
Allt du behöver är...
En boll av garn av bomull
Din favorit virknål (min är 5,5 mm)
2 grundläggande stygn
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bomull virkad disktrasa

detta är det perfekta virkade projektet för nybörjare. Göra flera för familj och vänner.Steg 1: leveranser 2 uns av 100% bomull virka tråd, (4 ply - ca 95 yds) virka krokstorlek H. Denna disktrasa måste göras med 100% bomullstråd.Steg 2: kedjesöm gör...

Virkade tvättlappar / disktrasor: hur man virka en disktrasa

Gratis mönsterVirkade tvättlapparLämna en 3 tums svans27 enda stygn* Dubbla virka i 2: a maskan från nålen (totalt 26 dubbel stygn - det är okej om det är 25, 26 eller 27)Kedja 2Slå *Fortsätter från *Göra så många rader som du gillar, men se bara til...

1970-talet inspirerade virkade Grytlappar

innan jag hade barn, jag hade denna awesome hantverk rum där väggarna var dekorerade i vintage virka mönster, alla placerade i flytande ramar. < stor suck... >Jag önskar jag hade tagit ett foto av rummet för att minnas.Anyway, i den nu-packade-away...

Virkade fyrkantig hatt - Instructable Robot, Sponge Bob & WALL-E

En av de projekt som har simmat runt i mitt huvud var denna "fyrkantig" stil hatt, även kallad en jester hatt. Jag kunde inte motstå att ange Instructable Robot tävlingen så detta Instructable är en produkt av två.Medan jag var att skapa robot h...

Virka Robot - läskigt söta virkade samling

detta är min version av ett mönster från Christen Hadens bok, läskigt söta virkade. Det utvecklades Frihand och var mitt fjärde virkade projekt.En del av min "läskigt söta virkade samling". Kredit till Christen Haden.Rösta! Tack....

Virkade trimmade strumpor

dessa söta små strumpor inte ta mycket lång tid att göra. Jag kommer att göra ett par i varje färg för min 3 år gamla barnbarn. Du kan matcha den virka tråden med pärlor eller köpa kontrasterande färger. Vilken liten flicka skulle inte älska ett par...

En virkad hyllning till Dr Teeth och elektriska förödelse

detta är en virkad hyllning till Dr Teeth och elektriska förödelse från Mupparna. Det är 100% garn och fiberfill. Inga sladdar, tyg, lim, nåt sånt. Det tog för många timmar att räkna. Jag gjorde det som jag gick, med bilder som referenser. Ledsen jag...

Hösten gråter, virkade Tree

jag byggde först basen av trädet av en hög med grenar från bakgården. Jag bunden ett gäng tillsammans för stammen, sedan slagit in dem i täcke vadd för att göra det ser ut som det var en bit. Jag ställa in den i en terrakotta kruka med snabb torkning...

Pärlstav virkade Scrunchies

jag fick mönstret i en barnbok virka. Det såg ganska i bilden, så jag gjorde den lila en med akryl garn och gula ponny pärlor, och sedan den vita med bomullsgarn och rosa, blå och gula ponny pärlor. Möjligheter för färgkombinationer är oändliga, och...

Nybörjare 2 stich Virkad klänning

Du måste bara veta 2 maskor att virka detta! Plus, storleken är mycket lätt att anpassa. (Den största frågan i ändra storlek är att se till att du har tillräckligt garn.) Du kommer att använda single crochet, slip stitch, och som med någon virka proj...

Camille - anpassade virkade kitty

jag fick i uppdrag att replikera en kära katt i min stil att virka. Jag var mailade bilder på katten, Camille, och sedan kommer de rätt garn typer och färger och virkade medan du tittar på hennes bilder. En annan nr mönstret, göra det som jag går, en...

Virkade spetsar murare burk lampa

Jag har mycket svårt att kasta bort glasburkar. Ingen Glasåtervinning finns här, så jag försöker använda min burkar med lock om och om igen. (Några gånger mängden glas över whelms, så jag måste slänga dem). På Pintrest såg jag en burk som hade täckts...

Hur tunisiska virkad

Detta är en super lätt virka sy det när du är klar ser mycket som det var stickade. Använda stygn för att göra väskor, täcken, halsdukar eller grytlappar. Njut!Steg 1: materialAllt du behöver är:varje storlek garn (jag använde bomull)en krok att matc...

Virkade Hackeysack/jonglering bollen

jag alltid hitta själv behöver fler jonglering bollar-en vän har "lånat" mig och sparkade platt spelar hackeysack, jag förlorar en på flygplatsen, jag lära sig jonglera fler bollar...Även om du kan göra och jonglera nästan vad som helst, gillar...

Enkelt stickad disktrasa

Jag har nyligen blivit besatt av stickning disktrasor och tvättlappar. Jag har experimenterat med att skapa mina egna mönster, men sedan tänkte jag skulle prova något enkelt. Detta är ett mycket grundläggande stickade disktrasa mönster som är bra för...

Sticka en rund lila disktrasa

över 10 år sedan en vän gav mig ett mönster för en runda, stickad disktrasa, och utmanade mig att lista ut. Jag var redan älskar tanken på stickade maträtt kläder så jag accepterade utmaningen. Det tog mig ett tag att lista ut vad mönstret försökte f...

Virkade Meatwad

Meatwad få pengar, se? Meatwad få honeys, G. ridning i min bil, leva som en stjärna, is på mina fingrar och Mina tår och jag är en Taurus!Okej, så det bara tog mig nästan ett år, men jag äntligen en kompis för Master skaka! Meatwad görs av popcorn st...

Hur virkad: Amigurumi grunderna

Amigurumi projekt är söta och roliga för att göra, men om du inte vet hur man virka, måste du lära dig grunderna.I detta instructable, jag visar dig hur man:Läs ett mönster,välja garn och förstå etiketternaVälj rätt virknål (konvertering diagram ingå...

Virkade Starship Enterprise

Att djärvt gå där ingen boll av garn har gått före...Här är min virkade rymdskeppet Enterprise, den är baserad på konstitutionen klass fartyget (NCC-1701) ses i den ursprungliga serien. Jag måste erkänna att jag är mer av en Nästa Generation och Voya...