Öl Tin Barometer



göra en superenkel barometer form en öl kan och bönor tin.

Jag är en 1: a året student vid Huddersfield universitet (studera mjukvaruutveckling) och är en student jag är både pank och upp till mina armbågar i papperskorgen (lata rumskompisar aldrig rensa efter sig!). Så jag även om jag skulle kombinera väder och papperskorgen kapacitetsutnyttjande i ett enkelt projekt.

Det finns enklare design för barometrar (dock inte mycket enklare det måste sägas). Detta tycker jag är effektiv, även om ganska känslig för temperaturvariationer, men om du håller den inomhus bör det vara okej.

Här är resultatet (se bild), ber om ursäkt för dålig kvalitet foto, skräp kamera och dålig belysning är jag rädd. Jag kommer att göra mitt bästa att komplettera dåliga bilder med hand dras grafik där så krävs.

Även om allt presenterat i detta finns instructable runt det gemensamma hushållet det inte gör det säkert. Se upp för skarpa kanter från öppnade burkar, Låt aldrig minderåriga att arbeta med vassa föremål. Hålla sig borta från elektriska artiklar! Det kan spilla vatten används i detta projekt trots allt och ja, tangentbord är elektriska artiklar. Jag accepterar inget ansvar för skador eller skador som orsakats av detta instructable, även om sannolikheten för att någon skada är liten, minst sagt.

Detta är min första instructable så snälla, massor av utfodring rygg (om du har någon, att det) och inte hålla tillbaka på kommentarer, vad du gör, inte "gå lätt" på mig, ingen någonsin lär sig något från det, tack.

Njut av

Se Steg
Relaterade Ämnen

Altoids Tin Martini Kit

det finns många Altoids tin survival kit ute, men bara en innehåller vad du verkligen behöver i en nödsituation.Steg 1: Bygga det Allt du behöver för att vara förberedd i varje nödsituation är en Altoids eller motsvarande tin, några små flaskor (den...

Choklad jordgubb-tini

Choklad täckta jordgubbar är en traditionell dessert vi ofta sysslar med för alla hjärtans dag. Den syrliga tartness jordgubbar bär par glatt med sött dekadens vi känner som choklad. De är läckra och en perfekt behandla för ole V dagen. (eller någon...

Altoids tin mus (med fläkt)

Jag letade på alla instructables för datormöss. Jag hittade en hel del altoids tin möss så jag bestämde mig att göra min egen version av en. Jag tror detta min egen uppfinning (att sätta en fläkt i en altoids tin mus) eftersom jag havn't sett några a...

Altoids Tin S'Mores Pocket mellanmål Kit

om du längtar efter smält, sentimental choklad & marshmallow med graham kracker kritan av s'mores, nu kan du ta med dig vart du än går! Det är så lätt och roligt att sätta detta tillsammans. På nolltid har du s'mores.Perfekt för att använda på ebqbbq...

Altoids Tin Pocket Abacus

göra en ficka abacus från en tom Altoids tin. Den ursprungliga lågteknologiska kalkylatorn, nu i fickformat! Perfekt för beräkning av tips på restauranger, så länge din check inte är mer än en miljon dollar.Steg 1: material Material som behövs:Tom Al...

En omfattande Altoids personlig överlevnad/varje dag bära Tin

Version 1.0Varje dag jag bär följande på mig minst: 2 knivar, 2 firestarters, 2 ficklampor, 2 multi verktyg, 2 paracord tillbehör och -naturligtvis - detta Altoids survival kit [som jag håller på att duplicera in i en Altoids Smalls Tin]. Jag har ock...

Altoids överlevnad brand börjar Tin

(vänligen ihåg det rysliga slipning jobbet)Här är min Altoids brand startande överlevnad kit. Det är i grunden en större version av min mini brand start tin. Jag hoppas du njuter! Tack för att titta :)Steg 1: Levererar inom Här är min grundläggande e...

Eld tin

Allt som behövs att få en enkel brand startade.Hej Välkommen till min första instructable, efter att ha tittat på en massa överlevnad burkar och camping hackar på webbplatsen insåg jag att ha en leverans av torr lätt att ljus trä/bränsle verkar vara...

Mini brand börjar Tin

detta är en liten burk som var en gång en mynta tenn.Vad jag gjorde var sand färgen bort. Den är laddad med ett par artiklar som kan hjälpa dig i brand att göra, en nyckelfaktor i överlevnad. Det är 2 1/2 i stort, 2 i långa och 3/4 i hög. Det kunde l...

Altoids tin öring fiske mini tackle box!

Detta är en mycket lätt mini talja-box som tar ca 15 minuter för att göra. Den innehåller de redskap jag använder för att fånga öring från en bäck, minus pole, hjul, net, tång och höft vadare. Även om jag inkluderar spinnare i rutan tackla, är min Re...

9V Usb Altoids Tin laddare med 2 led

Hej alla! Detta är min första instructable, och det blir en laddare för din bärbara enheter. Det är ganska enkelt, och det tar du bara en och en halv timme Max göra alla ledningar (inte inklusive den tid det tar att borra hål och köpa delar). I princ...

Altoides Tin Calculater

detta är min tutorial för min Altoides calculater, jag måste erkänna det är inte snyggast men det fungerar.Steg 1: material -Små och billiga calculater-Altoides tin-Nål näsa tång-borrmaskin-skruvar-Paint(optional-makes it much easier)Steg 2: Ta isär...

Altoids Tin elektriska tändare

elektriska tändare är en underskattad uppfinning, vilket gör att uppvärmning utan låga. Även om en majoritet av dessa elektriska tändare är bra på egen hand, ibland är lite svårt att lagra på platser de skulle vara bra (t.ex fickan) och är ibland myc...

Altoids Tin Mixer

Detta projekt var inspirerad av mikeasaurus' riktigt cool armbandsur skivspelare. Jag såg det fyra år sedan och utlovade en vän (det är du K Mac) jag skulle göra henne till en eftersom hennes son är en DJ/rappare. Hon var också min leverantör avAltoi...

Altoids Tin Bärbar Fan

har vi en Altoids tin, och en vattenflaska. Vad kan vi göra med det? Varför inte göra en fläkt? Det är vad jag gjorde. Jag utnyttjade kurvan för vattenflaska att göra fläktblad, och en gammal motor att snurra det runt.Jag använde locket på vattenflas...

Altoids tin Micro SD innehavaren

på radio i min bil har en USB-port för iPod-anslutning men också låter mig använda blixt drivar också. Jag använder flera olika Micro SD kort Parade med en USB-adapter så jag kan dela min musiksamling upp och byter ut som jag tycker passar. Från börj...

Altoids Tin Mini trädgård

Du inte har en egen trädgård, men vilja bo i en grön miljö? Varför inte du göra en Altoids Tin Mini trädgård för skrivbordet? Använd en tom Altoids tin. Lägg i en bit vävnad, lägga till trädgården krassefrön och vatten och vänta 3 dagar. Glöm inte at...

Altoids tin candle

en enkel instructable att lära dig hur man gör en lätt ljus för camping eller överleva i vilt, och även det är ett bra alternativ till att använda elektriska lampor.Steg 1: Saker som behövs Allt du behöver är en glasburk eller något annat att smälta...

Altoids Tin gitarr

detta är min ta på otroliga Altoids Tin gitarr. Bumpus ursprungligen gjorde det, och det har varit många kopior. Här är min.Steg 1: material I used-ca 5 träribbor från home depot (paint omrörare)-3 små ögat skruvar-en altoids tin-de tre första sträng...