Olja kyls Pc fall med levande fisk!

Så byggde jag detta med idén i åtanke att jag ville ha en olja kyls dator. Den ursprungliga idén var bara att få en 5 gallon och fylla upp det med olja, men efter att ha sett att prisskillnaden mellan 5 och 15 var försumbar jag fick 15. Detta ledde sedan till min idé att ha två avdelningar: en med datorn och mineralolja och en annan med vatten och fisk. Detta projekt var verkligen inte så svårt, men det var skrämmande att sätta min redan befintlig dator i en pool av mineralolja.

Så för detta bygga behöver du: 15 eller 20 Gallon tank, glas skära till de mått som sägs i videon, plexiglas även tillskurna, fisk tank värmare och filter, akvarium säker silikon lim, 5 gallons av mineralolja, och vissa borrkronor.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kyla ditt hus med undertryck Ventilation - inte en/c

Låt oss inse det, när det är varmt och du inte har luftkonditionering kan det gränsfall mordisk. Vad är värre när temperaturen börjar att doppa utanför och ditt hem känns som en ugn. De flesta av oss slå på en fläkt för att få lite luft rör sig över...

Jakt spjut med en fiske-kit

det är ett chip spjut med en fiske-kit för jakt och fiske. Det är låg vikt och lätt att bära.Steg 1: BLADE ta en kniv utan Händel och en tom slang plast tube.attach bladet med röret som på bilden. Applay lite vatten spackel eller hotglue och täck med...

Låter dödande låda med levande gångjärn

Jag har en dämpande enhet som var alltför högt för det utrymme som den bor, så jag bestämde mig för jag behövde för att göra en sund dödande låda. Eftersom jag gjorde en låda, ville jag det är lite mer intressant än bara en låda. För att minska den j...

Tamarind ris med torr fisk curry och torr fisk omelett

de flesta människor tror att vi behöver massor av curry eller grönsaker att äta ris. och det måste också mycket tid att laga mat. men detta recept behöver inte så mycket tid och ingredienser.Tamarind ris1kg ris kokt½ bord sked kummin½ bord sked senap...

Paracord armband med integrerad fisk ben redskap slips

när jag fick min prispaket från stora utomhus tävling jag var oerhört glada. Två saker fångade direkt min blick; Paracord och fiskben redskap band. Jag fick omedelbart att arbeta på ett paracord armband, men halvvägs genom jag fick en idé; "Varför in...

Laser skär anteckningsboken med levande gångjärn

Täcka den Laser skär Notebook med en Living gångjärn har varit min favorit projekt sedan jag började arbeta på det, nästan ett år sedan. Jag designade första projektet för min sammansättning bärbara datorer, eftersom jag alltid har med mig för anteck...

DIY Bluetooth kontrollerad Robot (Rover) med levande ström Video!

VARNING: DETTA INSTRUCTABLE INNEHÅLLER EN SUPER AWESOME INNEHÅLL SÅ TÄNK.Har du någonsin velat göra super awesome robot eller rover kontrollerad trådlöst med din mobila enhet?!Har du någonsin velat göra något ser en liknande mars rover eller något?!H...

Vävda nål fall med magnet

jag beslöt att försöka väva för första gången sedan gymnasiet, och beslutat att göra en liten nål fall för sömnad/stickning/virkning. Jag maskinen sydde i en liner och några gamla resår för slingor/hållare. Detta var mitt första försök att något sånt...

Laser skär inhägnad med levande gångjärn locket

detta instructable visar hur jag gjorde en laserskurna låda med en böjd lock att hysa en trådlös sensor nod. Jag gjorde det på Techshop SF. Noden mäter temperaturen och förmedlar sina mätningar till en central logger så att jag kan rita grafer från d...

Läder iPod Touch fall med vatten!

jag har nyligen köpt mig en iPod Touch, hittills har det varit bra!Jag såg trevligt läder iPod fall på äpple men de bara har dem för iPod Classic, så gick jag om att göra min egen, jag talade med min kollega på jobbet som jobbade i en läder butik och...

Ändra ett boktryck fall med en Dremel multi max

Boktryck fall har länge använts som ett sätt att lagra små collectable objekt, särskilt för visning. Min fru, som är partiell nederländska arv, har varit en sådan samlare sedan hon var barn. Vi har fått 2 full "letterbaks" av olika ursprung, och...

Kartong tablett fall med handtag

detta instructable är en enkel DIY kartong tablett fall (för min Kindle). Jag ville göra något som verkligen skulle skydda Kindle - eftersom min son gillar att bära det runt överallt... och vi har båda tappade den för många gånger! Du kan använda sam...

IPod touch fall med stativ

detta är min första instrctable så ledsen om det inte perfekt. :) Detta är en iPod touch fallet med en biult i stå. Det kan ha fyra veiwing vinklar och är riktigt billigt.Steg 1: Vad du behöver. För detta projekt är:-En hård iPod touch fall (mine kom...

Mini display fall med RGB ljus

Detta instructable visar processen att göra en miniatyr visas fallet med en RGB ljus. Varför en miniatyr Visa fall kanske du frågar? Bra sprungit denna idé att tänka när vi ombads att tänka på ett projekt som vi ville göra under en Fablab kurs jag fö...

USB blixt driva fall med Sugru

plädera nya anpassade för din USB blixt driva.Steg 1: Samla material Samlas material som behövs. 1 flash Drive, 1 eller flera förpackningar med Sugru.Steg 2: Ta bort fallet Detta steg är valfritt. Ta bort den befintliga blixt driva fallet.Steg 3: Til...

Hur man gör 9v batteri fall med en switch

Steg 1: Saker du behöver PARTS:-1) 9v kontakten och batteri2) plastlåda (jag använde en Gem box)3) StängVERKTYG:-löder, stång och trådlimpistolfräs eller knivsamlareWire strippaSteg 2: Skär rutan nu du har klippt en kvadrat i 1 hörnet av rutan och se...

DIY med levande ljus skalle hängande ljuskrona, Halloween prop

i detta instructable jag lär du dig att bygga din egen läskiga Halloween kristallkronor till mycket låg kostnad genom att utnyttja material ligger runt ditt hus och dollarn lagra dekorationer / material.Steg 1: Samla material Materials needed:4 $1 do...

Smycken/presentask av trä med levande gångjärn

Hi det! Som jag sa nyligen när publicera min föregående foto Instructable, vi älskar bokstäver: Scrabble trä (bambu) brosch, jag har avslutat design (och fabbing) av en git låda för min mosters födelsedag.Här är materialet som behövs:ett ark med vita...

Staplade plexiglas inhägnad fall med OpenSCAD

det började häromdagen när jag var tvungen att stanna hemma med mina barn på en skoldag snö. Kändes som halva grannskapet hamnade på vårt hus! Hur som helst, var en riktigt bra ursäkt för min att lära sig något nytt denna dag.Detta instructable visar...