Omarbetad: byrå till Audio Hi Fidetta är min allra första instructable. Jag hoppas du gillar det! Jag skulle verkligen uppskatta om du kunde bedöma det, och kommentarer skulle verkligen hjälpa mig att förbättra framtida instructables - tack!

En dag som jag kämpar med min lowboy till frige en av dess lådor (en kamp som jag har kämpat för en bra 6 år, trots soaping av löpare etc.), beslöt jag det var dags att re-syfte det! Jag behövde en sund skrivbord so...maybe detta var dess verkliga öde!

Jag tog inte så många bilder som jag borde, men jag tänkte att det finns så många kreativa människor på denna webbplats att jag hoppas det ger dig andra idéer.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Återskapa en byrå till en snazzy Entertainment Center

vi plockade upp en övergivna dresser på en lagringsplats, någon beslutat att de inte behöver det, och jag ville att rädda några av de finare bitarna av "trä" från den. När vi flyttade, slutade vi att sätta vår TV på det och fylla lådor med filme...

Förvandla din Raspberry Pi till en trådlös bärbar Bluetooth Audio System A2DP

Howdy folks! Jag hade idén att förvandla min Raspberry Pi till något som slår av Dre portable audio system hittar du här:http://www.beatsbydre.com/Speakers/Beatbox-Portable-USB/Beatbox-Portable-USB, default,pd.htmlDet är en cool produkt, inte få mig...

Hur till hardwire en discokula motor kontrolleras av en extern växel!

Någonsin hade en tid med en ackumulatorn driv discokula motor, där man var tvungen att nå upp och fumla för växeln?Dessa tider är över!Nivå: nybörjareVARNING! OM DU GÖR DETTA FELAKTIGT, KOMMER ATT BRYTA DIN MOTOR! FÖRSÖK INTE OM DU ÄR OERFAREN!!!Steg...

Sync Digital ljud till din 16mm Film projektor

i detta instructable jag ska visa dig hur du ändrar en projektor Elmo 16-CL att mata sync pulser. Dessa pulser övervakas av fri programvara jag gjort ("Film-O-synkronisering) som spelar upp en ljudfil i synk med projektorn.Traditionellt, måste 16mm f...

Curbside till sängkanten Dresser Rehab

Min minsta tjej sker med tröjor och shorts... hon bara vill bära klänningar längre och hennes garderob är låst eftersom hon kunde gå eftersom den rymmer alla grejer som var en gång i min man grotta innan man grottan förvandlats till en rosa & lila pl...

Hur du ansluter en Sensor med Audio Input och Output

en sensor är en av en grundläggande komponent för att fånga fysiska miljön. Du kan få förändringen av ljus med en CDS fotocell, kan du mäta utrymmet med en distansera sensor och du kan fånga din rörelse med en accelerometer.Det finns redan flera sätt...

LJUD till MODULERANDE SPELENHETEN LJUSRAMPEN

Denna Instrunctable är att visa dig hur man gör en ljud till ljus modulerande spelenheten rack. Detta ljus system kan få hugat upp till en XBOX 360 (som min) Playstation 3, Zune, Ipod... oavsett.Delar:1 12 tum av 24 tum fluorescerande plexiglas 1/4 t...

3D Stereo Audio Spectrum Visualizer

I en av våra tidigare instructables, byggde vi en Arduino baserade Audio Spectrum Visualizer med våra bi-color LED Matrix moduler för visning. Du kan kolla upp det påFör några månader sedan, designat vi jolliCube, en 8 x 8 x 8 LED cube. Vi är mycket...

Hur till redigera Video ramar

jag tänkte på bacon häromdagen och hur det finns inget som bacon att lägga smak till liv, och som fick mig att tänka på Bibeln vers "du är saltet av jorden." Så ville jag göra en video för att illustrera poängen. Jag råkade ha en kort video av e...

Hur till vända gamla VHS Casette band till datorn volym Controller

jag älskar återvinning gamla grejer och förvandla dem till en användbar enheter såsom gamla VHS Casette band till volym controller och i detta projekt jag ska visa dig hur.Steg 1: material...-Casette videoband-Vu-Meter-Repade CD-5K Potentiometer-Bit...

Konvertera text till ljud anteckningar

denna instuctable visar dig hur du konverterar text till ljud anteckningarSteg 1: Steg 1: öppna Notepad gå till start-menyn och öppna notepadSteg 2: Steg 2: kopiera och klistra in koden nedan Dim msg, sapiMSG = InputBox ("Ange din text för omvandling...

Lysdioder sync till musik (med bilder av min awesome dator fall mod)

jag avslutar upp min Datorbord jag har jobbat på och en av de sista justeringarna är att lysdioder sync till högtalarna. Jag har några bilder på min dator också. Detta projekt tog mig ca 15 minuter och var gratis eftersom jag hade de delar liggandes....

Ultimate guide till lysdioder

Hi. Jag är hund digger.Jag kommer att visa dig alla konster och knep och alla detaljer om lysdioder. Detta har tagit mig lång tid att göra.Lysdioder. De är awesome! De är grundläggande för livet idag. De används överallt och du kan få dem nästan över...

Att lägga till CV insatsvaror till Auduino granulat synth

När jag först fick till Arduino gick jag sett för ljud projekt. En av de första sakerna jag byggde var TobaTobias' Auduino granulat synth. Jag var så imponerad jag byggt en permanent enhet i en kraftig kapsling och införlivas med det min tillfälliga...

Ansluta en Ipod eller Iphone till min 2003 Prius

Detta är min första Instructable, och beskriver hur jag anslutit min Ipod till min 2003 Prius. Den information och de alternativ som jag hittade bör hjälpa andra lägga till MP3-ljud i någon bil. Jag kommer presentera flera lösningar, tillsammans med...

Raspberry Pi trådlös Bluetooth Audio FM radiosändare

Använd din raspberry pi att trådlöst strömma musik direkt från telefonen till din radio! Fantastiskt att få musik till bilstereon.Detta instructable bygger på information från två andra instructables, och fyller i luckorna att få dem att fungera till...

Förvandla ett tangentbord till en Raspberry Pi fall för runt $20 eller mindre.

Min första publicerade instructable. Jag ville ha en täckmantel för min RPi, men vill inte spendera mycket för att få en. Jag minns att jag såg en online och tänkte jag kunde göra något liknande detta: http://www.howtogeek.com/121814/turning-a-keyboa...

Förvandla en IKEA tidningen fil till en högtalare

I ett försök att minska röran runt mitt hus, fik jag befria för en massa gamla tidningar jag hade sparat. Som lämnade mig med ett antal Knuff tidningen filer från Ikea. Stirrade på de tomma filerna en dag, insåg jag att botten av filerna såg ut för a...

Hur man gör en ipod till bil högtalare jack

en vän till mig bad mig om att få en ljudutgång för att spela hans ipod med bilens högtalare. Då tänkte jag varför köpa en? Eftersom du kan göra en av dina gamla hörlurar!Steg 1: Vad du behöver 1. två par gamla hörlurar2. lödkolv3. isolerande tejp4....