Omvandla Bar skrivbordBor i en liten lägenhet innebär att behöva göra ett val: skrivbord eller bar? Du kan ha både med Transforming baren / skrivbord!

Konstruktionen omfattar en kork med bakomliggande vägg på baksidan av skrivbordet som pivots på trä pluggen inlägg på sidorna av bordet. Helt enkelt dra skrivbordet från väggen, vik ner den baksida väggen, och det blir en bar med sittplatser för 3 på pallar. Ett tråg på baksidan av skrivbordet (dold av baren top när det är ner) har plats för 20 + flaskor, en hylla för bar slitage och en infälld vrå för en is hink eller skärbräda.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Trosskydd

bekväma underkläder är stor, men inte alltid de mest attraktiva. Lösningen på farmor trosor? Trosskydd! För dem som är fångad i en situation där din farmor trosor kommer inte att klippa det, helt enkelt riva bort en del för din önskat klipp.Hur till...

Hängande Desk Organizer korg

jag hittade detta skrivbord organisk på en loppmarknad för 25 cent! Eftersom jag behövde fler hyllor i mitt rum beslutat jag att förvandla det till en hängande korg genom att täcka den med tyg. Detta är en super enkel och billig projekt som ser bra u...

Stående skrivbord omvandling plattform

jag har fått verkligen in i tanken på att ha en stående skrivbord nyligen (som oftast till lägre ryggsmärtor orsakas av dålig hållning), men jag har ett skrivbord som jag verkligen älskar och ville inte göra något bestående som kan strula. Min lösnin...

Omvandla en gammal skrivbord för en hobby/craft skrivbord

på jobbet jag hittade denna gamla skrivbord som har strukits eftersom det hade en saknas nederkant ben. Jag tog hem där jag klippte det andra benet även, med den andra sidan och jag la hjul att flytta runt i min källare. Senare jag kommer att flytta...

Lätt trevlig och bekväm stol för skrivbord eller bara sitta.

Har du någonsin varit trötta av att sitta i en stol som gör ont. Detta instructable berättar du hur man gör en enkel bekväm stol.DELAR SOM BEHÖVSplast stol [ingen metall stolar du kan skada dig själv av dem]2 kuddar storlek är inte för stor om du int...

Gammal stil pall skrivbord

Några gånger sedan, bestämde jag mig att det var dags för mig att ha min egen "handgjorda" skrivbord. Jag har precis flyttat till en större lägenhet så platsen var stor nog för en futur "morfar desk". OK jag är bara 28 men... min grand...

Göra en ett skrivbord om elektronik Lab (i en liten plats, för nybörjare)

Levande utan garderober och utan ett arbetsrum är inte lätt, tycker verkligen inte att jag har ett litet rum. Vi har en helg hus, som jag besöker ofta eftersom jag har en hel elektronik lab där (med Arduino stationer och många fler), men här hemma i...

Omvandla Workbench & lagring

Min flickvän är en konstnär och har varit oändligt tålamod med det faktum att våra tidigare levande situationer har hindrat henne från att ha en trevlig och funktionell studio utrymme hemma. Vi köpte ett hus tidigare i år vilket innebar att vi var in...

Ge de gamla skrivbord stolar nytt liv!

När vi flyttade in i vårt nya hus, min pojkvän och jag gjorde det högsta prioritet att ge oss en studio utrymme där vi kan arbeta med projekt på vår fritid. Vi båda letar alltid efter nya innovativa sätt att få exakt vad vi vill använda så lite penga...

$38 justerbar stående skrivbord konvertering

jag nyligen bytte till en stående skrivbord på jobbet och använt en uppsättning prisvärda och enkla skruv uttagen för att höja mitt skrivbord till rätt höjd. Fullt justerbar från 11" till 17 3/4", dessa pallbockar kommer att ta upp några vanliga...

Ständiga skrivbord för ingenjörer

Jag bestämde mig stående skrivbord. Titta runt, blev det uppenbart att jag inte skulle kunna köpa vad jag ville - jag kunde inte ens hitta någon instructables som kom nära. Så jag bestämde mig att designa och bygga min egen, och dokumentet här för an...

Schiavello justerbar Stand-up skrivbord konvertering

ett superenkelt sätt att omvandla alla justerbart skrivbord till ett stående skrivbord!Grunden för denna konvertering är att göra två box ramar av stud timmer, skruva skrivbord topp från ramen och sedan infoga box bildrutorna mellan skrivbordet och r...

Tre-bord skrivbord

Utan att behöva köpa ett nytt skrivbord när du kan omvandla oönskade möbler till ett unikt skrivbord som är anpassad för dina behov. Denna handledning visar hur jag tog tre tabeller och skapat en en-av-en-slag skrivbord, för kontoret, som ger gott om...

DIY avlysningen post skrivbord ben

Att leva med en katt har inneburit att jag alltid har haft en inte så attraktiv avlysningen post runt min lägenhet. Inte bara är de inte vacker för att titta på, men de ta upp värdefulla utrymme också. Så kom jag upp med idén att omvandla benen på mi...

Enkla Stand-up skrivbord

detta Instructable omfattar byggandet av en enkel stand-up skrivbord, baseras på formatmallen avfallssnål konstruktion av aeray's bokhyllor. Jag älskar denna enkla stil av konstruktion och var mycket nöjd med hur lätt det var att använda den till att...

OPESK: Parametriska skrivbord

Detta projekt använder en plug-in, Rhinoceros heter gräshoppa, för att skapa parametriska skrivbord, som kan omvandlas till olika former, helt enkelt genom att redigera ett Fyllningsalternativ. Filen kan exporteras för tillverkning i en CNC Router ma...

Vit van husbil omvandling

Denna husbil omvandling är mycket enkelt. Vår plan var att köpa en van, konvertera det och sedan köra runt om i Europa under sommaren på en förlängd semester. Vi planerade bara på med van att sova i och lagra våra saker. Vi gjorde inga försök att iso...

Duct Tape skrivbord arrangören filen

Hur man gör en cool arrangören fil för ditt skrivbord som har alla dina bitar och bobs på ett ställe! Jättelätt att göra, och jag önskar jag hade några coola färger och mönster av silvertejp, men jag har bara grå och svart. Njut!Steg 1: Vad du behöve...

15 minuters hängande skrivbord

så, i maj förra året jag bara umgås hemma medan jag väntade på min praktik startdatum att komma. Jag hade ungefär två veckor av driftstopp efter skolan var slut och bodde med min mamma, vilket betyder att jag inte längre hade tillgång till den löjlig...