Omvandla en gammal skrivbord för en hobby/craft skrivbordpå jobbet jag hittade denna gamla skrivbord som har strukits eftersom det hade en saknas nederkant ben. Jag tog hem där jag klippte det andra benet även, med den andra sidan och jag la hjul att flytta runt i min källare. Senare jag kommer att flytta alla mina verktyg och förnödenheter för min elektronik hobby och jag kommer att börja arbeta på vissa saker snart.
Relaterade Ämnen

"Lite" Hobby/Crafting Vise

ibland när att göra eller fästande något du önskar du hade något att hålla objektet. Inte bara en "3: e hand" (även om de är händig), något mer stabilt.Jag kom upp med detta. Tänk med mig eftersom detta är min 1: a Instructable.När min vänner LC...

Återställa en gammal skrivbord med en ny laminat yta

Jag hade en gammal Ikea skrivbord med en djupt cherry finish, vilket även mycket starka och servas lagt alldeles för mycket färg till mitt redan röd/brun kontor. Att veta att försöka måla det skulle vara en enda röra och förmodligen inte resultera i...

Omvandla en gammal bärbar dator till en MP3-spelare

dessa instruktioner (min första, så vara trevligt) visar dig hur jag förändrat en gammal laptop med ett brutet avskärmer (vita remsor på skärmen) till en design MP3 spelare.Steg 1: Öppna den bärbara datorn Det första du behöver är en bärbar dator.Jag...

Omvandla en gammal lampa i en vacker pingvin

i den här artikeln kommer vi att skapa en vacker pingvin med en gammal lampa.Steg 1: Material1 - koppartråd2 - bläck3 - borste4 - tångSteg 2: Bas Med koppartråd och tång, bygga en bas med formatet på bilder och justera lampanSteg 3: Pingvinen Med sva...

Återställa och omvandla en gammal cykel till en snygg Fixie

Lite medan tillbaka bestämde jag mig för jag ville ha en Fixie / enda hastighet cykel för att se vad all uppståndelse var om. Jag ville ha en bättre träning medan ridning, och kunde inte ställa ut självkontroll på en normal cykel med bara en växel.Ri...

Omvandla en gammal PC-låda till en mini-indoor växa system. Transformar la caja de un viejo PC FN sistema mini-inomhus de cultivo.

--English:Material:1 x gamla dator box (liknande utrymme kan användas)2 x pc fans 8 cm och 12v.3 x energisparande glödlampor 23w CFL (två vita ljus "Kall", en gul lampa "Caliente") (LED strips kan användas eller annan belysning)tråd oc...

Omvandla en gammal mobil till en Steampunk Deskphone

ett par månader sedan fick jag ett headset från en vintage telefon som en gåva.Första tanken var att koppla telefonen till min Android-telefon och använda den där.För att ta reda på vad kvalitet är möjligt med ett headset köpte jag en Nokia handsfree...

Fantastiska Distressed Lego skrivbord: Hur till

jag uppdaterade denna gamla skrivbord för min son att använda. Han älskar att leka med sin duplos på den. Det finns massa lagring, samt extra utrymme att göra konstverk.Det är ett ganska enkelt projekt, även om plågsamma möbler kan vara tidskrävande....

Schiavello justerbar Stand-up skrivbord konvertering

ett superenkelt sätt att omvandla alla justerbart skrivbord till ett stående skrivbord!Grunden för denna konvertering är att göra två box ramar av stud timmer, skruva skrivbord topp från ramen och sedan infoga box bildrutorna mellan skrivbordet och r...

"SOUNDESK" ett skrivbord med inbyggd subwoofer, förstärkare och högtalare

Hej finns mitt namn KirilJag är en grafisk formgivare och jag lik till har en trevlig arbetsplats. Problemet var att jag inte hade ett skrivbord för alla min hårdvara, så jag hade en idé och...Steg 1: Köpa en gammal skrivbordJag köpte en gammal skriv...

Enkla billiga skrivbord/bord

Detta är en modifierad version av skrivbordet från Ana vita hemsida. Linje med min upcycled tema, byggdes detta projekt från toppen av en gammal skrivbord. Om du föredrar, kan toppen göras från 2x12s. Jag har också tagit en snabb video av bygger till...

Bygga en Smartphone projektor med en skokartong

Visste du att du kan omvandla en gammal skokartong och vissa kontorsmaterial till en Smartphone projektor? Ja kan du! Det är en rolig, enkel och lätt fysik experiment som du kan göra hemma. Lära sig och observera hur ljuset.Projektet har varit runt p...

Folding hylla

Hej alla!I denna kompatibel ska jag visa dig hur man gör en vikbar hylla.Det är i grunden gjord av några lister av trä som oftast bo horisontellt som en normal hylla, och när du behöver, kan vara roterad 90 ° vertikalt. Detta av två skäl: för det för...

3D POV Clock from a HDD

I detta Instructable kommer vi att omvandla en gammal hårddisk till en 3D persistens av Vision klocka.POV klockor använder en enkel metod för att Visa tid på ett riktigt snyggt sätt. En POV klocka snurrar en uppsättning av lysdioder riktigt snabbt, v...

Gör en USB-NES Controller

denna tutorial kombinerar en ursprungliga NES controller, USB-tangentbord, tråd och takt växlar till en USB NES controller lämplig för använda med NES och arcade emulatorer. Den grundläggande idén är att den tangentbord controller-enheten är installe...

Verksamheten ombord

Omvandla en gammal, sliten eller skadad kork ombord till något nytt och roligt.Steg 1: Förbered din kork styrelseJag råkade ha en skadad kork styrelse som min son förvanskats under en episod som var min inspiration att hitta ett sätt att "fixa"...

Bygga en billig hockey tabell

det är min favorit hem spelet. Vanligtvis tror människor, en hockey tabell är dyrt. Men nu jag visa dig hur man gör en billig hockey bord och njuta av från den.Med en gammal tabell, kan du göra detta hockey bord mindre sedan 10$.Om du inte kan gå til...

FPV Internet kontrollerad leksak grävmaskin

Målet var att omvandla en gammal och trasig RC toy grävmaskin till en första Person vy kontrolleras via internet en.Försöker att återanvända så mycket som möjligt, och involvera barnen i processen.Styrs från en webbläsare från valfri plats i världen...

Bygga mitt Evolution bord ur skrot!

Jag tog en hög med vänster över material, lagt till några gängade stav och nötter, och gjorde denna unique(!) tabellDet är lätt att kopiera vad jag gjorde, men bättre att använda den som inspiration för att använda vilka material du har runtEn gratis...