Omvandla Pool Cue restenså som mina anhängare kanske vet, jag får mer till att spela pool (två lite ' ibles i krita hållare, länkar längst ned ok sidan). Så i denna anda som jag har tänkt kanske största stickrepliken vila trott! Jag presentera omvandla cue resten. Det fälls upp kompakt, att passa i cue fall och används på bar bord för att hålla din kö när inte i använda. Detta är min egen ursprungliga design.

Vänligen rösta,

favorit, följa och de flesta viktigare bygga!

En video av det i handling kan hittas här:

http://youtu.be/jo8ql5KfYGg

Andra instructables jag refererade tidigare på krita innehavare kan hittas:

Och

Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en lap steel-gitarr ur en pool cue fall

jag gjorde denna tre stränginstrument, elektrisk lap steel gitarr från en gammal pool cue ärende jag köpte på en op-butik. Ljudet är ganska rå, som typ av passar hela rökig, krasslig pool hall känslan av det. Plus, när du är klar spelning för pengar...

Göra en pool cue

Gör din egen pool cue användning av trä med grundläggande verktyg såsom filer, och knivar. Piant du cue med spray smärta i en cool attraktivt mönster....

Saber Cue

i detta instructable jag ska visa hur man gör ett uppladdningsbart batteri drivna pool cue som lyser, lyser och har också en laserpekare inne i det att hjälpa sikta.Steg 1: Https://youtu.be/giUO06lR9uc https:youtu.be/giUO06IR9ucSteg 2: leveranser 1....

Tillverka en Pocket biljardbord (Pool) mekanisk bro

lösa livets små problem med hem digital fabrikation.En favorit är förflutna tid av min vackra fru att spela biljard. Men tillsammans med att vara kort resning har hon också korta armar för den hela tabellen skott. Många platser antingen inte har en "...

DIY pool pinne och slår bollen fallet

medan min biljardbord genomgår reparationer jag fortfarande gillar att komma ut och gå och leka på lokala biljardhall. Jag kan lätt ta min fina kö till biljardhall men hur tar bollarna med dig? Jag vet att det är lite ur det vanliga att vilja ta boll...

Turks huvud förlovningsring

När jag beslutade att fråga min fru att gifta mig, började jag leta efter den perfekta ringen. Min syster pekade mig till http://www.goldenknots.com/. Ringarna presenterat det är Turks huvud knop gjorts av Loren Damewood. De är vackra men jag ville h...

3D tryckt flipperspel

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)Pinball är ett häftigt, roligt spel att spela som tyvärr inte riktigt lika populärt som det en gång var. Detta instructable kommer...

Space Invasion av utomjordingar Penny Arcade

Jag har länge haft en fascination för något mekaniskt, särskilt gammaldags vintage Penny Arcades. Jag minns första gången jag såg en gammaldags Penny Arcade, det var i en av butikerna längs Storgatan i Disney World. Tråkigt nog denna Penny arcade stä...

Skum Predator Mask

Att ha gjort plasma caster och Bio hjälm, ville jag nästa en full (och realistisk) Predator mask. Normalt sätt som detta görs är att skulptera i lera, ta en form av skulptera och sedan kastade i latex. Detta kräver utrymme (som jag inte har), skickli...

Mr Peanut

skapat av hönsnät, mache, papper lera, epoxispackel och massor av tejp.Steg 1: Hitta en form En av de svåraste delarna tar tid att få den grundläggande formen för Mr Peanut.Steg 2: Skapa en käpp jag antar att du kunde använda köpta käpp, men det är k...

Hur man "Gör Toledo" i 30 dagar (eller mindre)

är du planerar att besöka området Toledo och behöver några idéer för saker att göra? Tja, är du i tur! Vi har 60 underbara förslag för dig.I detta Instructable, hittar du bilder och Detaljer om olika aktiviteter som har alla testats och njöt av Bill...

DIY Monopods

Om du gillade denna I'ble, snälla rösta på mig. Om du inte, fan, tar jag fortfarande din röst. :)Giveaway har varit tanke-away. Vänligen håll ögonen öppna för framtida Instructables till mig för mer giveaways.I detta Instructable, jag kommer att ge e...

Snooker med gänget

jag köpte denna Scooby-Doo och gänget kit ungefär fem år sedan. Nyligen presenterades jag med denna miniatyr biljard, som har nästan samma utbud skala av tecken (var och en är cirka 4 inches tall). Omedelbart, beslöt jag att skapa en stunds koppla av...

Vira egna klubbor

detta är min första Instructable. Det lär du dig att göra dina egna klubbor marimba eller vibrafon.Steg 1: material - Axeln - detta bör göras av antingen björk, lönn eller rotting vill du axlar som proffsen använder. Ganska mycket alla slags trä komm...

Redneck samling: paracord förbättrad camping tillbehör

Detta är mer av en presentation av vad jag gjort denna vecka för en camping resa jag kommer att gå på, än en steg för steg om hur man gör alla dessa saker. De flesta av dessa projekt har sin egen instructable och jag ska länka till dem och Visa de mi...

Vevaxel lampa

precis som i min andra Instructable, jag fann mig själv med en tre cylinder 75 hp Evinrude båt motor vevaxel och en önskan att göra något av den ska matcha min bubblegum stand. Som ni kanske märker på bilderna, hade denna motor dött av naturliga orsa...

Enkel effektiv mus Catcher

Varje katt ägare med en entusiastisk jägare vet ljudet - det mew (vanligen i de fåniga timmarna av natten) vilket betyder "Jag har något för dig - och det är en livlig en. Låt oss spela!" Denna enhet gör fånga att små finfina sak som kör löst ru...

Trä Golf Putter

vad kan jag göra för att kombinera min kärlek till golf med min kärlek av trä? Varför göra trä golfklubbar naturligtvis! Detta instructable visar ett snabbt och enkelt sätt att göra viktigaste i varje golfares bag, puttern.Steg 1: Att få leveranser t...

Lindade hammare handtag

Jag köpte en billig hammare och ville ha ett finare grepp än den nakna trä. Funderar på hur trevligt en linne radbruten pool cue känns, beslutade jag att prova inslagning detta handtag i bomull sträng.De enda verktyg jag använde var en kniv, ett par...