Orange mint sugar scrubHär är en stor, lätt att göra skrubba för att exfoliera, och lämnar en stor mjuk känsla på huden.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lavendel Sugar Scrub

Hej! Jag är Maverick12 och efter en lång dag på jobbet jag söker enkel avkoppling på kvällen.Detta är en lätt sugar scrub som är bra för mina händer. Sugar exfolierar huden, tar bort döda hudceller lämnar händerna mjuka och släta. Jag hoppas du njuta...

Enkla men gudomliga sugar scrub

Exfoliering är en viktig del av många av våra grooming regimer, men vissa exfoliators är inte precis bra för oss- eller vår miljö. Mikrokulor har drabbat nyheten som en potentiell risk för marina ekosystem som orsakar problem för vatten reningsverk....

Grönt te Sugar Scrub

http://www.savynaturalista.com/2013/09/04/green-tea-sugar-scrub/Lätt grönt te sugar scrub med alla fördelar i grönt te och endast tre ingredienser. Lägg eteriska oljor för en trevlig arom...

Hur man gör en Sugar Scrub

jag älskar polymerlera... utom när det är i mina fingrar, och oavsett hur många gånger jag tvätta dem, det inte går bort. Det blir mellan åsar av fingrarna och stannar där... tills du rör vit lera, naturligtvis. Då lämnar du glatt och fläckar din vit...

Kroppen & Lip Sugar Scrub

Lätt återfuktande och exfolierande body och läpp socker skrubba.Steg 1: Vad du behöver ** SE ovan för full tutorial **Material:SugarKokosoljaEterisk olja (för att förstora)Små och stora behållareHonungClementineMäta skedarSteg 2: Bodyscrub 2 koppar s...

Citrus och Mint Foot Scrub

I detta Instructable jag kommer att visa dig hur du skapar en välgörande salt scrub som inte bara kan användas på fötterna, men det kan också användas på torra områden av huden som behöver lite omsorg och uppmärksamhet.Eftersom detta är min första in...

Cookie deg Sugar Scrub

gör dina händer (och kroppen) luktar läckra cookie deg samtidigt också göra dem super mjuk.Steg 1: Cookie deg Essentials Ingredienser för denna scrub är i princip samma som en faktisk cookie recept, minus mjöl och eggs.*Göra ~ 6 oz av scrub behöver d...

Lätt gåvor: SALT & SUGAR SCRUB!

Ett par dagar sedan min kusin gav min mamma, ett tropiskt bad scrub. Att vara min udda själv, jag läste ingredienserna för att hitta även om det fanns många oigenkännlig ord, det fanns också många gemensamma ord.Jag forskat lite och jag tog bitar av...

DIY Rose Lip sugar scrub för mjuk, rosa & kissable läppar – hem rättsmedel

Hej stötarna.. .today jag kommer att visa dig hur man får mjuka, ljuvliga och rosa läppar med enkla ingredienser lip scrub. Alla ingredienser ska vara lätt tillgängliga hemma.att göra din egen personliga skönhet hygienprodukter är alltid ett bästa sä...

DIY Sweet Mint Body Scrub

allt du behöver är lite farinsocker, honung, olivolja och några söta myntablad (eller någon mynta eller doft i allmänhet som du väljer.)För användning på händer, fötter, armbågar, etc.Visste du att mynta är ett bra insektsmedel också?Myntverket har m...

Holiday socker Scrubs

Om du är en av dem (som mig) som väntar alla år för semester (som mig) och tänka inte lyssnar på din jul-spellista (jag älskar min) en liten bit på den tidiga sidan (slutet av oktober), jag stöder er 100%. Enligt min mening är det inget fel med prepp...

Lavendel och Rose honung Scrub

Hej momoluvers, det är momo och i dag jag kommer att visa dig hur man gör detta supercool och ganska lätt sugar scrub (honung scrub). Denna scrub exfolierar huden och lämnar den mjuk och smidig. För fötter, händer och kropp, här skrubba gör den perfe...

Helt enkelt smarriga Sockertopp Foot Scrub

ingredienser:PolkagrisarKokosolja *Utrustning:En skål och en sked för att blandaMätning av kopparNågot att krossa godisEn burk för förvaring* Du kan ersätta någon olja du för kokosolja, såsom oliv- eller mandelolja.Steg 1: Krossa polkagrisar jag börj...

Farinsocker vanilj Body Scrub recept

DIY farinsocker & vanilj Body Scrub receptEn FiberArtsy handledningFörra veckan delade jag med dig min super mumsig Citron Sugar Scrub receptoch jag lovade er farinsocker & vanilj Body Scrub så här är det. Här skrubba inte bara exfolierar huden me...

DIY farinsocker + kaffe Body Scrub

dag ska jag visa dig hur du gör din egen lyxiga kropp skrubba hemma! Det är billigt att göra, kul och känns fantastiskt :) Jag visar i min instructable hur jag gjorde en sats och några in en gåva på flaska. NJUT!Steg 1: Samla ingredienser och verktyg...

Mandel Mochachino Body Scrub

innan du ner din första kopp java, vakna upp huden med en energigivande kaffe sugar scrub! Du kommer att njuta av choklad-kaffe doften medan sockret tar bort gamla hudceller, koffein minskar rodnad och oljor återfuktar och mjukar upp huden.De flesta...

Kanel-virvel kaffe Scrub

om du någonsin för en snabb gåva, då har jag den perfekta en för dig att vända sig till. Kanel-virvel kaffe Scrub! Alla älskar hemlagad gåvor och med framgången med förra årets Candy Cane Sugar Scrub, beslöt jag att gåva en annan bad-tid goody detta...

DIY Matcha Scrub & choklad mjölk bad

Behaga ursäkta den tafatt julmusik. Detta var en video som jag gjorde på semester, och dessa är gåvor som jag gav min familj till jul! Min mamma älskade absolut skrubba och jag svär vid mjölk badet. Mmmm Chocolaty! Videon visar hur du sätter detta ti...

Skafferi Raid: Gör din egen fuktgivande socker skrubba

göra din egen socker skrubba med ingredienser du har hemma. Du styr ingredienser och kan anpassa det utifrån egna preferenser och/eller tillgängligt material. Inte bara gör det exfoliera men det lämnar huden silkeslen mjuk. Aldrig betala höga priser...