Organisera ett rörigt skrivbordHej alla, det är Momo. Jag har inte gjort instructables ett tag eftersom jag har varit väldigt mycket sjuk. Hur som helst, är idag jag tillbaka och jag kommer att Visa y'all det bästa sättet att ta itu med ett rörigt skrivbord. Jag har inte rensade mitt skrivbord i minst 3 år och jag var redo att omorganisera eftersom när saker ser bättre, du känner dig bättre.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Ett ark Plywood skrivbord

"무한상상실" [Muhansangsangsil] (ordagrann översättning: "Oändliga fantasi Lab"...) är ett gemensamt namn för statligt ägd makerspaces i Sydkorea. Jag brukade arbeta i en på Gwacheon National Science Museum som en maker-in-residence.Labbet...

Organisera ett orimligt antal broderier floss färger

DMC, den mest lättillgängliga broderi floss i min del av USA, finns i över 400 färger. Om du använder eller publicera mönster, du kan lägga din hand på särskilda färger. Om du sömnad gratis, du kan hitta alla dina gröna eller rosa eller vad andra fär...

Gräva ut: det låg Stress sättet att rena skrivbord

Vi arbetar från hem - vilket är bra, på grund av flexibel arbetstid, ingen pendla, enkel tillgång till kylskåp och allmänna effektiviteten av att få saker gjort. Det är inte så stort, ibland, när det gäller att vistas organiserade. Saker tenderar att...

MoDeO - modulära skrivbord organisk

"nästan varje människa som utvecklar en idé, fungerar det fram till den punkt där det ser omöjligt, och han blir avskräckta. Det är inte platsen att bli avskräckta."– Thomas EdisonEn idé kommer oftast upp när det finns ett problem: ett rörigt sk...

Skalle Crawler skrivbord Pal

jag frågade min 4 år gamla dotter att rita mig en "monster" bild och jag skulle försöka 3D skiss det och sedan 3D skriva ut den för henne... På något sätt slutade vi med denna sak efter 3 olika och mycket abstrakt krita ritningar. För att ge det...

::: Visa ditt utrymme tillträde::: inte en direkt instructable.

Min mamma skulle vara rasande om hon såg denna röra.Det finns en förklaring till uppenbara smutsiga studentrum. Jag lever efter citatet av:"Om ett rörigt skrivbord tecknar en rörig sinne, vad, då är ett tomt skrivbord ett tecken?"--Albert Einste...

Verkstaden planerare/arbetsbänk extention.

För detta instructable jag ville visa några av mina kunskaper i att använda gamla grejer eller matrester för att göra något riktigt nyttigt för min (stökigt) verkstad. (jag gillar det rörigt, som Einstein sa, om ett rörigt skrivbord är ett tecken på...

Papercraft arrangör

Har du någonsin varit sittande vid ett rörigt skrivbord och ville göra papercraft eller origami men du kunde inte eftersom det skulle bara göra röran större?Här är den perfekta lösningen på ditt problem.Allt du behöver är dina verktyg som du vanligtv...

Återanvända från ett skrivbord till en hylla!

jag återanvändas mitt skrivbord som jag använde till en hylla.Jag skär ett långt skrivbord om du vill ändra en layout av möbler i mitt rum.Jag gjorde en hylla av tall-woodboard som återstod.Hyllan travar en ombord på en ram av järn.Det är viktigt att...

Skrot till Craft - kompakt Craft skrivbord Oraganized

En ohanterad hörn i en annars snygg rum idioter alltid ögonen, oavsett om det är på kontoret eller hemma. Mer ofta vi bara gå förbi det smutsiga ser, överfulla område tänker en dag ordnar vi det också. Samma sak hände med mitt hantverk område. Jag hö...

Hörn skrivbord med en gamla och slitna möbler

Välkommen till.För att göra detta hörn skrivbord gjort mig en massa sakerDetta är min första tutorial så tänk med oss med tanke på att min engelska inte är braför det förstaMin 4-åriga dotter har inte ett skrivbord för din datorför det andraOrganiser...

MER NOMAD möbler: Folding skrivbord

hur man läser detta Instructable: (A) läsa titlarna introduktion #1 och introduktion #2. (B) välja #1 eller #2 att läsa i sin helhet, beroende på din lokala förhållanden. (C) eller läsa dem båda. (D) Fortsätt till steg 1.Introduktion # 1 för läsare m...

LEGO skrivbord bokhylla

Mitt skrivbord är oftast rörigt som de flesta skrivbord är, böcker, bärbara datorer och alla möjliga små saker börjar hopa sig och allt blir en enda röra, speciellt när du behöver allt som är på botten av högen.Jag har inte utrymme för en bokhylla nä...

Tips till ren din skrivbord

jag kommer att visa dig hur du rengör ditt skrivbord och några tips så allt du behöver är en enorm rörigt skrivbord!PS. vet jag att allas skrivbord blir smutsig på en punkt i ditt liv! ;) :)Steg 1: Steg ett Så det första du behöver är organisationen...

Skapa en anpassad skrivbord fläkt / laptop cooler!

Welcome to my first Instructable. Jag har haft denna idé under en längre tid men äntligen fick motivation att sätta min idé i produktionen.Först vill jag ge en liten tillbaka historia / problem. Jag har en Dell XPS laptop som blir varm, riktigt varm....

DIY glödande bubbla ljus - hur gör din egen futuristiska skrivbord ljus!

Vänligen rösta för mig i den "göra det flytta tävling!" Känn dig fri att klicka på "Rösta!" i det övre högra hörnet om du gillade detta Instructable!I denna video, kommer vi att bygga en en av ett slag futuristiska skrivbord ljus. Inte...

Treadmill Desk till slut alla löpband skrivbord

Sitter den nya rökningen? Studier har visat en stillasittande livsstil ökar dina chanser att cancer, diabetes, fetma och mycket mer. Även får i träningen halv timme efter arbete inte kommer att spara dig om du har suttit vid datorn hela dagen. Så med...

Stående träd skrivbord

min PhD forskning handlar om att använda uträkning i naturen, men oftast mina projekt är inte så enkelt som detta...Här är tanken: bandet en laptop stå vid ett träd. Blammo! Det är det!Varför?Tja alla (speciellt runt instructables) alltid talar om hu...

Täcka en vanlig, tråkig skrivbord med ingen annan än... Silvertejp!

Nu, vi har alla varit igenom några gånger tråkig möbel. Hur vill du göra ditt rum/kontor "gnistra" med hjälp av ett helt nytt skrivbord?... Wow. Jag låter som ärr en infomercial. Hur som helst!Obs: Om du är ett barn, och du inte vet om skrivbord...