Ost tillverkad lätt - ChevreHej igen!
Idag jag gör chevre, en mjuk ost som framställts av getter mjölk.
Getost är en allmänt älskade ost, men blev inte mainstream i Amerika tills nyligen. Det är en enkel ost, sortera av en lämnar det och glöm det ost.
Börja tidigt på eftermiddagen, binda upp över en kruka precis innan sängen, och på morgonen har du super krämig ost.

Vad väntar du? Låt oss dyka rätt i!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Späckat persika och rosmarin Jam

Denna sylt är speciell. Söta vita persikor, jordnära rosmarin och bara en antydan av krydda från spruckna peppar, kombinationen är förtjusande. Jag serverar den med ost som brie eller chevre. Det är definitivt publikfriande och en utmärkt värdinna el...

Barnen kan laga: Makaroner & ost

Inget behov av en mikrovågsugn container eller låda med pulveriserad neon ämne: gör din egen macaroni & cheese!Här är vår bas recept, Använd steg att följa för att hjälpa dig att hantera den ordning som du förbereder, åtgärd och laga mat!Ingrediensfö...

Ost Plate-Inspired Gruyere "Ägg" recept

molekylär gastronomi har varit mitt främsta fokus under min sista terminen av matlagningsskolan. Jag gillar att använda en modernistisk rätter strategi i min matlagning eftersom jag trivs bort "inte kan se denna någon annanstans" typ av upplevel...

Hur man gör chevre getost

jag gillar att lära sig nya "saker" och så jag beslutat att utmana mig själv. Denna gång är målet att skapa några chevre getost. (Inget behov av någon löpe)Först ut är att få ca 2 L getter mjölk, jag använder färska. Handlingen att värma upp pas...

Bacon "Cupcake" (med ost fyllning)

detta är en snabb instructable för dig som gillar bacon!Steg 1: Vad du behöver:Ingredienser:-Bacon-Riven ostVerktyg:-Cupcake koppar-Cupcake bakning bladSteg 2: BACON NOM NOM Täcka varje kopp i bladet cupcake med bacon. Se till att lager bacon och att...

Ost Taco Guacamole Cupcakes

jag ville skapa en cupcake som jag kunde använda Guacamole på eftersom det är en av min favorit smak. Så jag försökte räkna ut vad saker kunde jag använda till skapa något med några av mina favorit smaker. Så detta är vad jag kom med :)Steg 1: Saker...

Bike Generator uteplats möbler tillverkade av återvunnet material med spänning regleras batteri laddning System

för det här projektet raffinerade jag några av de lärdomar jag har lärt mig bygga (eller försöker bygga) cykel generatorer tidigare i ett försök att bygga en som var tyst, mindre påträngande i vårt vardagsrum, och kan användas av en cykel utan ändrin...

Stranden Sarong tillverkad av en gammal handduk - DIY med mönster

här är en annan skapelse till mig med titeln The Vivan en söt liten limegrön sarong tillverkad av en gammal handduk som jag hade i min linneskåpet. Jag hade ett fantastiskt svar på min Jiffy stranden handduk mörkläggning (gå kolla som också!) som jag...

Homebrew ost kulturer

det är kvällen innan min sista stora examen i år. Jag har redan planer för efter examen... Göra ost, men denna gång ta hjälp av min flickvän för ett skratt. Men varje god ost måste en befolkning av bacteria att smaka gudomligt, så här är ett enkelt s...

Hemgjord ost och cider Tryck

här är hur jag byggde min egen kombination cider och ost press. Efter en stor äpple skörd i år blev jag inspirerad att få min egen cider press. Dock efter prissättning en och se att de kostar exakt en arm och ett ben att köpa började jag tänka om att...

OST CUTTER TABELL ELLER NYCKEL HÅLLARE.

I TAKE A PINE WOOD OF 5 1/2" WIDE AND 11 1/2" LONGEN KVADRAT KAKEL 4 "X 4".4 MÄSSING KROKAR.LIMMET.TRÄ KITT.WOOD SEALER.JAG KLIPPTE AV TRÄ MED HANDTAG I EN SCROLL SAW.MED EN ROUTER, JAG SKÄR TRÄ FÖR KAKEL, OCH GÖR INLAGA KAKEL.JAG SLIP...

Bänkskivan kylare ost grotta konvertering

Vi strävar efter osttillverkare, och efter att ha roligt med färska ostar av alla sorter, beslutade vi att försöka göra enkel äldre ostar som Jack och Farmhouse Cheddar. Efter en misslyckade experiment, insåg vi att för att göra dessa ostar väl, vi m...

Bat Signal - tillverkad av LED strålkastare, PVC ram och Whiteboard

Du kan göra denna bat signallampa helt från delar som du kan köpa på Lowes, Home Depot och Walmart. Som ni kan se i bilder, är det mycket ljus, även på kontoret under dagsljus. Skalet är gjord av torr radera whiteboard (Ja du kan skriva på det!), ram...

Apple Cider makaroner och ost

hösten är en bra tid för tröstande rätter. Det är svårt att slå kombinationen av färska äpplen och god ost. Alkemi av krämig och nötig ost, ljusa sött äpple, och rika gyllene lök höjer denna maträtt från standard komfort mat till sublima. Jag har ald...

BBQ drog fläsk 4 ost köttfärslimpa

alla älskar att göra narr av rednecks... tills de behöver en.Redneck engineering är ett koncentrat av ta en hel massa nothin's och göra något funktionellt / underbara / något galen.Varje gång då denna stil även sipprar in i köket. Vi har alla varit d...

BROCCOLI, blomkål, morot & ost GRÄDDA

Även om jag är en köttätare och inte vegetarian jag njuta en tillfällig paus; och jag gillar verkligen frasiga, krispiga, korsblommiga grönsaker. Jag är särskilt förtjust i Broccoli, blomkål och morötter, och jag kan njuta av dem råa som mellanmål el...

Bacon makaroner och ost

makaroner och ost är bra, Lägg bacon till det och det är ännu bättre.Vi var hungriga och detta är vad kom av det.Steg 1: ingredienser Här är vad vi använde för våra ingredienser.1 paket baconNudlar - vi använde 1-16 ounce låda med medellång tankarChe...

Bacon, ost och Spaghetti måltid

detta är en mycket lätt middag att göra och innehåller bacon, din favorit!Steg 1: ingredienser × 3 paket bacon 5-7 remsor i varje förpackning.× En helhet eller halv ost, bör vara strimlad på en full tallrik.× 5 dl (2.1 koppar) grädde.× 4 ägg× PepparS...

Bakad potatis med ost

Bakad potatis med ost! En av de enklaste måltiderna någonsin.Steg 1: Vad du behöverHär är vad du behöver:-potatis-ost-färskost-salt och peppar-pareslySteg 2: Cut-grejer det - bakar Värm ugnen till 180° C / 380° FTvätta potaoes och skär dem. Se till a...