Oval trasmatta (gjort med en stor virka)Hi! Detta är mitt första inlägg!
Detta är en trasmatta med en virkad av 1,5 cm. Du kan hitta olika slags kläder i det: t-tröja, halsduk, klänning, byxor, tröja och även lakan och gardin. Mitt bästa val av tyg är 90% bomull och 10% spandex (det är se mjukare med det) men jag använder också en hel del 100% bomull, blandningar av bomull, polyester, akryl etc. Du behöver inte undvika strechigt material, men se upp för mixting tunn & tjock och bred din rand.

Detta tog mig ungefär en och en halv månad fri tid. Jag är mycket stolt över det, eftersom jag kapa allt med min sax, häxan är en mycket lång process. Så det är sant att säga: Jag gjorde det!

Relaterade Ämnen

Förmodligen den sötaste sak jag någonsin gjort med klädde med filt!

Som titeln säger, detta är förmodligen den sötaste sak jag någonsin gjort med klädde med filt. Jag älskar det! Jag fick idén från omslaget till månadens Country Living, som har en filt solros kudde bedårande visas på en soffa. När jag fick tidningen...

Predators hjälm (gjort med syntetisk harts och glasfiber)

Alright. Om alla försöker delta i komisk tävlingen med TV-spel med instructables, då min post kommer att vara en film karaktär som har medverkat i en hel del serier. Han först kämpade mot utlänningar och den resulterande serien blivit mycket berömd....

Mat-drivrutiner (hur man gör upcycled plats inställningar som gjorts med skruvdragare handtag) av Samuel Bernier

det finns konstiga ett fenomen som händer i mitt kök låda. På något sätt, varje enskilt objekt från mina bestick är annorlunda från nästa. Jag måste säga att jag inte minns någonsin köpa en tabell uppsättning. Gafflar, skedar och knivar gavs till mig...

5 fenomenal vetenskap Stunts, gjort med torr-is

Vad händer när Mad Science möter torris? Ta reda på i denna mind-blowing sammanställning av 5 "Super kyls" vetenskapliga experiment.Steg 1: Titta på videon!Varning: torr-is är extremt kallt! (-78 C /-109F) och kan orsaka omedelbar köldskador til...

April dårar upptåg gjort med lyckat resultat

att glömma det var April fools, mig och min syster var intrigerande saker att göra utan att få min fru, dotter, maken, svåger och min andra syster galna eller att göra dem sent för arbete, alla dessa var framgångsrik upptåg gjort April 1 2011, min sy...

Bygga en trä svarv arbeta bänk med lådor med återvunnet vintage virke

så jag har haft problem lagra alla min trä vrida skräp nyligen, det verkade som om alla dessa små bitar var vilse i röran, jag behövde en lagringslösning och jag behövde en snabb men jag ville inte bara något jag höll för något stort som skulle pågå...

UPCYCLED huvudgavel gjorts med TRÄPANELER

I år mitt mål är att ta itu med minst ett koncept eller "pin" varje månad, centreras runt en rum. Varje månad kommer att vara olika lokal eller utrymme. Detta är den Pinterest rum utmaning. "Room of the Month" för januari är sovrummet....

Mead gjort med vetenskap!

Mjöd är en underbar sommardrink, mycket lätt att göra och det finns massor av recept på internet. Jag kommer att ta dig igenom ett grundrecept, med lite extra vetenskap! att hjälpa dig förstå varför din gör saker. Förhoppningsvis med dina nya kunskap...

Vattenmelon muffins: Gjort med riktiga vattenmelon

Om du älskar kolla cupcakes så in min andra awesome cupcake, leriga förtjusning choklad Cupcake kon genom att klicka här.DIY VIDEO nu Klicka upp så här för det.Jag älskar vattenmelon; Det är stora, saftiga och ljusa röda. Vattenmelon är bara en av de...

DIY Faux Shell ljuskrona - gjort med papper

Det är fantastiskt hur en armatur verkligen kan lägga till tecken för ett rum. Jag har alltid varit ett fan av capiz shell kristallkronor men tyvärr de är mycket dyra. Med hjälp av pinterest och google jag sammanställt några idéer och sätta ihop dett...

Hur att Linda en julstjärna gryta med Dollar Store omslagspapper

Efter att din julstjärnor eller blommor, dekorera potten är viktigt att göra det komplett.Steg 1: Hur att Linda en pott med dekorativa förpackning papper Vad du behöver:En kruka (du kan avgöra om det är en plast vas eller porslin som)Omslagspapper (h...

Gjort med kärlek Fairy burk

material:Stor burk med lockSmå stenarMossOlika små växter och blommorLiten älva statyettOlika dekorationer: band, snöre pärlorglitter, pärlorsmå paljetterfjärilarMini blommor etcSteg 1: Lägga till landskap... Lägga till små stenar, lite mossa och väx...

Duct Tape plånbok gjort med ett tuggummi Pack

jag kommer att lära dig hur man gör en plånbok med en tom tuggummi packSteg 1: Samla dina leveranser Du behöver sax, valfri färg silvertejp och en tom tuggummi pack att börja.Steg 2: Linda Wrap tejp runt tandköttet pack och peta hålet var du sätta lu...

Kring låter feedback box-SSFBB (gjort med teensy)

Uppdatering 6/5 2016: Spektrogram på vägIdén till detta projekt kom halv olycka medan spela runt med teensy 3.2 det har hästkrafter till hande mycket saker, här realtid ljud beräkningar och smidigt uppdatera FFT, rullande topp mätaren (de på 2.2" ILI...

Firefly lyser med Dollar Store värmeljus

Här är ett enkelt sätt att få dessa cool tema park eldflugor i din tillhåll i år. De tar ca 10 minuter att göra och effekten är fantastiskt. Du behöver:Värmeljus från en dollar store1 meter CAT5 kabel (eller andra tunna 24AWG kabeln)Wire stripporLödk...

Protetiska ben gjort med vanliga hushåll material

i länder i tredje världen, är det svårt att få bra eller ens anständigt medicinska material. Vad händer om du har skadats i en fruktansvärd olycka där du förlorar ett ben? Det är antingen du säljer ditt hus eller har du att vara bunden till en rullst...

Indiska betade kyckling curry (gjort med bengal 5 krydda eller panch phoron)

här är en mycket kryddig men inte heta kyckling curry. De fem spice (panch phoron) som vi använder är en stapelvara i Bengalen och Orissa. Dessa kryddor används hela som härdning. Vi kommer att använda dessa kryddor i pastaform.Ingredienser:Kan använ...

Lödkolv Base (gjort med en sardiner kan)

(Om du gillar detta projekt, era röster är mycket uppskattat. Tack!)Hej alla! Jag är tillbaka in i handlingen! Efter all spänningen i arbetar en skottsäkra västar fabrik, och sedan flytta till Azerbajdzjan och blir gift med min vackra flickvän Jessic...

Komma gjort med YouTube

Att använda ett Webb 2.0 verktyg jag klassrummet kan både snabbt och enkelt förbättra lärandet för eleverna. Eftersom man kan välja att använda verktyg som eleverna känner igen ifrån sin fritid kan de enklare komma gjort och snabbare fokusera på inne...