Överlevnad bälte Kitaugusti 1984:
jag var på en konvoj, mellan Larnaca och Nicosia, på Cypern. Det var varmt, och jag talar Mellanöstern heta.
Våra fordon, ett lufttrafikföretag och rullade lätt bepansrade personal beslutat att packa det i halvvägs till Nicosia, och där satt vi: Skinny Bill, min co-driver och Tommi Potx fast på sidan av vägen med vad vi hade i våra fickor: några grekcypriotiska pounds, Turk-cypriotiska lira, röker, en tändare, en kompass, dogtags och en plånbok med en helt överflödig U.N. ID-kort.
Så, ända sedan long, varm, törstig på eftermiddagen, när på bara om någon uppgift, jag har som en liten pack eller bälte kit av något slag, med de objekt som behövs för att se mig genom 24-48 timmar, tills fordonet återvinns, eller vi exfiltrated. Redan nu, efter att komma ur armén efter 25 års tjänst, hitta jag den strid bälte (Belt Kit aka Man Purse eller 'Murse') oumbärligt när camping, vandring eller cykling, eller när apokalypsen kommer...
Se Steg
Relaterade Ämnen

Altoids överlevnad/Solar Cooker Kit

Om du undrar är vad är ännu bättre än en Altoids överlevnad kan här ett bra exempel! Med dessa enkla steg kan du ha en tillförlitlig survival kit som inte tar upp hela väskan. Känn dig fri att lägga till dina egna ändringar av din Altoids överlevnad...

Altoids Urban överlevnad/förlorat Kit

detta är min altoids urban förlorade kit, jag skulle inte riktigt kalla det för överlevnad. Här finns det saker som jag kunde använda även om jag inte var förlorad.Steg 1: På sidan har jag en match anfallare.Steg 2:Steg 3: Insidan -Emergency pengar:...

Göra en gitarr hjälte Kit för din dator

denna artikel kommer att täcka skapa ett kit för din dator som gör att du kan öva din gitarr hjälte färdigheter med öppen källkod och ca 30 dollar i delar.Steg 1: Skaffa de nessisary delarna för gitarr Först måste du tre delar för att göra en USB-git...

Grundläggande läder och Paracord överlevnad vandring bälte

I hela detta Instructable kommer jag att visa dig hur man gör en enkel överlevnad bälte av läder och paracord. Om du gillar camping, vandring eller klättring detta är en stor bälte för alla friluftsmänniska.Steg 1: Vad du behöver:Paracord Fid nålSaxR...

* LÄTT * nödsituation ljus Kit & överlevnad brännare med hjälp av Snus burkar

Nej, verkligen. Vi pratar * lätt *.Detta instructable innehåller två möjliga produkter:1. ljus Nödkit: Ingen listig kompetens som krävs. Saker passar bara bra i en Snus tenn.2. överlevnad brännare: Listig färdigheter som krävs, men på ett minimum.___...

Ultimate Survivor Paracord bälte med akut Pack spänne (Under $20)

Paracord bältet. Vad en sublim pjäs av utrustning, men hur dyrt att köpa. Inte nu längre! I detta instructable, jag ska visa dig inte bara hur hand-göra ett paracord bälte, men hur man gör en överlevnad pack spänne från en Altoids Smalls tin och husg...

Justerbar Paracord bälte

efter gick jag trodde den instructable andra användare gjort om paracord bälten, märkte jag att det fanns endast ett justerbart bälte men tyvärr hade en lås och tungan typ spänne. Jag gillade den idén om ett paracord bälte men jag ville kunna ställas...

Låt oss gå överlevnad fiske!

jag har fiskat sen jag var 3 år gammal i både salt och sötvatten, jag hade chansen att fiska floderna Tigris och Eufrat när han arbetade som en entreprenör i Irak med en fiske kit mycket liknar detta en (inte att jag skulle äta ett skit av någon av d...

I kullen Kit

detta är en instructable beskriver hur man sätter ihop ett litet kit, lätt att bära, för att plocka upp skräp.Så, denna senaste jord dag, jag plågat min hjärna, försöker tänka på ett praktiskt sätt att vara en del av något större. Jag ville göra någo...

Tuff rep bälte

Jag inser att andra människor har gjort dessa stil bälten här på Instructables, men jag ville göra min egen version. Jag hade en gammal läderbälte som var redo för papperskorgen, så det är var jag fick låsbeslaget. Jag band en normal portugisiska sin...

"Dont lämna hem utan det"

inte lämna hem utan det "utrustning Ant. överlevnadsutrustning eller förnödenheterALLTID1Doug Ritter utformade RSK Mk1 Folding Knife av Benchmade w / 3.44 tums drop point bladeellerChris Reeve utrustade att överleva "Sebenza" Folding kniv m...

Lägga till en gitarr rem till tangentbordet

i detta instructable jag kommer att lära dig hur du lägger till en gitarr rem (eller rep) till tangentbordet för användning i vissa spel... och bara för att se cool.Steg 1: Ta den isär. Om du vänder ditt tangentbord, det bör allt från 6 till 15 skruv...

Hemgjord gravyr Plotter Laser ram DIY Y axeln bild linjära

Hemgjord gravyr Plotter Laser ram DIY Y axeln bild linjärMaterial:2 st aluminiumlegering 20 x 20 mm 340 mm2 st aluminiumlegering 20 x 20 mm 300 mm4 hörn aluminium4 st linjär rörelse ball bild enheter blockera lager SC08UU Bore storlek 8 mm2 st 8 mm x...

Hemgjord gravyr Plotter Laser Frame DIYX axel bild linjär CNC material

Hemgjord gravyr Plotter Laser Frame DIYX bild linjär CNC styrdaMaterial:2 st linjär rörelse ball bild enheter blockera lager SC08UU Bore storlek 8 mmSt SK08 SH08A 8mm linjär axel stöder XYZ tabell CNC delar2 st 8 mm x 330 mmlinear axel 3d skrivare 8...

Hemgjord Laser 3D-skrivare gravyr Plotter ram DIY X Axis Skjut linjär CNC

Hemgjord Laser 3D-skrivare gravyr Plotter ram DIY X Axis Skjut linjär CNCMaterial:2 st Stepper Motor montering L fäste Mount steg kliva4 st LMK12UU 12mm fläns med CNC fläns linjär kullager fläns linjär Bush2 st 12 x 400 mm linjär göra redskap 20 mm /...

Hemgjord X Y Z axel bild för DIY RepRap Prusa 3D skrivare gravyr Plotter Laser ram

Hemgjord X Y Z-axeln Slide för DIY RepRap Prusa 3D skrivare gravyr Plotter Laser ramMaterial:1 st DIY desktop laser gravyr maskin, märkning maskin carving maskin 3 axel micro steg motordrift kontroll moderkort1 st aluminiumlegering 100 x 420 mm x 6 m...

6' utility käpp

min första Instructable vara så snäll. Detta är bara ett pågående arbete som jag kommer att fortsätta att förbättra. Min nästa en kommer att göras f Bamboo.i hade denna idé om att göra en vandring personal som kunde hålla några fiskelina, krokar, lil...

Blaze Bar vävda Paracord armband

När du är i en överlevnad situationen, räknas varje sekund. Detta blaze bar paracord armband syftar till att snabbt distribuera. Hur snabbt du frågar? Under 20 sekunder! Det är en av de bättre väver jag hittade för överlevnad ändamål, eftersom du kan...

Skriva hemliga meddelanden i färg

Ibland blir när du tittar på världen genom rosa färgade glasögon, det lite mer tydlig. Speciellt med hemliga meddelanden.Dekoder glas med en air av rackartyg och mystik. Finns överallt från spannmål lådor till superhjälte kit, är de en underbar pjäs...