Överliggande röret klämma RackMitt garage är tät. Jag hålla en massa saker i det, och hata slösat utrymme. Denna rack fyller ett litet utrymme i taket mellan en uppvärmning kanal och en armatur. Det kostar ungefär en $1.40 i material att göra. Du kan lagra alla typer av grejer i den. Jag gjorde min 5" hög, och 9" breda, men du kan ändra dimensionerna att matcha ditt space. Du kan gå så lågt som du gillar, men jag skulle inte gå mycket bredare än 18", eller jag tror det börjar SAG.

Material:

-Metall pipe band

-3/4" PVC pipe (eller kraftig rörformad material)

-Några sheetrock skruvarna (1 3/4" eller längre)

Verktyg:

-Något att skära PVC och metal band

-Något att köra skruvarna i

Se Steg
Relaterade Ämnen

Klämma Rack idéer

Jag gjorde detta instructable att Visa folk hur jag anordnade min klämmor. Dess avsedda för människor som vill se andra exempel på klämman rack innan du börjar bygga sina egna. Ska du bygga ditt rack för att matcha din clamp insamling och verkstadsmi...

Klämma Rack

Super lätt klämma rack byggde jag fördriva tiden väntan för limmet torka på ett annat projekt....

Enkla inuti röret klämma

Detta Instructable visar dig hur man gör en enkel röret klämma.Medan du arbetar på en Vapor Mod behövde jag tråd en bit kopparrör att acceptera en mässing NPT passande. Jag behövde för att kunna spänna fast röret med tillräcklig kraft för att kunna k...

Enkla Universalklämma rack

Bygga en enkel klämma rack som fungerar med alla klämma, snabbt och enkelt.Jag kommer troligen att bygga ytterligare en i framtiden men för nu detta tjänar sitt syfte....

Lätt röret klämma stoppning

Lätt 1-steg Instructable: detta är en mycket enkel stoppning lösning för 3/4" pipe klämmor som kräver ingen borrning i klämmorna och ingen limning. Pads dubbel som står för pipe klämmorna alltför. De kan göras på några minuter med rester av 1/2"...

Den sista Clamp Rack du någonsin kommer att bygga

De flesta klämma rack som du hittar, även i den stora låda butiker, är bara enkla konstruktion och egentligen bara ge minimal lagring för de vanligaste klämmorna. Men klämmor vad händer om de ovanliga sorter som inte kan hänga likt din F stil eller K...

Anpassade vindsurfare lagring Rack

bygga en anpassningsbar, flexibel och prisvärd racksystem för att hålla ett antal styrelser vindsurfare avstängd från taket i ditt garage.Steg 1: Motivation När min fru kom till mig och sa att hon ville kunna park minst en bil i våra två bil garage i...

Building A enkla, eleganta kläder Rack från Pipe

använda vissa pipe, några Kee Klamp beslag och en korg från IKEA, kan du bygga denna enkla, eleganta kläder rack. Perfekt för områden där utrymmet är begränsat eller när du behöver bara den biten av extra utrymme att hänga kläder, rockar och jackor....

Skrivbordslampa klämma

Inspirerad av formen på den klassiska ledade skrivbordslampa och också en mängd eleganta galvaniserat rör lampor, kom jag på klämman skrivbordslampa. Detta är en enkel, robust och någorlunda billigt skrivbordslampa som kan byggas helt med delar lätt...

Flexibel mobil virke lagring rack med pallar

Jag gillar trä projekt, men mitt garage fylldes med lådor, hinkar och betänkligt vippande travar av trä som var svårt att få till. Jag behövde en lagring rack. Jag blev inspirerad av denna plan:http://www.Woodcraft.com/Product/150496/Woodworkin...men...

Slang klämma Magic

Pocket undrarSlangklämmor är allestädes närvarande i VVS- och fastspänning en slang till en passande tätt är kritisk i alla VVS-system. Traditionella slangklämmor fungerar mycket bra, men de kan vara skrymmande och de fungerar inte väl runt oregelbun...

Lätt bygga Clamp Rack

Hur man gör en enkel klämma rack.När du har en liten butik som mitt har vi att använda varje bit av väggen utrymme så jag byggde denna enkla clamp rack bakom min Drill Station. Jag gör en horisontell clamp rack genom att skära ned en 2 x 4 och borrni...

9 ovanliga verktyg lagring metoder för din verkstad

Din verkstad, är inte en verkstad, när det är en röra.Det är därför jag har satt ihop en Instructable visar 9 ovanliga metoder för att lagra dina workshop verktyg, garanteras att hålla alla verktyg funnits någonsin på planetjorden!I September, 2015,...

Bärbar cykel högtalare ljudsystem

Det finns många alternativ för bärbara ljudsystem, men inget som passar mina unika krav. Jag behövde ett bärbart ljudsystem som kunde:Vara högt. Jag behöver ett system som kunde projektet klart i stora, öppna ytor.Erbjuder utmärkt ljudkvalitet. Jag v...

DIY $4 följa fokus för SLR

jag gör filmer ibland.Jag vilja ändra min zoom och fokus under skottet, som för en rack fokus effekt eller den ständigt populära kamera stunt, dolly zoom eller "Vertigo effekt."Men jag får återkommande stress disorder från att hålla min hand rol...

Ställa in en Workshop

Detta Instructable på Inställningen upp ett Workshop kommer till dig genom WoodSkills. För träbearbetning planer besök träbearbetning kurser, böcker och handledningar, vänligen WoodSkillsDet första steget att starta en workshop är att upprätta dina b...

Trikke T-12 elektrisk konvertering. (55lb / 25kg)

Gudday!!Jag är en ivrig Trikke ryttare från Melbourne, Australien. Jag fick reda på Trikkes från Youtube för ett år sedan, sedan då jag har förlorat 30kg och kan inte få tillräckligt med tid på min T-12 Trikke, jag bor i ett någorlunda Plant område,...

Hur man utformar en cykel stam i Dreamcatcher

När detta skrivs, Dreamcatcher körs som en plugin för Maya, men en nyare webbläsare baserad version är redan i verk, så istället för att gå igenom Detaljer om hur man kör alfa-versionen av mjukvaran, jag ska täcka grundläggande begrepp av att arbeta...

Bambu Bed del 1

bli en awesome säng jätte bambu! Detta projekt är inte helt klar ännu, men jag ville visa den och göra uppdateringar och förändringar som jag gå.Steg 1: Samla material och verktyg Bambu (liknande diametrar, ganska raka)Bamboo stängselRouterRouter tab...