Pac-Man Halloween kostymOk folk, så att veckan innan Halloween, jag inte kunde bestämma vad sjutton jag skulle göra. Jag ursprungligen ville vara någon form av Sagan om ringen tecken, och skrämma människor som närmade sig min veranda försöker stjäla "Min godis." Men som inte fungerade väl.

Mina 3 befintliga videoklipp av denna kostym i aktion är följande:

http://www.youtube.com/watch?v=x7Bc08x_z1c

http://www.youtube.com/watch?v=3dP0QzZ7Tc8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=BBPkHmctoQk

Så här är min version av Pac-Man, vilket jag tycker är bättre kvalitet än den i videon, och sannolikt billigare än deras var, även om, theres var riktigt bra till.

Berätta vad du tycker, vänligen.

(Oh och incidentillay, jag wll vara att göra en Instructable på detta snart, detta är en post i Halloween tävlingen om min Instructable inte är klart än.)

Relaterade Ämnen

LEGO Spider-Man Halloween kostym

Så detta var det första året där min son verkligen brydde sig nog att ha någon input i hans Halloween-kostym. Vi diskuterade och diskuterade och slutligen beslutade på Lego Spider-Man.Jag är ingalunda en expert kostym maker. Detta är också min första...

Toy grön armé Man Halloween kostym

Om du var en gång spelat ett barn som jag, då du förmodligen med lite plast grön armén män. De var en av mina favorit billiga leksaker från barndomen. Och om du har barn som mig, då du är bekant med filmen Toy Story. Min favorit Toy Story karaktär är...

$20 Kool-Aid Man Halloween kostym

Med $20 för några leveranser, några kartonger från en kartong container, akrylfärg och några grundläggande hantverk verktyg du kan också bli Kool-Aid Man för Halloween!Steg 1: Rita ett rutnät över en bild av kool-Aid Hitta bäst rakt fram Visa av Kool...

Pac-Man Arcade Machine kostym

som barn växer upp i 80-talet, spelade min beskärda del av Pac-Man på arkaden.Som vuxen, många år senare, en Halloween, jag behövde en kostym jag kunde sätta ihop i en fråga om en dag eller så, men ändå uppfylla mitt behov av det att se ut som jag sa...

Pac Man och spöken kostymer

mina barn bestämde som ville vara Pac Man och 4 spöken för Halloween. Så att sätta mig och DaDee på uppgiften att skapa alla 5 kostymer.Steg 1: leveranserAtt bygga Pac Man använde vi2 hula hoopsNågra PVC rör hade vi runtSilvertejpKartongGult tygSvart...

Min Iron Man klassisk halloween kostym

min Halloween kostym för denna year(2008). Det är den klassiska Iron Man kostym. Du kan se bättre bilder på hjälmen på webbsidan. Plaz gärna använda mina bilder som referenser....

Halloween kostym: PAPER(Craft) MAN [kostnad: $0.00, återvinningsbart, miljö vänlig]

Halloween-kostym:Paper(Craft) MAN---------------------------------------------------------------------------Kostnaden för att göra: 0,00 krDags att göra: 3 timmarMaterialtyp: återvinningsbart och miljö vänliga-----------------------------------------...

Man i en låda Halloween kostym

Jag vet vad du tänker, han måste ha ryggmärgsskador efter bär som.I år hade jag en Halloween-fest och jag trodde jag skulle hänga med tradition och göra min egen kostym. Jag har också lagt till några bilder av mitt parti inklusive min flammande kyrko...

Pac Man kostym

dessa är de flesta av åtgärderna för att göra denna kostym, jag fick inte bilder på ryggsäck riggen inuti. men är ett enkelt koncept tycker jag hoppas du gillar det!Steg 1: Pac Man kostymförst vi klipp ut 2 sidor av 4 x 8 kartong, och klipp en remsa...

Hur man fotografera Halloween kostymer

ta ett fantastiskt foto av din Halloween-kostym är något som du kommer att vilja se till att göra när du har skärpt din huggtänder och fått din falska blod splatter letar du bara rätt på natten till den 31: a. Inte bara bilden ger dig möjlighet att s...

Hur man gör Android Head Halloween kostym!

Här är hur man gör Android Head Halloween kostym i ca 15 minuter!Delar som behövs:Konstruktion hatt - $7 på hem Depot 1 stor bit av gröna blad av tjockt papper - 69 cent på dollarn butik förpackningsmaterial eller ihoprullad tidning - du har förmodli...

Hur man gör en halloween-kostym för mindre.

detta är en instructable på hur man gör en halloween-kostym för inte mycket pengar beroende på vad du har. Jag gjorde detta för min vackra dotter modellering kläder.Först kolla igenom din garderob plocka ut allt gammalt och inte ädla. Beroende på vad...

Hur man gör Baby LED kostym Halloween kostym

Lägg till mig på Facebook (klicka som på Facebook för att lägga till mig)http://on.FB.me/1lHLtqCJag gör denna Baby LED ljus kostym halloween kostym för min son som har 18 nattfjärilar och med ledde kostym ser fantastiska. Väldigt billigt att byggt, 5...

Hur man gör en Knex Halloween-kostym för berg-och dalbana med ljus

Detta är min knex halloween kostym. Jag vet att det är en halv en månad efter halloween men jag har inte haft tid att lägga upp den. Det har en motoriserad berg-och dalbana och lampor. Det passar på min kropp, men jag tog en bild på mig bär den. Om d...

Hur man gör en låg budget Han Solo Halloween kostym

min co arbetstagare behövs en sista minuten Halloween kostym så efter att ha tagit en inventering av användbara saker jag hjälpte honom gör denna kostym kvällen innan Halloween-vi gjorde det i mitt iskalla kallt garage i ungefär fyra timmar.Det var s...

Cool Halloween kostymer

Hej, detta instructable är att visa några cool halloween kostymer och vad man får. kommentera vad du tyckerSteg 1: cowboy en cool liten kostym för dina barn är en cowboy.Du behöver:cowboyhattcowboy stövlarBlå jeansSteg 2: thomas TUFFTUFFTÅG tåg en an...

Misslyckades Bank Heist Halloween kostym

För några år sedan på en stoop försäljning, kom jag över en uppsättning av plast rekvisita för att göra en falsk säker – en kombination urtavla och ett handtag. De kostar $1 och såg vintage och realistiska, så jag köpte dem "för en regnig dag."...

Daft Punk Halloween kostym

The Halloween kostym som jag gjorde för 2009.Hjälp från bumpus och bennyjaminny för deras instructables på hur till göra hjälmenBumpus:bennyjaminny:Och till enlighted's instructable om hur man lägger el wire till en kappaenlighted:...

Mutant Cyborg pumpa Halloween kostym v1.3

i år bestämde jag mig att göra undantag från tråkigt praktiken köpa standardiserade Halloween kostymer för mitt barn och bygga dem själv. Detta Instructable är för den som jag byggde för min son. Jag hoppas det inte är intressant bara för att det är...