Painting a laptop
Jag bestämde mig för att den bärbara datorn jag hade fått tittat lite oformaterad, men den hade en fin plan yta så jag tänkte att jag skulle måla den.

vad du behöver:

olika färgade lacker, jag använde akrylfärger men du kan använda sprayfärg

Kompressor och airbrush, om du använder akrylfärger

Klarlack, de saker du använder på bilar är fina

Hår hårtork

Bulldog klipp

Hobbykniv

Spray mount

Liten pensel

Maskeringstejp

Papper och penna

OH-blad för stordior

OHP pennor

Se Steg
Relaterade Ämnen

En DIY Laptop Rack

Dessa dagar är så stark att många människor använder dem som sina primära arbete eller hemdator. Med denna setup, du får den processorkraft som du behöver, men de flesta av oss vill ha en större skärm. Så vi naturligtvis köpa vissa widescreen behemot...

Laptop bostäder mod "DRAGONWARE"

min gamla laptop skriker efter en ny lack och fujitsu-siemens logotypen var tråkigt, så jag gjorde mig själv en ny logotyp, ristade med min gravyr/multipurpose verktyg och fyllt tomrummet med några epoxiharts och LED (lysdioder). Det var ganska jobbi...

PVC DJ Laptop och Mixer stå

Hej alla. Jag bestämde att det var dags för mig att skriva upp min första Instructable, och här är det. Jag håller på att starta min egen DJ företag men som de flesta av oss, jag är ont om kontanter. Jag sökte mellan webben och hittade flera professi...

Hur till få din gamla xp laptop redo för skolan

detta är min guide till få din gamla dator redo för skolan, eftersom någon gång du bara inte har pengar att köpa en ny laptop.Jag använder dessa tips varje få månaden med fart min pc.min laptop är en 4 år gammal acer aspire som kör windows xp och en...

Arbete/Play Laptop Stand

jag har mitt skrivbord ordnat på ett visst sätt, med min hem laptop sitter i ett hörn. Mitt Nuvarande jobb ger mig möjlighet att tillfälligt arbeta hemifrån. Eftersom mitt jobb består vanligtvis av massor av CAD-arbete, försöker jag undvika arbetande...

Renovera gamla laptop till nya säkert maskin

Jag är säker på att du har hamnat i en situation där din nuvarande laptop bara inte klippa det. Den har skråmor och repor, färg är bortnött, och dålig maskinen är bara chock full av virus som bara inte kommer att försvinna och det bara hålla inte dig...

Den DIY Laptop Cooler

bygga din egen laptop kylare som drivs helt av din bärbara dator för mindre än $18 USD detta är inte en enkel instructable och om du inte har en bra uppsättning verktyg du bör nog inte försöka det eftersom dess anständigt tidskrävande på grund av vil...

Sprayfärg stencil för laptop

göra en stencil, och anpassad spray måla din bärbara dator.Steg 1: Designmall Djärva mönster fungerar bäst. Försök att hålla alla funktioner större än 0.150 inches.Den här är utformad så att du kan klippa den från en bit av materialet och sedan fäst...

Enkel och lätt laptop stand för knät

jag tittade på en mångfald av butiker för ett laptop-stativ som blir luftflöde till den bärbara datorn, men en där jag faktiskt kunde använda i mitt knä. Hittade ingenting som var vad jag ville, så jag bestämde mig att göra min egen.Steg 1: Vad jag a...

Wood fanér Laptop Mod

Detta är min första Instructable YAY! I detta Instructable kommer jag visa dig hur man tillämpa en träfanér finish till din laptop för att uppnå en gamla skolan ser till moderna tech.Disclaimer: Jag är inte ansvarig för någon permanent damgage till d...

Förbättra mobiltelefon bilder med Paint.net

detta "Instructable" tar en titt på hur man kan förbättra den övergripande utseendet på bilder som tagits på en mobiltelefon, smartphone eller iPhone genom att använda Paint.net.Detta lätt att följa guide gör att du kan förbättra bilder från någ...

Trä laptop för barn

I detta instructable du får lära dig hur man gör en trä laptop för barn.Det är verkligen kul att göra och du kan ge det din egna touch om du vill.Denna laptop är gjord inspirerad från den "min första laptop" kan du köpa i vissa affärer.Det ska i...

Laptop kylning fack

med hjälp från andra instructables jag ville skapa en som beskriver vad jag gjorde för att stoppa de någonsin frekventerar blå skärmarna och detaljhandeln datanörd försöker sälja mig en lösning för $100 +... Anyway är här min kyla lösning.Ledsen för...

Specialgjord laptop stand från regenererats woods.

Jag behövde något att ta upp min laptop skärm för att förbättra min hållning, så jag beslöt att göra en laptop stativ, och jag gick en extra steg längre genom att använda återvunnen woods och rensas elektroniska komponenter!Steg 1: Steg 1: utforma mo...

Laserskurna Laptop klistermärken för MacBook och PC (6 gratis mönster)

Med dessa laserskurna laptop klistermärken, kan du göra datorn ännu mer personlig!Gillar du dina saker unik och personlig? Eliza från ZMorph säker gör, det är därför hon beslöt att konstruera och tillverka en uppsättning unika laptop klistermärken fö...

2.5' laptop HDD rack bildar optisk enhet

vill köpa en ssd-enhet eller en annan driva för den bärbara datorn och ändå vill hålla din gamla hårddisk disk i det?Den bärbara datorn har en optisk enhet som du använder mycket sällsynta eller är trasig?Enkel: Följ bara dessa steg och du kan lägga...

Bättre och datorteknologi, genom Velcro: Göra din Laptop en skeppsdocka för externa hårddiskar

problemet:Det är sällan en säker och bekväm plats att sätta en bärbar extern hårddisk när du använder en bärbar dator i en mobil, icke-desk situation.Exempel: Du arbetar på din bärbara dator och vill säkerhetskopiera vissa filer eller arbeta på vissa...

Smör badkar Laptop Cooler

som många av er bärbar dator användare vet våra bärbara datorer kan få vara ganska varmt, även efter bara en kort tids användning. Och som alla vet värme och elektronik blanda inte. Jag har tittat till att köpa en laptop kylning pad för min laptop, m...

Annie Sloan kritor Paint Hoover Al för intressant färg krita

Annie sloan krita Paint Hoover Al finns som det bästa valet för människor att försköna deras hem utseende. Här kan också göra några vackra tillbehör som kan göras av människor.Dekorera något med Annie sloan krita Paint Hoover Al kan vara intressant f...