Pall trädgård hänvisningen Design! Kombinerat med vertikal trädgårdsarbete och Vattenåtervinning!

Detta var mitt första försök på upphöjd bädd pall trädgårdsarbete och det har sedan dess ändrats till 2 mönster! En vertikal pall plantageägare med hink fötter och en lutande lastpall trädgård som sluttar lite och vattnet rinner till ena änden som ska återvinnas. 1 vecka senare och jag har lagt 5 fler videor (onoterade) till spellistan. (Detta är för alla som vill detalj för sina egna lastpall trädgårdar. Sängen är helt upp så att träden inte kan suga vattnet bort, det finns vatten återvinning så näringsämnen bo i flux och förhoppningsvis kommer de att användas snabbt. Det finns också möjlighet att lägga kompost te produktion till projektet och även kompostering i och som en del av den vertikala planter. (Det har bara byggas större för att göra den del av projektet.)
(Dag 2) har jag lagt i en 10 tums höga hink under för att bättre ta hand om vattenförsörjning.
Spellistan är på http://www.youtube.com/playlist?list=PL00C41C26C91A76BB&feature=view_all
Dag är 19: e augusti vi i vecka 2 av experiment! Kan gå snabbt!
Relaterade Ämnen

Original Design gardin med blad

Dessa blad var utklipp från resterna av en annan uppsättning av gardiner. Använda dem, och lägga till några kreativitet, kunde jag göra en uppsättning av matchande gardiner för mitt sovrum som hängde över min dormer Fönstren över min chase solstol.St...

Hur man gör en pall trä komposten bin - unik design med minsta metall infästningar och för enkel tömning av kompost. Fabriquer soi-même son composteur.

En viktig del av alla trädgårdar är komposten. Filmen visar metoden för att konstruera sådana bin helt i stulen, obehandlade pall trä. Designen är unik i att lamellerna bestående av fyra sidor är gled på plats och mer allt tas enkelt bort för tillträ...

Designa ett kretskort med en etch markör och järnklorid.

Steg 1: Välj din markör. jag föredrar att använda en etch resistenta beställt från internet till lay-out min PCB. Några permanenta märkpenna kommer att göra om du vill att fri hand Rita design i styrelsen utan för att överföra mönstret från en utskri...

Designa din egen Rune... Och trampa upp dem till CGI sten!

Ett par år jag skrev en roman. Då beslöt jag att skriva en uppföljare till den. Medan jag skrev den andra boken trodde jag det skulle vara roligt att skapa min egen version av dvärg-språket. Så under klass skapade medan jag typ av anteckningar och de...

Bleach Design Tees med frys papper

hur man gör en awesome skjorta med lite blekmedel och frys papper.Steg 1: material stuff you'll need:~ skjorta--secondhandbutiker och goda vilja är bra för detta~ blekmedel~ frys papper~ sprayflaska~ järn~ sax eller en x-acto kniv, något att skära pa...

Omvandling av en laptop till en Steampunk 18.5" Tablet PC

jag var inte riktigt redo att börja detta instructable; Jag är fortfarande i utvecklingsmässiga faser av projektet. Men när jag såg tävlingarna för den göra den verkliga utmaningen och Shop Bot utmaningen; Jo jag var bara tvungen att få detta "vänner...

Hur man bygger en Freescale Avionics modul

Så vi har en något dyrt men märkligt tillfredsställande hobby: High Powered Rocketry.Höga Powered rocketry är precis vad det låter som, det är en klass av amatör Rocketry med större raketer och större fasta motorer. Läs mer om High Powered Rocketry v...

Necronomicon lampa

Tja, en Necronomicon-lampa?Denna lykta skall i studien av galna vetenskapsmän, Necronomicon-läsare och andra alkemister. Om du vet den PC-spelet, eller har vissa Steampunk-erfarenhet, du kanske vet vad det är: vissa dim, blinkande lampor i en antik s...

Kolfiber slangbella (avancerat)

Detta är min första instructable om att faktiskt göra något, min tidigare som har varit om att anpassa tekniken till maskiner. Detta kommer att vara ganska avancerad, och jag kommer inte att ursäkta vissa ganska avancerade verktyg. Jag ska dock göra...

Färgen kan "Blumlein par" Stereo mikrofon

Om du har aldrig hört talas om ett Blumlein par, är den uppkallad efter Alan Blumlein. Han uppfann och patenterade idé in1931. Tiden var mikrofoner kan användas för denna metod inte existerar. Läs mer här. Denna inspelning metod använder två siffran...

Växla läge Altoids iPOD laddare med 3 "AA" batterier

målet med detta projekt var att bygga en effektiv Altoids tin iPod (firewire) laddare som körs på 3 (uppladdningsbara) "AA" batterier. Projektet började som ett samarbete med Sky på PCB design och konstruktion, och jag på krets och firmware. Som...

PureTone: Hacka en Radio för en Enviromentaly medveten Student

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt:...

Tillämpa Vinyl grafik fordon

En bra låt författare, heter Lionel Richie, skrev och sjöng en låt som heter "EASY". Det var inspirationen bakom namnet jag har slutligen beslutat om för min buss. Den första raden av låten är, "det är därför jag är lätt, som en söndag morg...

Antika broderade bok

om du inte har ännu tagit en titt på den nya serien Dark Fairytale , du är i för en behandling! (Eller åtminstone, vi gillar att tänka så) Konsthantverkare i allmänhet tycks älska sin myt, lore och legend, och verkar också delar kärleken till böcker....

BABY träd: 3D tryckt Quick-Change kamerafäste för en babyvakt

"Vår babymonitor försvann. Gissa var jag hittat det? Titta på min mans 3D skrivare!"Ja, ja, skyldig som tas ut. Jag lånade"" vår baby monitor kamera från den grabben barnsäng att övervaka min senaste utskrifter. Men i mitt försvar, jag...

Göra professionella kvalitet knivar hemma

Custom knivar är en stapelvara mest professionella kockar och köksmästare och kan variera i pris från $200-$3000; Du bör dock kunna slutföra en kniv för ca $10 värt av stål och utan elverktyg!Jag skulle inte säga att detta är ett mycket svårt projekt...

Gravyr cylindriska objekt på en laserskärare med en roterande kvarstad.

Jag har skrivit detta instructable eftersom jag ville använda min roterande bilaga för min laserskärare och jag ville dela hur göra något lite annorlunda från normala platt gravyr som jag gör.För att göra detta behöver du naturligtvis tillgång till e...

Använda en dator utan en hårddisk.

Du har sett i ett tidigare instructable där vi satt upp ett fungerande nätverk utan en enda hårddisk. () jag skulle vilja ge dig några andra val så att du kan använda en dator utan en hårddisk. Även om listan kan vara föråldrad är http://www.livecdli...

Svart pudrar kanonen

Materialets lista1 - 6 "x 1/2 '' Mild runda stålrör1-3/8" kallt stål störtbågeVinkelslipSkär av såg eller Grinder innehavarenDrill bitars somSvetsutrustningRoterande verktygMässing bild hängande KitSteg 1: Beredning av fat och PlugKlipp din halv...