PANDA-den ultimata rengöring robotenHej, är detta projekt tillägnad min son som kommer att födas i den kommande månaden, så jag döpte det efter min sons Smeknamn "Panda". Detta är en förbättrad version av rengöring robot med robusta funktioner för rengöring som air sug, sweeper och rulle pensel. Den plockar det slumpmässigt riktning att flytta, upptäcker hinder och cliff. Eftersom det är ganska stort projekt att göra, det tar nästan en hel månad dag och natt att utkastet till mekaniskt, ID, elektriska, och programvara, och denna intructables kommer att visa dig begreppet hur man komponerar en robot som denna!

Introduktion och hur det fungerar (demo av super rengöring kraft) bilder:

Sopmaskin på jobbet

Sopmaskin på arbete2:

sopmaskin på jobbet 3

Panda i aktion

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rengöring gamla tegelstenar med 'Gustavs hammare'

jag bor i det europeiska låglandet - en liten sedimentära platt landremsa start i norra Frankrike och glider norr över norra Belgien aka Flandern, Nederländerna och Danmark.Marken är bördig, här, och som tillhandahåller vatten (för att göra öl), mat...

Gör din egen professionella post rengöring maskin för mindre än $80 och spara upp till $3000 och mycket mer.

Ursäkta min engelska.Efter att jag hittat tillbaka till ljudet av bra gamla vinylskivor hade problem alla rekord aficionado har. Hur man rengör poster ordentligt!?Det finns många vägar runt i Internet. Billigare sätt vilja Knosti eller den Discofilm...

Rengöring en NSD Powerball.

jag har haft en NSD Powerball för ett par år, och även om du försök och hålla den ren och dammfri det fortfarande plockar upp damm och pocket lint etc och förr eller senare inte ljudet så bra och kan även vara svårt att starta.Jag började använda Pow...

Viktigt bil rengöring områden

De flesta människor tror de enstaka biltvätten är allt som behövs för att upprätthålla en ren och professionell utseende i sina fordon, och många inte ens hänga med vanlig tvätt. Det finns dock flera viktiga områden som dessa människor förbise som kr...

Ultimata naturliga rengöring

göra det YOURSELF(DIY) är verkligen mycket bekant för oss vad beträffar våren rengöring är.Över hela världen är in rengöring deras hus och deras husgeråd.Är det verkligen vanligt att helt enkelt använda tvål och borste för att rengöra olika saker (Ex...

Skapa den "ultimata Craigslist tillkännagivanden redskap'

varning: detta projekt är för mac-användare.Okej. Alla craigslist användare har haft det hända en eller två gånger.Du är pumpas om det nya USB-kaffe Koppvärmare för $10 och du reda din granne köpte den först."Om bara," ni "jag kunde ha bliv...

Återuppliva ett gammalt Mikroskop: korrekt rengöring, ny ljuskälla (med plywood) och Kameraadapter

Älskar du vetenskap?Om svaret är ja, behöver du ett Mikroskop. Varför, frågar du? Eftersom du kan ha en glimt av världen annars osynliga. Och även du kan bifoga en Raspberry Pi och en Ipad (eller någon annan form av skärmen).I början av mikroskopi, v...

Cykel kedja rengöring och underhåll

Hej där cyklister,Nyligen tog jag min cykel i för en stämma, och den vänliga bike shop personalen påminde mig att rengöra och olja min kedja varje vecka för ultimate bike prestanda. Bike kedjan är den smutsigaste delen på bike-samla grus och smuts vi...

Hur man bygger den ultimata överlevnad Shotgun

som en överlevnad och beredskap instruktör, jag tar min linje arbete mycket allvarlig – ibland alltför allvarligt. Ibland, men jag tar för överlevnad projekt bara ner rätt kul. Denna artikel belyser ett av dessa projekt.Jag är lyckligt lottad att jag...

Upp-cykel en gammal låda till den ultimata talja Box & kylare

Arbete var att bli av utrustning, så jag fastnar en välgjord låda med ingen aning om vad jag ska göra med den.Sitter på det hemma jag tittade upp på min fiskespön, och tänkte på alla grejer kundvagnen jag med mig för att fiska.En enkel resa till en l...

Rengöring och underhåll en Webasto Air Top 2000 D

jag köpte en begagnad Webasto Air Top 2000 D på ebay för användning i mitt RV projekt "Hal The Van". Kort efter installera värmaren började det röka illa. Jag bestämde mig att ta isär och rengöra den för att se om det skulle lösa problemet. Det...

Att göra en webb-serier: Scanning, rengöring och publicering Lineart

god dag och Välkommen till andra av min "Att göra en webbserie" serie tutorials.Detta instructable erbjudanden med en annan användbar mekanik webbserier produktion: ta en skiss på papper, och göra det till en snygg bild för webb - och eventuellt...

Robot krabba (Beach rengöring)

Syftet med detta projekt är utvecklingen av en tjänst robot som ska användas för rengöring av utomhusmiljöer, mer exakt kustnära platser som stränderna. En av de viktigaste faktorerna i utvecklingen av detta projekt var utformningen av en manipulator...

Hem rengöring robot

Denna robot används till rent hus. Thos robot kan ge dig en relaxSteg 1: materialMotorn förarens IC -1Hjul-2Trä planka -1L parentes -2Transmitor och mottagare-1Dubbla handtag dubbel kasta växlar -2Box -19V batterier -3DC-motorer-2Fäst smeten kontakte...

Hur man skapar den ultimata Ipod Touchen DOCK!

Ya jag vet du har sett detta innan. Eller har du?Cuz idag ville jag göra mig lite dock.Och vad jag märkte var det fanns Instructables att göra en "laddare docka" och så var de Instructables att göra högtalarna som dongle sorta.Så gör jag men hur...

Rengöring och grundläggande Fabriksrenovera en gammal, vänster ensam gitarr

I maj 2013. Jag ärvde en fin gitarr från min vän Gyurka, som gick bort för 9 år sedan till den dagen. Sin goda gamla gitarr var kvar ensam i hörnet i år, hans fru kunde inte röra det instrument som stod där som min vän senast lägga ner. Det var en lå...

Rengöring din nya Mosin Nagant gevär/modding bulten till Stäng enkelt

The Mosin Nagant är en bult åtgärd, ryska militära gevär som producerades från 1891-1965. Dessa vapen är allmänt tillgängliga för vanligtvis inte mer än $150 USD. En varning till att äga detta gevär är att när du köper en det blir helt täckt och fyll...

Fördelningen på rengöring en Break-Action Shotgun

Om du äger ett hagelgevär eller andra skjutvapen, är det viktigt att hålla den ren. En smutsig skjutvapen kan leda till personskador eller t.o.m. döden. I denna intructable kommer jag visa hur man rengör en paus-action shotgun.Varning: Rengöring ett...

Flaska rengöring Drill

Hej där denna gång är det flaskan rengöring drill. I grund och botten monterade jag en flaska rengöringsborste (med handtag sidan klipps av). Denna lilla behändiga maskin kan rengöra allt från nappflaskor dragkedja koppar.Material som behövs:Borrmask...